Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Zdravo punce, Limetka pa je danes grešila ... danes sem imela dan Š, vendar sem za kosilo zmazala prav velik košček pice ... in to pico s tuno ... pa s sirom ... pa kako je bila dobra Seveda sem sedaj na postu ... in na pijači. Jutri po končanem postu pa imam OH ... Limetka je iz Maribora limetka
Helenna je napisal/a:
Zdravo! Mene pa samo nekaj v zvezi s temple postom zanima.pišete,da se lahko pije samo voda in čaj.Kaj pa v vodo se lahko dar par kapljic limone in pa kako je s črno kavo.Se jo lahko pije.Pa še tole me zanima: Kakšen je efekt tega posta? A je to samo čiščenje telesa al tud hujšanja? Helenna
Tu boš izvedela vse. http://www.moje-zdravje.com/slo/LuninPost/ Jaz si dam v vodo ali v čaj stisnjeno limono, kavi pa se sploh nikoli ne odrečem. Kar zadeva učinek: različen je pri različnih ljudeh, vsekakor pa se telo malo prečisti, če se pa ob tem še teža malo zmanjša je pa tudi dobrodošlo. Jaz imam vedno (upoštevam polno in prazno luno, t.j. vsakih 14 dni) naslednje jutro kilo do kilo in pol manj, je bilo tudi že -2. Če po končani luni ves teden pridno ločuješ, polovico tega ostane kot rezultat. To je sicer moja izkušnja, ti pa probaj pa boš videla... Kristalka
Po predlogu Blažke: Darja-: Sevnica Sy: Krško Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor .............nadaljujte Kristalka
no pa nadaljujmo; Darja: Sevnica Sy: Krško Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj any
Smo pa pisana druščina. Skoraj iz vsake pokrajine Slovenije. Prav zanimivo bi se bilo srečati. Sicer se pa danes pride iz enega konca Slovenije v drugega v relativno kratkem času. Če boste za to se pa res enkrat lahko dobimo. Jaz sem na takem srečanju že bila in moram reči da je bilo super. Za vse tiste ki vas zanima so tudi objavljene slikce na moj.album. Saj imate vse gesla. any
Ja Korenzu, mogoče pa še kaj rata iz tega. Kako pa tvoje mišice, še kaj kličejo po bovlingu - saj veš da pravijo, da se klin s klinom izbije. Kristalka
no pa nadaljujmo; Darja: Sevnica Sy: Krško Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj valči
No, jaz sem pa iz Škofje Loke. Smo res pisana druščina. Ravnokar sem možu na hitro naredila večerjo(topli sendviči) in zraven požirala sline. Kar se pa luninega posta tiče , bo zame že velik uspeh če ga bom zdržala. Ne če ga bom - SEVEDA ga bom. Lep večer Hema
Dober večer Joj, kako ste bile pridne medtem, ko me ni bilo. Prav vesela sem, da ste se kljub vikendu toliko razpisale Ja, saj je danes res en tak pozitiven dan... Berem, da se vas je kar lepo število odločilo za post. Lepo, ni kaj No, pri meni je tako naneslo (kljub drugačnim načrtom), da se tudi JAZ postimJupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...To je zame prvič v življenju in srčno upam, da mi bo uspelo. Je pa tako naneslo, da smo kosilo načrtovano za ob 16.00 (ja, ja, pozno kosilo + zgodnja večerja), prestavili na bolj "normalen " čas , ob13.30. Jedla sem lignje na žaru + veliko česna + solato. Mnjami je bilo. Tako, da po 15-ti uri pijem samo vodo. Zaenkrat. Bom pa jutri nadaljevala s čajem. Resnično sem zelo vesela in zaenkrat me še niti malo ne pesti kakšna lakotica Upam, da gre tudi vam lepo tekočina po grlu in da boste vse po vrsti jutri okrog 16-te ure prave zmagovalke. Držim pesti za vse nas Če pa se kateri "zatakne" ali se ji česa (kar ni tekočina) strašno "zlušta", predlagam, da takoj vsa svoja čustva oziroma muke v obliki posta posreduje na naš forum, in ji zagotavljam, da ji bo takoj odleglo in kar je najbolj pomembno................ne bo več lačna Garantiram Glede srečanja pa takole: jaz sem definitivno ZA, torej: Darja: Sevnica Sy: Krško Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Blažkaa: Velenje Mirno noč in lepe sanje vam želim blažkaa
Haj! Sem pa prva danes ha ha ha ! No saj še spat nisem šla. Ravno sem prišla iz špila, tako da Kristalka niti nisem imela časa mislit kje me boli kakšna mišica. Mislim da bo danes vse skupaj še bolj prišlo za mano. Sedaj je pa čas da se spokam spat. A ja post mi pa do sedaj uspeva sem spila na špilu "samo" ene 3 litre vode Lahko noč! any

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti