Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Oj..danes sem imela prav tako OH in zdaj tece drug teden odkarse drzim..tehtnica kaze 2 kg manj..ampak se ne drzim 100%. A ve samo na beljakovinski dan pijete kavo z mlekom? Jaz vsak dan pijem jacobs kavo ampak dam mleko potem pa uno vreckico..kako pa ve kaj? Kok ste kaj shujsale po dveh tednih..? Visage
L Visage,jaz pijem kavo vsak dan in to instant z vodo in malo mleka.Če si delaš jacobs kavo pa jo delaj z vodo,ker je mleko že not a ne? Jaz sem dala skozi prvi vodni dan,grešila sem samo en večer ko sem pojedla malo suhe salame in kruha,pa sem v 30 dneh shujšala točno 9 kg!!!!!!!!!!!!! Danes imam sadni dan,sem na mandarinah,to je 33 dan diete in sem ful zadovoljna.Toliko nisem shujšala še nikoli,zato imam tudi še voljo in res nič ne grešim,vidim da se obrestuje.Ko drugi jejo kaj dobrega se umaknem. Kje ste danes deklice,če predolgo spite,se boste zredile za 10 dkg............... darja-
Dobro jutro punce Evo še malo mene. Jaz imam danes Š dan in bom zato jedla gobovo rižoto + zeleno solato z rdečo peso. Mnjami... Se pa danes pridno učim, "ta rdeča teta" se je poslovila (jupiiiiiiiiiiiiiiii), potem pa grem še na en doooooooolg sprehod. Skratka, začel se je še en krasen dan Edino me , ker še vedno ni rezultatov imojega izpita. Še vedno pa seveda držim pesti, tako da upam, da bom potem še bolj vesela. Naredite si prijeten dan in predvsem uživajte ter bodite pozitivne blažkaa Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 07. dec 2007 09:03:37
Pozdravljene, jaz sem tukaj, berem vas vsak dan. Hvala vam, da me pogrešate, ker se ne oglašam. Ah, sem v nekakšni krizi in ne vem, kaj bom naredila sama s sabo. Zato se tudi ne spravim pisat, ker nimam kej opametnega za povedat. Mehur me še vedno po malem matra pa tud kaj drugega. Diete se še vedno držim, čeprav bi jo bilo morda pametno prekiniti. Bom videla, kaj bom. Od začetka diete sem shujšala 4,5 kg, s čimer sem kar zadovoljna. V bistvu niti ne vem, kdaj sem začela Moram malo pobrskati nazaj po forumu, da vidim, koliko časa je že sploh minilo. Imejte se fajn napišite še kaj lepega Sy
Ne obupaj tako hitro Sy. Držim pesti, da boš čimprej prebrodila krizo, ki je trenutno prisotna v tvojem življenju. Saj veš kako pravijo: Kar te ne ubije, te okrepi. Zato kar pogumno naprej in vse se bo uredilo in bilo tako, kot ti bo v določenem trenutku najbolj "pasalo". Če potrebuješ "virtuani pogovor", me lahko kontaktiraš na ZS blažkaa
Sy,vse bo vredu,vsi imamo take dneve.lahko pa prideš k meni na čvek v službo v KK,pa čeprav ne veš kje sem............,največ na kul. darja-
Hvala za podporo. A mi lahko kdo pove, kako pridem do albuma skupnih slik od "hujšaric"? Prosim. LP, Sy
Sy, Poglej na ZS blažkaa
Pozdrav; do sedaj se sicer nisem oglašala, občasno pa spremljam vaša pisma. Povejte, kako premagujete željo po sladkarijah. Sem nekje na sredi zastavljenega cilja dosega primerne teže. Uspelo mi je znebiti se 22 kg. Saj kar gre - obupno pa me daje želja po sladkem. Bi celo lahko zamenjala obrok za kaj sladkega. Saj se premagam, ampak... LP
Modri trak,ti pa si presenečenje...kar 22 kg ...a si mislila to ,da si na polovici ,da hujšaš po 3md,komaj 1,5 meseca? Drugače pa imam jaz danes sadni dan in če spet povem po pravici sem tako lačna,da bi pojedla moža če bi bil doma......... Zdržala sem do zdajle pa najbolje da grem kar spat,pol pa ob enih zjutraj gledam v strop........ Jutri zjutraj pa spet služba,ja za jutri pa imam takle načrt: -morski sadeži v omaki,prepečenec in solatka Dobro ne,pa saj bi bilo zdajle vse dobro sam da bi lahko jedla....... darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti