Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro! Sy,najprej odgovor tebi,naj ti povem,da imam službo v KK,ti pa napiši iz katerega dela KK si .To je tako,kot bi se igrale skrivalnice.Lepo,da ste vse napisale od kot izhajate.Sem čitala forum nazaj in sem vidla da so se dekleta dobila v Celju to pa je tudi v našem primeru ena zlata sredina Slovenije....... Naj povem, da sem včeraj popoldne bila brez vode in hrane,pa po pravici,da ni veliko manjkalo,da nisem padla skup.Od doma sem bila 12 ur in sem komaj po desetih urah prišla do tekočine,tak da so moje ledvičke ble čist suhe............ Danes pa kuham kotlete pa solatko in popečene bučke. darja- Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 25. nov 2007 08:49:15
No pa res še vse spite,razumem Any,ko je šla pozno spat.............. darja- Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 26. nov 2007 10:00:44
Nič ne spimo Darja- je že pol kosila kuhanega. Imam pa še kar nekaj za pripravit, saj sem omenila, da danes praznujemo. Jaz si bom od vsega po malem, če bo seveda kaj ostalo, privoščila po 16. uri - do taktar pa še in bom kar pridno zalivala. Zjutraj mi je tehtnica pokazala -1,20 kg ene pol pa bo še do popoldan. Zatom vam pravim zdržite lunco - splača se. Pa ne preveč planit po hrani zvečer, zjutraj pa bo na tehtnici rezultat Po preteklih izkušnjah bo vsaj polovico tega ostalo v minusu, če bomo do konca tedna brez grehov. Glede srečanja pa, res smo lepa druščina - nisem preverjala ali smo že vse ali katera še ni napisala. Ja, Celje bi bilo tudi zame OK - tam nekje v januarju, ko se prazniki umirijo in če ne bo preveč snega. Kristalka
Nič več ne spim! Sem bila že ob pol 8 pokonci ker sem bila pri maši. Bom pa zagotovo mrknila po kosilu za kakšno urico. No ja po čajčku ker imam do pol štirih še lunin post. Ja kje pa ste danes vse? A ni Blažka običajno med prvimi any
A mene si pa spregledala Kristalka
Kristalka tudi jaz imam že skoraj kuhano kosilo.Domov pa sem prišla okrog polnoči(inventura). Zjutraj so me zbudili že pred 7 uro,ker mož noče sam piti kave,pa sem morala vstat! Danes sem taka "izmučena",nič se mi ne da....,po kosilu pa bomo mal krenil v "hribe",kot jaz rečem brunarci,ki jo mamo,pa čeprav ni v hribih... Blažkaa,je včeraj imela kosilo(pozno,je rekla) ,pa najbrž še spi.... darja-
Pozdravljene punce Berem, da me že hudo pogrešate in da ste se kar razčvekale, čeprav je nedelja in zunaj nič kaj ne kaže na lepo vreme pa še postite se. Lepo, lepo. Sem pa tudi jaz že od osmih budna. Zajtrkovala sem sveže stisnjen sok rdeče grenivke, malicala zeleni čaj, vmes pa spila 5-6 kozarcev vode Joj, kako sem vesela, ker že sedaj vem, da mi bo uspelo, saj nisem niti pikico lačna. Čeprav sem že skuhala kosilo (čufte v paradižnikovi omaki + pire krompir + zeleno solato z radičem), zamenjala posteljnino, dala perilo kar 2x v stroj in se vmes še šla karaoke s puncama ter jima pomagala ustvarjati iz plastelina, sem še vedno polna energije in nič lačna Grem sedaj še na sprehod po mestu z družino, potem bodo pa oni kosilali, meni pa bo spet "zašmekal" čajček Uživajte tudi ve, pa se beremo zvečer blažkaa
Ola, js sm spet neki slabe volje. Jebelacesta! Trebuh me boli (že cel teden, danes pa zelo), a mislim, da je za to kriv mehur. Ful temno vodo imam. Če veliko pijem, je bolje in ne boli toliko, tudi voda je svetlejša. Je možno, da od mehurja boli cel spodnji del trebuha? Pijem rahle kamilčke. Jedla bom krompir in solato, potem gremo pa "v hribe". Upam, da ne bo padal dež, ker potem moram biti samo v hiši, čeprav sem ful rada zunaj. Držte se! Sy
Sy,zdaj pa hitro 3 litre vode in fulllllllllllllllll lulat.Iz lastnih izkušenj ti lahko povem,da je to vnetje mehurja.To pa zelo boli.Največji pokazatelj,da dovolj piješ je,da ko greš lulat se v školjki ne sme poznat,da si lulala.Voda mora biti tako čista!!!!!!! Če je voda temna pa res nisi dovolj pila,al maš pa že vnetje,sam potem boš morala pa po antibiotik,napad vnetja pa res boli zato danes damo voda,lulat,voda..... Upam da boš bolje. darja-
Darja, hvala in zelo koristno informacijo. Potrudila se bom, da bom čim več pila.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti