Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Tudi meni je lunca uspela, tehtala se nisem ker imam v torek itak vodni dan po dieti tako da bom šla na vago v sredo zjutraj. Prav zanima me kakšen bo rezultat. Glede na to da imam pa danes OH dan sem si na obisku pri mami privoščila velik kos kvašenega domašega jabolčnega "štrudla". Res je bil dober! sedaj pa še tablico jedilne čoklolade in kakšen čajček in v posteljo. Lahko noč! any
No, sem naredila vaflje in na vrhu polila malo "sladkega greha" - malino. Bilo je božansko ... mnjam limetka Sporočilo je spremenil(a) limetka dne 25. nov 2007 19:52:01
Dober večer tudi od mene ! Post mi je popolnoma uspel. In ja, telovadila sem tudi. Da me ni zeblo. Sem pa jedla šele ob 19.00, ker smo dobili obisk ravno ob 15.40. Pojedla sem krožnik pire krompirja prelitega s paradižnikovo omako + zeleno solato z radičem. Sedaj se prav fajn počutim, tehtala se bom pa zjutraj. Jutri pa s ŠKROBNIM dnevom naprej Lep in miren večer vam želim blažkaa
Dober večer. Tudi meni je uspelo, čeprav sem zadnje ure že komaj čakala. Mi je pa tehtnica pokazala 1,6 kg manj. Blažkaa, jurti boš nadaljevala z škrobnim dnevom? Pa že danes si jedla škrobno večerjo. Jaz sem danes za večerjo jedla solato sir in prepečenec - se pravi, beljakovinska večerja, jutri pa nadaljujem z škrobnim dnevom - krompir pečen v pečici in solata. Limetka, ti pa malo zanalašč dražiš, a ne. Pri naslednjih luncah se vam spet pridružim, vmes imam pa še 3.12. (naslednji ponedeljek) drugi vodni dan, ki ga moram naredit. do danes nisem še nobenega 100% tako da sem zelo vesela današnjega. LP hema
No, kolikor jaz vem najbolj zagreti delajo post za vse lunine mene, torej tudi krajce. Nekaj o tem si lahko preberete tudi na tej strani http://www.lunin.net/zdravje/slo/LuninPost/ vendar avtor pravi, da post na meno ni tako učinkovit. Ne vem, ker nisem še poskusila. Drugače pa BRAVO vsem, ki ste zdržale. Odlične ste! Mislim, da sem spila okoli 4 litre tekočine kljub temu, da nisem na dieti Mehur mi je hvaležen hehe Hvala za informacijo o tabletkah, ki pomagajo pri tej težavici. Najbrž bom šla jutri v nakup, če še ne bo čisto dobro. Zdej bom šla pa najbrž kar v posteljo, ker sem nekam utrujena. LP, Sy
Malo filozofiranja o hujšanju in naših lastnih omejitvah, ki nam to želijo preprečiti: http://www.lunin.net/zdravje/slo/Prispevki/Zdravje Zna bit zelo zanimivo branje.
Sy, pri vnetju mehurja si lahko pomagaš s suhimi brusnicami, ki jim namočiš v vodi, ali pa z tabletami, ki jih najdeš na spodnjem linku http://www.lekarnar.com/Brusnica-60-kapsul/ Tudi sama sem zelo občutljiva ... se malo prehladim in že so bolečine in dirke na WC ... Čimveč pit tekočine ... in bo zagotovo bolje . Hej Hema, sorry sem malo žleht a ne limetka
Dobro jutro Moja tehtnica mi kaže 62,5 kg. Očitno je post tudi pri meni bil zelo uspešen. Se prijavim kar na naslednjega. Sem pa navsezgodaj zjutraj vesela tudi zato, ker sem pravkar šla na veliko potrebo, ker se je prebavi spet "zmešalo" in ni hotela biti "pridna" kar dva dni. Pa tako sem bila vesela, da se mi je le-ta končno normalizirala. Sem pa včeraj "zašuštrala" pri vrstnem dnevu receptov in tako napisala, da je danes moj ŠKROBNI dan (HEMA, hvala za opozorilo), čeprav naj bi to bil včerajšnji. Verjetno sem imela občutek, da tega dneva ni, čeprav sem pojedla pire krompir za večerjo. Torej pomeni, da je danes dan OGLJIKOVIH HIDRATOV in bo nocoj tortica za večerjo. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...Mi bo kar pasala Jaz se bom danes večinoma učila (pridna jaz), vseeno bom pa priklopljena na naš forum. Tako, da punce, kar pogumno pišite Lep dan vam želim blažkaa
Dobro jutro! Ne nisem zdajle vstala(6),ampak se še nisem sestavila.Danes mislim da bo težek dan.Nič se mi ne da nimam nič energije... Skuhati moram še kosilo,ob 10.30 pa v službo,pa še obesit perilo,pa pomit posodo...pa,pa,. Ja zjutraj sem pa zgleda res sitna. Za kosilo bom naredila zelenjavni riž in zeljno solato. Se javim ko bom boljše volje. Sy upam da si vredu,Blažkaa ti pa kjige v roke,da ne boš tak.....kot jaz. darja-
Dobro jutro, (nisem še čisto prepričana če je dobro) Zunaj se počasi jasni ... kavica je tudi že na mizi ... Danes je moj sadno-zelenjavni dan. Za zajtrk bom pojedla jabolko, za malico solatko, za kosilo si bom privoščila špinačo zrez vsega, za večerjo pa kakšno zelenjavno juhico. Za popoldansko malico si bom privoščila še kakšno sadnje ali morda solatko ... Darja tudi jaz nisem ravno jutranji človek, vendar sem po kavi ponavadi prerojena (kavina odvisnica) ... ha,ha ... limetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti