Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobedan. Jaz še kar nisem dobre volje,ne vem kaj mi je,najbrž zato,ker moram v službo.Grem pod tuš,če bo kaj bolje. Lep dan vsem. Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 26. nov 2007 09:23:28
Hojla Jaz kar pokam od energije. Do sedaj sem spila že 2,5 l čaja, za kosilo pojedla porcijo graham špagetov z (doma pripravljeno) paradižnikovo polivko + zeleno solato, pa še pecivo za večerjo sem spekla Tudi na pijačo (pila sem seveda čaj) in pa na sprehod okrog jezera s prijateljico sem uspela iti ter v trgovino. Učila sem se tudi nekaj malega, čeprav sem imela namen cel dopoldan presedeti za skriptami... Sy, upam, da ti je do sedaj že kaj bolje, darja- je pa itak že v službi. Upam, da je tudi ona sedaj že kaj boljše volje. Limetka pa verjetno sadje oziroma zelenjavo prebavlja. Kje ste pa vse ostale danes Lep dan še naprej blažkaa
Dober dan. Samo malo pokukam, potem grem pa na posvet v zvezi s telovadbo. Nujno rabim malo utrjevanja mišic, ki so se mi, ne vem kje in kdaj, čisto izgubile. No ja, saj vem, vendar rabim nekoga, ki mi bo dirigiral, drugače sem z razgibavanjem na nuli. Pa toliko delam vsak dan, samo kaj, ko gospodinjska dela v to sploh ne štejejo - to je krivica Mi je ginekolog zabičal, da moram do spomladi utrditi mišice medeničnega dna in vsak dan narediti vsaj 20 trebušnjakov. Jaz reva zmorem pa samo Keglove vaje, trebušnjaka pa niti enega ne naredim pošteno, tako da je zadnji čas, da me nekdo vzame v roke. Bom povedala kasneje, kaj in kako se bom zadeve lotila. Sicer sem pa danes na škrobu, jutri pa zelenjavna pica pa zvečer kakšen posladek. Blažkaa, kar zavidam ti, da se imaš kje sprehajati - pri nas pa kamor greš, je vse v hrib, ob cesti sprehajati se pa ni prav prijetno. Ko bi le jaz bila tako polna energije kot si ti, žal mi že malo emšo nagaja, še bolj pa je verjetno to, da sem se precej polenila. Tisti čas, ko sem frej se pa vsedem in štrikam ali pa brskam po netu. Delam na tem, da zadevo spremenim. Kristalka
Očitno ne delim z vami samo 3MD, ampak tudi vnetje mehurja.... sem že primotrene goltala, čaj pa itak goltam v potokih. Jedla sem nepolnozrnate špagete s pestom, zvečer me pa končno dočaka moj tiramisu, ki se ga včeraj nisem dotaknila.... Kristalka...tale tema, ki te tare, tudi mene zanima.... imam kar nekaj težavic s telovadnimi organi :) Tudi jaz se spravljam k aerobiki... upam, da mi ta teden uspe... Pridne bit, pa nič se redit! tabina
Punce, osnova vaj pilates je ravno utrjevanje mišic trebuha in medeničnega dna. Če imate možnost, se vpišite na kakšno vadbo v bližini. Zadostuje tudi dva do tri mesece, da se naučite osnovnih nekaj vaj in da začutite mišice, kako jih stiskati. Pilates je zelo učinkovit - vam lahko povem iz lastnih izkušenj. Kupila sem si brusnične kapsule in eno sem že pojedla :P Upam, da bo učinkovalo. Danes imam makarončke in sladico za zvečer. Juhuhu! Komaj čakam. LP, Sy
SY,ne vem koliko si stara in če si že rodila.....,ampak ko gre ledvični kamen naprej (2 meseca nazaj),boš to sigurno vedla,ker to pa boli bolj kot porod(sem rojevala2 dni),takrat tud dohtarja nekam pošlješ.Verjemi mi ,ker to vem iz lastnih izkušenj.V 5 urah sem od bolečin bruhala 17 krat.......,zdaj pa samo voda,čaj,voda,čaj do 6 litrov na dan. Ja malo sem že bojše volje,grem pod tuš pol pa v spančkovo deželo. darja-
Darja, imam sina - 4.760 g ob rojstvu. Slišala sem že, da ledvični kamni bolijo bolj kot porod, tako da ti čisto verjamem tisto o bruhanju od bolečin. In ker sama takšnih bolečin nimam - so le stalne tope bolečine - v bistvu upam, da nimam kamna in da je le vnetje. Pijem tekočino in jem brusnične tabletke. Jutri bo že bolje. Drugač grem k zdravniku. Dejte še druge kej napisat. Kako se počutite po polni luni? Kaj se vam dogaja? LP, Sy
Dober večer! Za večerjo sem pojedla dva kosa domačega peciva v katerega sem zamešala sadje iz kompota. Pravkar pa čisto počasi grizljam čokolado Uf, obožujem tole dieto Kristalka, komaj čakam na tvoj načrt telovadbe. Mogoče tudi sama kaj poskusim v tej smeri. Sy, na pilates bi tudi jaz šla, a kaj ko v moji okolici ni nič organiziranega v tej smeri. Imam pa v načrtu za naslednje leto (saj vem, saj vem, a kaj ko sedaj trenutno časovno res ne gre) vpis na aerobiko, v četrtek pa grem (po dolgem času) na bazen. Morda se še malo "posavnam"... Sedaj se grem umit, pol se pa pustim še malo razvajat Mirno noč in sladke sanje želim tudi vam blažkaa
Dober večer. Kako ste vse pridne. Sy ,ti nič ne zavidam teh problemov, pojdi k zdravniku. Sicer nisem pristaš uživanja "umetnih" zdravil, vendar če je treba je pa treba. Zdi se mi da boš morala kakšen antibiotik pojest, raje pojdi da ne bo prepozno. Moja telovadba.... hmm,.. Imam menstro, potem me pa vse boli, pa zvija me, pa slabe volje sem, izgovorov dovolj, da že dva dni nisem naredila NIČ. Pa skoz bi nekaj jedla. Saj juti bo že bolje. Jutri bo nov dan, s soncem obsijan........danes bom pa še malo slabe volje...zanalašč. Čav Hema
Dobro jutro! Danes sem pa jaz ta prva! Danes je lep dan, zunaj je sonce, mene končno ne zvija več. In bom šla na sprehod na moj hrib. Pa še OH dan imam. LP Hema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti