Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro tudi od mene ! Jaz pa se danes na počutim ravno super. Bi lahko bilo bolje Namreč, sinoči sem že ob pol desetih spala kot dojenček, potem pa sem se zbudila okrog pete ure zjutraj z bolečinami v trebuhu. In seveda nisem mogla več zaspati. Ko sem se tuširala, so se še vetrovi oglasili. Mislim, kot da sem pogoltnila vrečo zraka Zdaj pa sumim kar nekaj stvari: lahko je vzrok v tem, da sedaj jem veliko svežega sadja in zelenjave, tega pa prej nisem počela. Ali pa to, da (tudi po novem) čez dan popijem ogromne količine tekočine. kaj pa, če sta bila dva kosa peciva + rebro Mistice sinoči le preveč . Za bolečine v trebuhu in zgodnje vstajanje pa sumim tudi psihični vzrok. In sicer, danes ob 10.30 imam pregled pri ginekologinji. Ne vem no, mislim da je vsega po malo Me je že prešinilo, da se ne bi več tega šla, pa vem, da je sploh razmišljanje o tem velika neumnost. Sem se že resnično navadila na sadje do kosila in to nikakor ne mislim spreminjati. No, čeprav me ob takih trenutkih pa prime, da bi kaj "konkretnega" v usta dala. Pa s tem mislim na kakšen polnozrnati kruh, pa nutello namazano čez, al pa rezino pršuta, malo sira, pa kislo kumarco, ali pa....Joj, joj, joj, sedaj sem pa "odlutala". Pa sploh nisem lačna...Pa danes je moj SADNI dan...Pa 2l komarčkovega čaja se mi ravno hladi... HEMA, me veseli, da si že boljše volje. Mislim, da tudi mene mora malo sonček obsijati, pa se bo moja volja spet "znormalizirala" Vsem želim prijeten dan blažkaa
Zdrovo, punce ... uf je danes mrzlo ... sem zjutraj peljala hčerko v šolo, pa začne na armaturki utripati ena rdeča lučka. Jaz vozim, hčerka pa pregleda servisno knjižico in kliče moža kaj se dogaja ... Ugotovili smo, da se je potrebno takoj ustaviti in doliti neko tekočino, ki gre ne vem kam ... Ko sva čakale na moža me je kar malo nahladilo, pa še hčerka je zamudila pouk. No ja, vsaj avto se več ne pritožuje Sedaj sem lepo na toplem, z vročo kavico ... Blažka da celotno telo začne delovati idealno (mislim na celotno presnovo) je potrebno kar nekaj časa. Da uživaš veliko sadja in zelenjave je OK. Da piješ veliko tekočine je tudi zelo OK. Upam, da so bolečine samo prehodnega značaja in bodo kmalu minile ... Hema, a si že kaj boljše volje, danes vendar dobiš svojo sladico . Kadar imam jaz "svoje dneve" me zelo potolaži nekaj sladkega. Lep sončen dan prav vsem, limetka
O, ja, Limetka, danes sem pa kot nova. Teta ja sicer še na obisku vendar mi da čisto mir. Sploh ne vem da jo mam. Ravnokar sem prišla izpod tuša, prejle sem šla ven in sem pretekla svoj krog (5 km) skozi gozd in čez polja, po sončku. Najprej sem imela na ušesih MP3, potem sem ga pa ugasnila ker so kljub mrazu tako lepo peli ptički. Pa naše snežene gore so se tako lepo bleščale v soncu. Joj kako bi šla tja. Joj danes sem pa že prav malo pocukrana, ja pa še OH dan. Za kosilo bodo pečjakovi slivovi cmoki in kompot, njami. Lep dan Hema
Joj, zakaj je čokolada tako dobra in jo grizljam celo na SADNI dan... Šla ginekologu na pregled (preventiva), potem srečala znanko menda po letu dni oziroma še več in seveda šla na čaj z njo Potem še v knjižnico, pa v trgovino, sedaj pa sem pravkar pojedla še vročo zelenjavno juhico (čebula, grah, korenček) in mi je nekako zapasal košček čokolade Dobro, jaz sem se izpovedala in mi je malo lažje. Obljubim, da ne bom več grešila. Sama sebi. HEMA, vsaka ti čast za pretečenih 5 km Uživajte še naprej blažkaa
No pa da se jaz malo javim! Danes sem na vodi, do sedaj mi uspeva, spila sem 2 kavi in en zeleni čaj z mleko drugače pa vodo. O rezultatih poročam juti1 any
Dober večer. Korenzu, kako gre vodni dan - upam, da boš zdržala.Vidim, da je na splošno počutje kar dobro, Sy, kako mehur, gre na bolje? Blažka je tudi opravila dobro delo, pa tvoj krog Hema - super. No, jaz sem bila včeraj na posvetu za moje razgibavanje in že prakticirala tudi, zgleda pa takole: Dobiš osebnega terapevta, ki ti svetuje in naredi plan prehranjevanja - po želji seveda - ali želiš shujšati ali trenutno težo vzdrževati. Nato sledi plan vadbe, ki je v mojem primeru zajemal: - najprej tehtanje in merjenje višine - ogrevanje - 20 minut na stezi v naraščajočem tempu in težavnosti glede na pritisk in srčni utrip, ki se sproti meri - 30 minut različnih vaj na blazini - 5 minut vaj z utežmi - 5 minut raztezanje mišic - po tuširanju sledi 15 minut savne (finska ali turška), skok v bazenček z mrzlo vodo ali tuširanje in 10 minut počitka ob prijetni glasbi - ponovno tehtanje in merjenje obsega nog pod kolenom, beder, tebuha, pasu, pod prsmi, in nadlahti (merjenje se ponovi ob vsakem 5. tretmaju) Vam povem, da sem ugotovila kako sem popolnoma brez vsake kondicije in so me vaje kar stale energije, sem zvečer zaspala kot ubita. Danes sicer malo čutim posledice pa ni prehudo. Vzela sem program 25 tretmajev (2x tedensko) in ker seveda zadeva ni zastonj, me bo to "mučenje" stalo 400€. Ker pa sem slučajno ujela nekakšno "akcijsko prijavo", sem dobila 5 tretmajev povrhu. Kristalka
Ahoj vsem... midve z mamo sva pa včeraj zdrživa. Začeli in se pridno drživa. Jutri je najin tretji dan! Upam,da bo mami uspelo.Saj še samo 87 dni Visage
Ups malce sem pisavo zafrknila..nekaj mi tipkovnica nagaja Visage
Dobro jutro . Kar en dan se nisem javila,pa sem še živa.Včeraj dopoldan ni bilo elektrike,pa bi lahko pisala edino če bi si kabel kam vtaknila,tak,da poročam danes. Vse gre normalno naprej,samo vaga mi je danes pokazala 1 kg več kot ponavadi.Sem kar malo pogledala in še dvakrat stopila gor,pa nič drugač. Danes imam sadje in bom skuhala kompot,ki ga bom nesla tudi v službo. Visage, kar nekaj časa ni bilo o tebi ne duha ne sluha...... Blažkaa,tudi jaz sem včeraj zvečer pojedla preveliko sladkarij... darja-
Dober dan, danes imam škrobni dan in privoščila si bom fižolo. Za kosilo si bom pripravila solato z veliko fižole, za večerjo pa bom imela spet solato z malomanj fižola. Se mi že "lušta". Samo ne vem kako ko kaj z "izpuhi" - verjetno me bodo dali kar v "osamo". Zjutraj sem že spila kavico, pojedla jabolko, sedaj si bom pripravila brusnični čaj ... joooj kako diši ta čaj ... Še en lep dan je pred nami, čeprav je danes zelooo mrzlo. Darja tudi moje "hlače" in kile zdaj stojijo na mestu ... bo že bolje, ker bomo vztrajale limetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti