Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Jutro. Ooo, Darja, zares si fest. Pa pridna si že tud. Jaz sem pa komaj ustala. Sem bolj slabo spala ker imam danes še enkrat zobozdravnika-brušenje (včeraj sem imela prvič) Nič ni prijetno, ko ti nekdi po glavi šari. Imam pa danes prost dan in bom spekla torto nutelo ker me zvečer čaka sladica. Če bom sploh lahko kaj jedla. Lep dan Hema
Hema,zobozdravnika se tudi jaz bojim.Hvala bogu da nimam problemov z zobmi,sam bom tudi mogla kmalu iti ker se mi je en zob mal zlomil,pa ne vem kaj bi lahko zdaj naredil. Hitim pospravljat,da se vse kadi........,pa tudi lačna sem danes pa ne vem zakaj.Včeraj nič danes bi pa kar jedla. Veste kaj pogrešam?Mal salame,belega kruha,pa sir,olive,pršutek,paštetke.To sva včasih zvečer z možem dala na mizo,pa vsakega malo pol pa na sedežno,rit pa kar raste. Zdaj pa zvečer je sam potem mora pa za sabo vse pospravit,da še jaz kaj ne pojem...... darja-
Dober dan, punce Pridem domov, pogledam na forum in kar ne morem verjeti o čem teče beseda, saj sem tudi sama ravno bila na obisku pri zobozdravnici. Že dolgo nazaj (saj vem, saj vem) se mi je okrušil zob in sem se šele sedaj opogumila in šla uredit "zadevo". Mi je kar malo žal, ker sem tako dolgo odlašala, saj ni bilo nič hudega, ni bolelo, ni bilo neprijetno,...Se pa super počutim, ker nimam tistega groznega občutka, ko se z nekom zelo na blizu pogovarjam, ker sem prej imela občutek, da vsi vidijo nalomljen zob. No, saj nasmejana sem skoraj ves čas, sedaj bom pa še bolj . darja-, ti si pa tako pridna, ker imaš kosilo ponavadi skuhano še preden si jaz naredim zajtrk. Pa še s tistim kaminom mi vsake toliko narediš lušte Tisto kar pa ti pogrešaš, sem si jaz za vikend privoščila. Pa ni bil konec sveta. No, saj te nočem "zapeljati v skušnjavo" Joj, zjutraj me je pa Miklavž "orng" presenetil. Dobila sem vse napisano in še več. Hčerkici sta pa bili tako veseli svojih daril, da sem ju komaj spravila v šolo No, no, da ne pozabim na dragega. Tudi on je nekaj dobil, nekaj pa še dobi... Jaz šele sedaj zajtrkujem in sicer kar 4 klementinice, čaka me pa še 1l čaja. Danes je B dan, zato bom za kosilo imela polenovko in zeleno solato. Zvečer pa kar tuno iz konzerve, veliko česna in kozarec........................verjetno čaja Naj bo to zaenkrat vse od mene, vi pa se še naprej lepo imejte in uživajte v dnevu, ki se je komaj dobro začel blažkaa
LEP POZDARAV,grem spet po EVERČKE...... darja-
No pa je prišel Miklavž! A vam je kaj prinesel? Meni je "teto" tako kot ti Blažka sem ko balon. Včerajšnji vitaminski dan je šel v maloro. Pojedla bi vse kar mi je prišlo pod roke. Danes ko sem se zbudila mi je bilo takoj jasno zakaj. Moja "teta" mi jo je ta mesec pošteno zagodla, kar se tiče apetita. No danes sem spet bolj pridna. Vsaj upam da bom do konca dneva. Pa še en čuden prehlad se me loteva ravno ob nepravem času, saj imam vikend zaseden, pa še drug teden špilam vsak dan od torka do sobote. Zjutraj imam pa službo. To bo veselica! Za kosilo bom danes jedla piščanca na žaru in cvetačo pa solatko zraven. Sedaj pa malo delat! Lep dan! any
Dober dan na sadno-zelenjavni dan, ob petih pa telovadba in savna. Jutri bo pa mesek in solata Darja- prava lepotica si, kako imaš lepe lase/frizuro. Sedaj pa lepite še ostale - spoznale smo iz katerih krajev smo, manjka še nekaj fotografij, potem se pa lahko srečamo. Saj je bilo o tem govora, a ne? Kristalka
zdravo punce! oglašam se po enemu mesecu je blo tok noro zle en mesec da sploh do računalnika nism mela cajt pridet........ pa moja dieta... mah slabo 14 dni je šlo pol pa sploh nisem več imela ne volje ne nič da bi se še kaj držala ... groza... ampak ker je blo vse tko natrpano sem zgubila nekaj kg :) pred 1 mesecam sem jih mela 92 zj jih mam pa 88 zanimiv a ... ampak se bo treba začet spet pazit pa pridet na tistih mojih magičnih 75 al pa 70 bi blo še bolš ... mogoč bo pa ratal da bo 6 spredi ;) punce fajn bote pa dobro kuajte zdrave jedi... aja nisem vsega prebrala odkar sem bla nazadnje tle gor je preveč... lp Ana Ancka 21
Dober večer Evre sem zaslužla.Veste decembra je treba trgovce tako izmučit,da na silvestrovo zaspijo Tudi to se mi je že zgodilo.Prav nesrečna sem bila,če je bila v načrtu kakšna fešta,ker takrat greš iz službe ves izmozgan pod tuš,pol pa veselo plesat in jest.. Kristalka za lase pa res veliko dan sem pred leti imela probleme,ker so mi tako izpadali,da že 3 leta jem hormone,zato pa se najbrž tudi redim. Že 15 let sem tudi zelo siva zato se barvam na blond.......,pa tudi veliko vecev vem na račun blondink Jutri imam sadni dan to pa je kar vredu. Any,ko bomo imele srečanje nam boš pa ti "špilala" a ne punce,da se strinjate? Kje pa je naša SY,menda ja ni kaj zbolela? darja-
Ja, Darja, tale veseli december je prav mučen. Danes sem na OH, pa spekla sem torto Nutela, pa je ne morem jesti, ker me cel gob..... boli. Prej sem si skuhala polnozrnati kus -kus in sem ga jedla celo uro. No, vsaj grešit ne morem. Zbrušene imam spodnje kočnike na obeh straneh tako da lahko jem samo dojenčkovo hrano. Jutri pa sadni dan. Si bom banane pasirala..... Pa še tečt ne morem it. Jaz tudi pogrešam Sy pa Tabino in Limetko.... Lep večer Hema
Uh....hema.... saj smo tu.... Branje je moja edina rekreacija.... ta prometna meje iztirila. malo fizično, še bolj finančno, zaradi servisa sem pa popolnoma besna tako da vse nadomeščam s hrano...ne morem se vzet k sebi in se bojim, da bom vse kg dobila nazaj... tehtnica še vztraja, počutim pa se kot balon. Vsako jutro se začne OK, preberem kaj set napisale, potem me pa premami prva jutranja kava z mlekom. Najbrž bom v nedeljo zajahala lunco, pa se postila, potem pa veselo z dieto naprej. Upam, da rata.... Pridne ste punce, ni kaj. Božiček vas bo ziher nagradil z lepo postavo za novo leto:) tabina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti