Dobro jutro tudi od mene !
Jaz pa se danes na počutim ravno super. Bi lahko bilo bolje
Namreč, sinoči sem že ob pol desetih spala kot dojenček, potem pa sem se zbudila okrog pete ure zjutraj
z bolečinami v trebuhu. In seveda nisem mogla več zaspati
.
Ko sem se tuširala, so se še vetrovi oglasili
. Mislim, kot da sem pogoltnila vrečo zraka

Zdaj pa sumim kar nekaj stvari: lahko je vzrok v tem, da sedaj jem veliko svežega sadja in zelenjave, tega pa prej nisem počela. Ali pa to, da (tudi po novem
) čez dan popijem ogromne količine tekočine. kaj pa, če sta bila dva kosa peciva + rebro Mistice sinoči le preveč
. Za bolečine v trebuhu in zgodnje vstajanje pa sumim tudi psihični vzrok. In sicer, danes ob 10.30 imam pregled pri ginekologinji
.
Ne vem no, mislim da je vsega po malo
Me je že prešinilo, da se ne bi več tega šla, pa vem, da je sploh razmišljanje o tem velika neumnost. Sem se že resnično navadila na sadje do kosila in to nikakor ne mislim spreminjati. No, čeprav me ob takih trenutkih pa prime, da bi kaj "konkretnega" v usta dala. Pa s tem mislim na kakšen polnozrnati kruh, pa nutello namazano čez, al pa rezino pršuta, malo sira, pa kislo kumarco, ali pa....Joj, joj, joj, sedaj sem pa "odlutala"
.
Pa sploh nisem lačna...Pa danes je moj SADNI dan...Pa 2l komarčkovega čaja se mi ravno hladi...
HEMA, me veseli, da si že boljše volje. Mislim, da tudi mene mora malo sonček obsijati, pa se bo moja volja spet "znormalizirala"
Vsem želim prijeten dan
blažkaa

Kristalka