Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro, dober dan ... kakor za koga. Mraz že malo popušča, še vedno pa čakamo na sonce ... se še malo skriva. Danes je moj vitaminski dan. Pojedla sem že 2 kakija. Čaka me še solata, zelenjavna juhica, še malo sadja in malo lešnikov ... Darja, probaj si nabavit kakšen prsni čaj, meni olajša bolečine v prsih ... uporabljaj med in veliko limone, Imunal pa je tako "zakon". Upam da boš imela prosti vikend da boš lahko počivala in se pozdravla. Hema, bravo za voljo. Ti si že tako "globoko v teku", da bi tek zelo pogrešala, če kakšen dan ne bi šla. Bravo za voljo, ti kar malo zavidan, jaz namreč najdem vedno izgovor - le da sem na toplem. Pozdrav iz našega konca, limetka
Dober večer, punce Evo, pa se bo moje življenje spet normaliziralo in šlo po starih dobrih normalnih tirnicah. Dobra duša kot sem, si to tudi zaslužim Se pravi, obisk je odšel, jaz pa jutri lepo s sadjem naprej. Jupiiiiiiiiiiiiiiiii Pa še super vikend me čaka. To pa naj ostane skrivnost........ Kje pa ste vse danes Jaz sem pravkar "priletela" iz Celja in sem že takoj fuuuuuuuuuul dobre volje, saj se mi je tudi tam nekaj lepega zgodilo. Še ena skrivnost Lep večer in miren spanec želim vsem blažkaa
Pozdravljene - uživate v vikendu, da ni nikjer nobene. Blažkaa uživa v svojih skrivnostih, upam, da bo kaj delila z nami Sicer pa nič novega - sobota je pri meni dan za pospravljanje, oprala sem tudi že, bo suho zunaj, ker tako piha, malo sem sem pokukala, potem grem pa likat. Moram povedat še to, da sem danes po dolgem času tudi jaz grešila - moji so si zaželeli pošteno obložene pice in me je premamilo - prav nažrla sem se je, tako da mi ni nič kaj prav. Nazadnje sem tako pico jedla pred letom dni, res je bila njami in se ji nisem mogla upreti. Bo pa jutri zato sadnozelenjavni dan Lep dan še naprej Kristalka
LP! Nimam prost vikend,kot je rekla limetka,ampak sem bila dopoldan v službi,pa tudi jutri delam. Bronhiji še piskajo,zdaj mam pa ful zamašen nos,dieta uspeva,ampak po mojem grešenju so kila kar obstale. Danes sem jedla makaronovo solato s papriko in paradižnikom,za večerjo pa skutin zavitek.Zdajle pa kapljice v nos in mislim da mal počivat,ker sem že vse naredila,kar je bilo potrebno.. Blažkaa si pa res skrivnostna,jaz pa tak firbec... darja- Pozabila sem napisat da ne morem jesti meda,mi gre kar gor....saj bi se najbrž prej pozdravla če bi jedla med,pa žajbelj......fuj!!!! Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 01. dec 2007 16:53:56
Darja- ti se kar najprej lepo pozdravi in ne misli na dieto - je pa res hudo, da moraš tako bolna še delat - glej, da kakšne pljučnice ne stakneš. Ja, pomagal bi ti med in žajbelj - stisni zobe pa probaj kaj popit pa v posteljo. Kristalka
LP Službo sem že oddelala,naredila kosilo,jaz pa sem jedla zeljno solato,zjutraj pa 3 kivije,popoldan pa še kakšna pomaranča... Jutri pa sledi prvi vodni dan,bom bolj na čajčkih,ker vode zdajle res ne morem piti,pa tudi ne vem kaj mi ne paše jest.Ko bi bila brez apetita vsaj eno leto a ne?? darja-
Hojla, jaz sem pa totalno iztirila... do večera sicer vztrajam na ločevanju, potem pa bomba! eno celo serijo sem povozila, tudi danes dopoldan že lomila po polni črti s francoskimi rogljički. Potem sem se ob 13:44 pogumno odločila, da se bom 24 ur postila - sedaj pa sem ugotovila , da je bila včeraj lunina mena... pa nisem (več) blond...;) ja, nič, srčno upam, da se jutri sept najdem. Fizično sem po nesreči OK, živčki pa delajo svoje- še posebej, ker ne znamo brez avta živet... groza. Upam, da ste ostale bolj pridne. Če katera najde mojo voljo iz prejšnjega tedna, pa naj mi jo vrne proti nagradi - podarim eno veliko čokolado z lešniki :) LP tabina
Dober večer. Se vidi da je vikend , ko je tu bolj zatišje. Samo toliko, da vas pozdravim in vam zaželim lep začetek tedna Danes sem tako kot Darja na sadju (uspešno) Jutri imam pa tudi jaz vodni dan. Drugega. No, naj bi bil drugi čeprav prvega sploh nisem imela........ Jutri se ga bom držala pa če je konec sveta.... Darja, a ne da nama bo uspelo. Tabina, volja pa ne leži kar tako okrog, bi blo pa fino ja. Jutri je dober dan za nov začetek. Kar reci si, od danes naprej bom trmasta zato da bom v Novo leto šla z manj kilogrami. Čokolade imam pa tudi jaz čisto preveč doma (je že Miklavž bil na obisku) LP Hema
LP Hema kje si??????Danes pa res sam voda,oziroma jaz sem do zdaj spila pol litra kamilic,ker mi zdravje še kar nagaja-kašljam,ko nora. Po pravici povedano bo tole danes kar trd oreh zame,ker kadar sem slabe volje ali slabega počutja,je bilo fino se najest,pol se pa razpoloženje malo dvigne........ Hočem tole zdržat,ker upam,da bo jutri tehnica pokatala še eno kilco manj.Me drži,da bi jutri povedala kolk sem shujšala,ampak bomnapisala že dane. Do 29 dne je šlo dol 8 kg.........kaj pa bo drugi mesec,ko baje shujšaš pol manj??? Kaj nebi bilo fino,če bi vsak mesec shujšale 8 kg,potem bi bila jaz do konca diete prav idealna Službo imam spet popoldan in to spet tri tedne.....tak da preberem informacije in novice zvečer ko se vrnem.Upam da bom napisala VODNI DAN -USPEL... darja-
Haj! Evo mene grešnico. Res mi je tista vaga po drugem vodnem dnevu kar malo pobrala energijo za dieto. Sicer sem bila do sobote čist pridna. V soboto sem pa totalno zvozila. Namesto sadja sem jedla vse kaj drugega (raje ne naštevam. Tudi včeraj ko je bil na vrsti mesek sem ga jedla ampak z malo preveč dodatki (beri totalno zgrašenimi, kot se sirovi štukji in gresovi ocvrtki). No danes je nov dan. V planu imam kislo repo s pire krompirjem. Naši bodo zraven jedli daomče krvavice. Saj res kdaj jih pa jaz lahko jem. Glede na sestavo bi jaz rekla da nikoli. Ko so pa takoooo dobre. Dekleta kdaj naj jih jem da bom najmanj grešila?????? Sedaj pa grem v trgovino po repo. Darja tudi jaz delam popoldne, pa se mi sedajle čisto nič ne ljubi v trgovino ker zunaj pada dež, mož pa mi je vzel avto. Hema in Darja uspešen vodni dan vama želim!!! any

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti