Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Halo hujšarce... blažka, držim pesti še do srede:) in upam, da bo to leto zate zaključen uspeh po polni črti. Ali to pomeni vitka linija in zključeno šolanje? Potem bo moral bžiček pač priden bit...kolikor vem iz lastnih izkušenj, je ta dieta zeeelo draga- naenkrat so vsa oblačila neuporabna, ker se postava tako spremeni. pa naj to ne bo demotivacija. jeprav fajn sečudit, koliko konfekcijskih številk preskočiš :) Danes je Š ja, lahko se je tista štajerska fižola :) jaz bom zeleno solato in riž z zelenjavo. za večerjo pa krompir- na Š dan ne gre brez tega. tudi jaz ne jem enako kosilo in večerjo, se pa trudim, da osnovnim Š živilom dodajam čim manj primesi kot so maščobe in skromni beljakovinski dodatki (kot je kisla smetana). Včeraj je tašča ponovno udarila- s skutnimi miškami. na nepravi dan. sicer sem v staležu, saj sem stolkla avto, nervoza zaradi vsega pa je botrovala temu, da so miške kar same skočile muci v usta... kaj čmo. bom danes skušala bit pridna- jutri je pa itak OH dan. Rekreacija je pa še zmeraj na nuli ( no razen kakega petelinjega zajtrka....)- sedaj od nesreče bo pa tako ostalo še en čas. Morda očistim prah z orbitreka in leg magica... LP tabina
Ojej Tabina, upam da si ti cela ... po takšnem dnevu, bi tudi jaz "pohrustala" tiste miši ... pravzaprav jih danes lahko Tudi moja rekreacija je na "psu". Danes imam v planu pico - vegi, ha, ha ... pa brez sira, obljubim Za večerjo pa bom verjetno spekla kaj sladkega, se mi lušta skutina tortica ... A lahko glede na to da spada skuta na B dan? Sončen pozdrav, limetka
Limetka, seveda lahko skutno torto za OH večerjo. Glavno je, da je sladko.
Sy hvala za podatek, vendar je padla družinska odločitev, da bodo danes ponovno vaflji za večerjo. Tokrat jih bomo namazali z nutelo. . Mislim, da bom morala tokrat maso podvojit. Otroci so navdušeni nad mojo dieto, zato ker imamo tako pogosto (na OH-jev dan) sladice ... limetka
hehehe Limetka Dej, ne govorit o vafljih z nutelo, ker imam polna usta slin - jaz sem danes na škrobu Dober tek vam želim! Sy
En lep dober večer vsem skupaj. Blažki čestitam za uspešno opravljeni izpit, tiste grehce si jsi kar zaslužila - glede obiska pa, če so obilnejši, jih pa na dieto daj - se hecam... Tabina, upam, da ni kaj hujšega. Sicer pa ugotavljam, da pravzaprav ne ločujete prav strogo. Ista večerja kot kosilo res ni nujna, je pa potrebno jest živila iz iste skupine, razen, če je katera na vzdrževanju. Takrat lahko jemo za kosilo jedi iz ene skupine, za večerjo pa iz druge, v obroku pa še vedno ločujemo. Jaz sem za ta teden zaključila s telovadbo in savnanjem - odlična zadeva, mi prav paše, še posebej pa mojim zakrnelim mišicam. Danes sem za kosilo in tudi za večerjo bo pečena škarpena na žaru in paradižnikova solata. Jutri za Š bom pa tudi jaz naredila rižoto z gobicami (jurčki) in zeleno solato, zvečer pa bo verjetno riž v solati. Pa sladko spite. Kristalka
Dobro jutro Meni zdravje še kar nagaja.Sploh ne upam kašljati,tako me boli v prsnem košu.Spet nisem nič spala.... Diete se držim,včeraj sem jedla samo solato in tuno,danes pa bom solato s fižolom,se mi ne da nič kuhat. Blažkaa čestitke. darja-
Dobro jutro ! Jaz sem sedaj pojedla prvo banano odkar sem začela s 3MD. Danes je moj OH dan in bom verjetno za kosilo pojedla kaj konkretnega. Morda vegi pizzo. Za večerjo pa tortico + čokolado. Ups, le-te pa mi je že zmanjkalo (v napadu stiske vse požrla ). Si bom pa kupila novo. Punci (Kristalka&darja-), hvala za čestitke,čeprav ne vem točno za kaj. Morda za grešenjeKer rezultate glede izpita dobim šele v sredo Lahko pa še malo stiskate pesti, potem bom pa resnično vesela čestitk. Pri nas doma so trenutno "izredne razmere", zato se ne oglašam toliko kolikor bi si sama želela. No, ko bo tole mimo, pa bom spet 3x na dan gor, medtem se pa vi razpišite. Predvsem pa lepo se imejte, veliko se smejte, uživajte in bodite pozitivne P.S. Moja tehtnica mi že drugo jutro pove, da mi da 63kg in niti pikice več. Ali naj ji verjamem blažkaa
Dobro jutro. Spet se malo javljam. Danes imam Š dan in si že kuham joto iz kislaga zelja. Sicer je pa z mojo dieto tako: če bi se je tako držala kot je treba, bi bla zdaj že suhica, glede na to, da vsak dan pretečem 5 km Samo sem jaz en lolek bolek in raje grem tečt in potem grešim, kot da bi se je čisto držala in se mi sploh nebi bilo treba it matrat na ta mraz. Jaz sem en čuden človek. No saj bo. Kljub temu da sem zdajle že ene parkrat tekla zvečer ko je zunaj minus se me prehladi še niso prijeli (hvala Bogu) Blažkaa, upam da si uredu opravila izpit in da ga bomo v sredo pili (se hecam) Darja poizkusi si dat kakšne vroče obkladke na prsa- termofor. Pa kakšen Imunal bi ti tudi pomagal da boš prej okrevala. Danes zvečer grem na eno večerjo pa še ne vem kaj bom jedla. Pa malo alkohola bom tudi morala spit.... Ja jutri bom šla spet tečt pa se bo "poglihal" LP zaenkrat Hema
Hema,danes pa je kosilo zate a ne? Če bi jaz tekla po tem mrazu,bi mi bronhije vrglo ven. Kar 3 zime nisem nič zbolela,kar se mi zdi veliko,prej pa vsako leto...,zdaj sem pa taka,da se sama sebi smilim... Ja nič,je treba it služit,da ne bo lakote pri hiši..ČAO. darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti