Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dan. Jazsem doma. Delala sem dopoldne in sem še vedno na vodi, no dopoldne sem bila na radenski. Popoldne pa BOM na vodi. Meni ta drugi mesec ni prinesel nobene razlike v teži. Se mi pa pozna v cm v pasu.. Pa noge so postale bolj "trde"( to bo od teka) Tretji mesec se bo moralo pa še malo na tehtnici poznat. Ja, Any, krvavice pa v to dieto ne pašejo. Jaz jih sploh ne jem. Tudi drugače ne. Če pa že, pa pomoje še najbolje na beljakovinski dan. Toliko da si žejlo potešiš. So pa zelo kalorične, ker je v njih poleg krvi - beljakovina tudi ješprenj in prosena kaša, če se ne motim. Samo včasih je pa tud treba kakšni želji ustrečt. A ja hvala za želje., jaz vem da mi bo uspelo............................upam. Grem na vodo. Lp hema Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 03. dec 2007 14:12:24
DOBER VEČER. Uspešno zaključujem vodni dan in to uspešno,ha ha,ha......... Prav vesela sem,da mi je uspelo edino če me ne bo zvečer kaj premamilo,ampak danes ni moža doma,pa ne bo večerjal,pa jaz ne bom mela skominov...,sin pa itak kao hujša,pa je čist ok. Če po pravici povem,komaj čakam jutrišnji dan da bom jedla pa nimam pojma kaj bi saj bi kar vse kar lahko zdaj pa se ne morem odločit... Se bom odločila jutri ,bi pa kakšen sir,ker ga mam rada. Kje pa je kaj naša Blažkaa,pa Kristalka,pa Sy............ ČAO darja-
Pozdravček končno tudi od mene Pretekli vikend je bil zelo pester, zato sem jedla vse mogoče kombinacije hrane in nisem nič ločevala. Zato me ni bilo na spregled, ker nisem imala napisati nač pozitivnega. No, tudi danes me je "pošteno odneslo", pa se vseeno oglašam Sem pa kar nekaj kalorij pridelanih pri napačnih kombinacijah hranjenja porabila tako, da sem v soboto veliko plavala, bila v savni, se predajala masaži in zvečer še veliko "migala". V nedeljo sem bila na dooooooolgem sprehodu.........in še enkrat "ponovila meni zelo ljube vaje", tako, da upam, da mi je vsaj pol oproščeno Sem pa ravno s puncama napekla prvo "rundo" piškotov. Joj, kako smo pacale, se zraven smejale, umazale goro posode, na veliko eksperimentirale in na koncu doooooooooooolgo degustirale... Berem pa, da ste ve vse po vrsti (ti, ti, Korenzu) zelo pridne. Celo vodni dan ste zdržale. Čestitam. Resnično, kapo dol. Jaz imam jutri OH dan in upam, da se bom vsaj njega uspela držati . Sem pa zmenjene s hčerkicama, da bomo tudi jutri pekle, tako da........ Ja, ja, trenutno sem v pričakovanju "ta rdeče" tete in rezultatov sredinega izpita. Joj . Zato sem čisto "zmešana" in trenutno ne vem kje se me drži rep (pa saj ga sploh nimam ) in kje glava. Nič, grem punci stuširati in ju spraviti v postelji, potem pa sledi curek vode tudi za mene. Upam, da ne uspavam sama sebe, ko bom prebirala pravljico, ker sem zelo, zelo, zelo zaspana). Lahko noč in mirne sanje vsem blažkaa
Tudi meni je uspelo, Darja , bravo za naju Jutri pa, tako kot ti, ne vem kaj bi jedla. Komaj čakam na jutranje jabolko. Ta teden bom pa še malo na prisilni dieti. Imam zobozdravnika in obljubil mi je brušenje. Groza me je zobarja. Lep večer Hema p.s. Blažkaa, sli si opazila, imava enako število poslanih postov. Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 03. dec 2007 20:41:18
Čestitke Hema in Darja! Pridni punci No Hema res si me potolažila glede krvavic. Res so precej kalorične zato, ko jih bom jedla bom vrjetno pojedla zraven veliko porcijo kislega zelja, da me bo malo prepucalo. Najbolje bi bilo da jih da konca diete sploh ne bi, saj imam samo še slab mesec. Točneje 28.12. zaključim če sem prav izračunala. Sedaj pa pod tuš in v mižale. Nočko! any
Dobro jutro Evo vodni dan je za mano,komaj sem čakala,da sem pojedla tisto jabolko,pa kavico sem že spila. Vaga je danes pokazala še en kg manj,tako da sem v 30 dneh shujšala 9 kilogramov !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj bo pa drugi mesec??????? darja- Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 04. dec 2007 07:25:53
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zate darja-. Le tako naprej. Iskrene čestitke... Pa lep začetek dneva vsem blažkaa
ojla punce! Najprej čestitke vsem za vse uspehe in izgubljene kilograme. Kaj naj rečem za sebe? Sem pridna, če izvzamem minulo nedeljo, ko sem malo grešila. Ampak moje kile se ne premaknejo kaj dosti.Skoraj bo moj prvi vodni dan, zgubila pa sem samo dobro kilo . Samo, jaz se ne dam in pridno vztrajam naprej. Ja,ja saj na hlačah in trebuhu pa se že pozna. Pred nekaj dnevi mi je moj dragi rekel "čuj, ti si pa nekam shujšala". Edino kaj grešim je, da pojem kakšno mandarino več kot bi lahko. Sploloh ne morem verjet, kako poteka ta moja dieta. Ko sem prvič hujšala po njej sem v enem mesecu zgubila 5 kg.Tako, da res nimam pojma kaj se dogaja??? No, volje pa mi to ne bo pobralo. Moram končat, me že priganjajo! lp valči
Bravo Darja! Sedaj so pa na vrsti centimetri ha ha ha! Meni se je v drugem mesecu na vagi poznalo samo 4kg (v prvem 10) a na cunjah se mi zdi da je šlo pa kar precej centimetrov. Hlače ki so mi več kot pol leta ležale v omari sedaj zapnem z lahkoto, po prvem mesecu sem bila v njih katastrofalna. Zapela sem jih a mi je trebuh kar kipel čez hlače. No sedaj so mi pa že kot ulite. Danes imam na sporedu OH dan. Pojma nimam kaj bom jedla. Mislila sem si naredit torteline s špinačo v gobovi omaki pa nimamo vode in ne vem kdaj jo dobimo. Se bo treba nekaj znajdit! Lep dan! any
Dober dan punce Evo, pa sem spet v "elementu". Se pravi, spet pridna kot čebelica Jedla sem: 08.00 - jabolko 11.00 - 2 miceni klementini 14.00 - graham špageti z zelenjavno omako + zelena solata Do sedaj sem spila 3 dcl vode + 1.5l čaja Ni kaj, spet bom "resna" in ne bom več grešila Sem se pa tudi "na veliko" učila za novi izpit (rezultatov od prejšnjega še ni) in šla na doooooolgi sprehod s prijateljico . Danes sem zelo dobre volje, četudi sem dobila "ta rdečo teto" na obisk. Sem prejle celo plesala. In to sama v stanovanju. Na "ta pravo muzko". Proti večeru bomo (s hčerkicama) pekle parkeljne. Zakaj imam že sedaj občutek, da bom največjega nocoj imela za večerjo. Parkeljna mislim... Ja, saj res. A ste ve tudi že pisale Svetemu Miklavžu Lep preostanek dneva in veliko dobre volje vam želim blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti