Halo hujšarce...
blažka, držim pesti še do srede:) in upam, da bo to leto zate zaključen uspeh po polni črti. Ali to pomeni vitka linija in zključeno šolanje? Potem bo moral bžiček pač priden bit...kolikor vem iz lastnih izkušenj, je ta dieta zeeelo draga- naenkrat so vsa oblačila neuporabna, ker se postava tako spremeni. pa naj to ne bo demotivacija. jeprav fajn sečudit, koliko konfekcijskih številk preskočiš :)
Danes je Š ja, lahko se je tista štajerska fižola :) jaz bom zeleno solato in riž z zelenjavo. za večerjo pa krompir- na Š dan ne gre brez tega. tudi jaz ne jem enako kosilo in večerjo, se pa trudim, da osnovnim Š živilom dodajam čim manj primesi kot so maščobe in skromni beljakovinski dodatki (kot je kisla smetana).
Včeraj je tašča ponovno udarila- s skutnimi miškami. na nepravi dan. sicer sem v staležu, saj sem stolkla avto, nervoza zaradi vsega pa je botrovala temu, da so miške kar same skočile muci v usta... kaj čmo. bom danes skušala bit pridna- jutri je pa itak OH dan.
Rekreacija je pa še zmeraj na nuli ( no razen kakega petelinjega zajtrka....)- sedaj od nesreče bo pa tako ostalo še en čas. Morda očistim prah z orbitreka in leg magica...
LP
tabina