Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Joj punce, jaz že lulam čisto prozorno vodo brez vonja, saj sem do sedaj spila veliko čaja in ogromno vode. Mi je pa zanimivo, da zaenkrat ne čutim nobene lakote, čeprav je samo ena urica do konca posta Imam občutek, da bo VODNI dan (ki pride na vrsto šele čez 16 dni) zame dobesedno mala malica Kako se pa ve počutite blažkaa
Ve vodni dan, jaz ga pa sviram... včeraj sem na B dan zmazala jabolčno pito. seveda je kriva tašča- kaj pa peče! Tudi danes se borim proti tiramisuju v hladilniku. Si bom pa kak kuhan krompir s solato privoščila. Komaj čakam, da bo konec vikenda. Med tednom v službi je tole bistveno lažje. Danes bom pisala Miklavžu- naj mi nič ne nosi- le teh 5 kil naj odnese.... In Blažka - koliko telovadb pa zmoreš na vodni dan ? Jaz sem bila zmeraj čisto izmozgana po takšem dnevu. Lp iz okolice turobnega Maribora..... dežuje :( tabina Sporočilo je spremenil(a) tabina dne 25. nov 2007 16:37:20
Sy je napisal/a:
Ola, js sm spet neki slabe volje. Jebelacesta! Trebuh me boli (že cel teden, danes pa zelo), a mislim, da je za to kriv mehur. Ful temno vodo imam. Če veliko pijem, je bolje in ne boli toliko, tudi voda je svetlejša. Je možno, da od mehurja boli cel spodnji del trebuha? Pijem rahle kamilčke. Jedla bom krompir in solato, potem gremo pa "v hribe". Upam, da ne bo padal dež, ker potem moram biti samo v hiši, čeprav sem ful rada zunaj. Držte se! Sy
Nabavi si tele tablete v lekarni - dobijo se brez recepta - odlično za mehur, če še res ni hudega vnetja, sigurno pomaga. Jaz jih imam vedno v domači lekarni. Tako, vodni dan je za mano, tehtnica je pokazala - 1,70 kg. Sem pa sedajle pojedla 1 sadni jogurt in 2 crispija iz polnozrnate ržene moke, za večerjo bom pa kos mesa in zeleno solato. Upam, da je tudi vam uspelo, vsaj po napisanem sodim tako. Jutri pa Š-dan: za K: pasulj brez mesa, 2 crispija; za večerjo zeljna solata s fižolom. Čakam vaša poročila Kristalka
pozdravljene! meni je tudi luna uspela, tokrat sem spila veliko postnega čaja, po kristalkinem predlogu. sem si pa že pripravila solato, tako da moj trebušček ni več prazen... se že veselim jutrišnje OH večerje. meni pa je tehtnica pokazala 1 kg manj. srečanje v celju bi meni ustrezalo(seveda, če me vzamete zraven), ker sem iz okolice celja. lp tajka
A veste,da se jaz še nikoli nisem šla posta po luni.Vodne dneve sem že zdržala,tako da mislim da bi tud ta post.Naslednjič se vam pridružim. darja- Tajka vsi ste dobrodošli. Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 25. nov 2007 17:04:40
Povzetek: Darja: Sevnica Sy: Krško Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Blažkaa: Velenje Darja- te pokličemo naslednjič pa Tabino tudi. Samo povejta kdaj želita: ob polni ali ob prazni luni. Bom kar postavila nekaj datumov, dokler ste še zagrete Prazna luna: 9/12 ob 18.41 Polna luna: 24/12 ob 03.17 (tale je pa kruta-ravno na moj RD) Kristalka
Kristalka velja se ti bomo pridružle,a ne Tabina? darja-
Pozdravljene, tudi moja postna luna je končana. Brez grehov, samo s pijačo. Me je pa v tem tem času kar malo zeblo. Iskušnje so kot pri ostalih ... ni bilo lahkote, čeprav se je žodček vztajno oglašal ... vendar je za nagrado vedno dobil le vodo Tudi moja tehnica je pokazala kilo manj. Juhh ... Danes sem že jedla testenine, za večerjo pa si bom privoščila dve žitni ploščici. Zelo me veseli, da nam je uspela "grupna postna luna". Sem si že zapisala datume in se vam pridužim pri naslednji. Jutri pa sem spet na vitaminih - komaj že čakam. Ja ... v tejle naši druščini pa manjka še samo kakšna s primorske limetka
Malo sem "surfala" po kulinariki in sladkih receptih in bi za večejo in moje drage pripravila ameriške ponvičnike in jih potem spekla v vaflomatu. Mislite da bi "ratalo" http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4550&offset=0 limetka
hm... post na božični večer? neeee;) raje pridno vozit te ostale dneve, pa bo tabina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti