Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dober večer. Joj, kako pridne ste vse. Darja in Hema bravo za vodni dan. Pa Korenzu, tebi tudi gre odlično. Je pa res, da se v drugem mesecu kar malo ustavi - to smo ugotovile že vse, a ne? Valči ugotavlja, da gre ponovni krog počasneje kot prvič. Res je, to vem iz lastnih izkušenj. 11 mesecev se prehranjujem po načelih ločevanja in vzdrževanja in ugotavljam, da se telo že privadi na nov način prehranjevanja, vsak najmanjši greh se pa takoj pozna in zadevo zaustavi. Če smo pridne in skušamo pridobivati vsaj malo mišične mase, pa to pomeni, da se na tehtnici kaj prida ne pozna, bolj merodajni so centimetri. Vsekakor pa ne obupajmo, splača se začeto dokončati in doseženo vzdrževati. Ni hujšega, če nas dosežek uspava, kaj hitro bo teža spet narasla pa bomo spet na začetku in vse skupaj postane en začaran krog. Joj, kako sem pametna, kako bom pa vse te praznike prebavila pa itak še ne vem. No ja, trudila se bom. Jutri sem na testeninah z gobovo omako in solato. Kristalka
Kristalka hvala za tolažbo. Ja, vztrajam naprej, kar tako pa se res ne dam. Lp valči
Dobro jutro Spet me je sama brzina,do sedaj sem že spekla limonino pito,kuham enolončnico s hrenovkami za moža in sina jaz pa bom jedla kuhan krompir,cvetačo,brokoli,grah,korenje,por......pa najbrž sem še kaj dala notri.Čez dobro uro pa moram že v službo. Lep dan darja-
Dobro jutro Jaj kakšen lep dan. Čeprav imam "ta rdečo teto na obisku" in se počutim napihnjena kot balon, se zjutraj lepo uredim in z mešanimi občutki stopim na tehtnico. Pa mi nameni le 62.5kg. Saj ne morem verjeti, ker sem čez vikend res "na veliko" grešila. No, to sem že itak priznala... Se pravi -4,5kg za 19 dni. Meni se to zdi supeeeeeeeeeeer. Resnično sem zelo, zelo, zelo vesela, saj se mi tudi na hlačah lepo pozna, da bo kmalu treba po nove. Sem pa obenem, ker se mi je prebava spet ustavila. Morda bo pa šlo po današnjem VITAMINSKEM dnevu. Upam, ker imam občutek, da mi bo trebuh razneslo (no, ta občutek je verjetno povezan s "ta rdečo teto"). Sem pa imela namen si danes skuhati rdečo peso in jo jesti za kosilo. Za kri. Pa še tako mnjami mi je.... Joj, sinoči nam parkeljni kar niso in niso hoteli uspeti. Nekako nam ni šlo tisto izrezovanje z nožkom. Pa sta potem hčerkici naredili vsaka svojega Janka in Metko. Ker sta zelo nadarjeni za najrazličnejša ustvarjanja in so jima "podobice" zelo lepo uspele, sem izdelke pofotkala in jih ob priliki pošljem v bazo. Jaz sem pa iz ostankov testa naredila marmeladne rogljičke in tri manjša pojedla za večerjo. Na čokolado pa sem čisto pozabila Nič, sedaj grem na čajček, potem bukve v roke, nato pa grem še malo "na lepše". Moram biti pridna, ker nocoj pride Miklavž. Upam, da dobim kaj od tega, kar sem si zaželela... Vsem skupaj želim en resnično pozitiven dan blažkaa
Dobro jutro. Pogledam na forum in kdo mi spet polepša dan? Blažkaa seveda. Saj si že prava suhica. Kaj, ko bi dala eno fotko v album, da te malo vidimo. Mislim, da bi bila odlična motivacija za nas ostale. Pridne pa le bodite, da Miklavž ne bo šel kar mimo. Jaz grem sedajle pečt parkeljne po receptu Mimike - upam, da bodo uspeli. Lep dan še naprej. Kristalka
Joj, Kristalke, mi bo še "v glavo stoplo". blažkaa
DOBER VEČER. Ko ste ravno pri slikah naj povem da sem eno sliko prilepla v album,sem mislila dve pa mi nekak ne rata. Danes je boj Š dan pa sem pa sem si skuhala zelenjavno mineštro,ampak kr nekak ni šla dol,jutri pa bodo makarončki na drobtinah in solata,to pa komaj čakam. Moj miklavž je v službi tak da ne vem če bom kaj nastavljala........,ker takrat že glava zgoraj spi in tiata.......tam spodaj pa tud....... Lep večer,bom poskušala še eno sliko gor nalepit.. darja-
Joj, darja-, kako si pa ti čedna. Fuuuuuuuuuuuul čedna blažkaa
Blažkaa,hvala,bom pokazala možu kaj si napisala,ker me vedno grabi za "špeh"... darja-
LP Ker ni nikjer nobene,sem spet jaz prva.Do sedaj sem že oprala stroj perila,skuhala makarone,zakurila v kaminu,ve pa še kar spite. Meni zmankuje časa,ker bom spet šla prej v službo.Začel se je veseli december!!!!!!!!!!!!!!! darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti