Ločevanje živil 90. dni - 5. del

O, darja- , sem tudi (včasih)kar slabe volje. Naprimer zadnje čase kar nekajkrat zaradi učenja enega zelo "glupega" izpita in pa zaradi tega, ker se mi marsikaj lušta, pa tega preprosto ne smem Drugače sem pa res en velik dobrovoljček blažkaa
HEMA, thank you blažkaa
Hema a tud ti delaš v trg.?A kakšni večji da morte ponoč delat inv.?Mi smo v nedeljo odprti do 11 pa po službi,danes pa grem v "goste"... darja-
Blažkaa,kar uč se da ne boš tak b......,kot sem jaz ubogi trgovc,pa da ti napišem,da sem tud jaz skoraj vedno dobre volje.vsi bolj debeli ljudje (ti nisi debela,to velja samo zame,da ne bo zamere),smo baje dobrovoljčki.Je pa res da zlo rada govorim ,včasih preveč.......... darja-
Se ravno odpravljam od doma (nakup darila) in še zadnjič malo počekiram forum. Joj, joj, darja-, imam občutek, da bi se midve super ujeli. Pa tudi s Sy, HEMO, korenzu, Kristalko, valči, limetko, tabino in še katero Me pa večkrat prešine, ko grem na naš forum in najprej preberem tekst: Evo, jaz začenjam. Punce, ki smo trenutno zainteresirane za srečanja.... Me pa resnično zanima od kod vse smo (no, da smo iz Slovenije, to mi je jasno). Nekatere sem imela čast videti na slikicah, se mi pa zdi zelo zanimivo, da smo vse na isti dieti (saj zato pa je tale forium , kajne), da vemo ena o drugi, kaj bo katera jedla, kako se ta dan počuti, kako razmišlja, ...Mislim, tako blizu smo si, pa vendar tako daleč No, tudi to mi je zanimivo, da se je ponavadi tema zaklenila po 200-300 straneh, tale (5.del) pa je šel že čez 700 strani Kaj pa ve menite Ciao zaenkrat in lep dan še naprej blažkaa
Blažkaa smo zaintersirane za srečanje a ne? Jaz prva napišem da sem iz SEVNICE,ve pa nadakjujte................. darja-
Haj! No samo da se malo javim. Jaz sem danes na Š dnevu oziroma malo mešano. Tale lunca danes je kot naročena , ker sem imela lahko "normalo" kosilo. Zajtk sem prespala, ker sem imela včeraj obletnico valete. Pa še dieta mi je šla na roke. Naročene so bile plošče in sem lepo papcala solato in meso. Pa malo vinčka za poplaknit. Nič bat saj nisem preveč grešila če povem da sem se vrnila domov ob 4h zjutraj in to iz BOVLINGA na koncu smo bili še v diskoteki. Vam povem da danes komaj čutim roke in noge. To je pa tako če se stari vosli spravimo na bovling in potem nimamo mere. Popoldne se bom držala lunce in jutri do cca. 17h, če mi bo uspelo in ker imam jutri ravno OH dan bo zvečer padla kakšna sladica. Sedaj pa grem malo v Qlanijo imam čisto blizu novo nakupovalno središče pa grem s ta malo malo pofirbcat kaj so pred parimi dnevi odprli. Zvečer pa špuil, se beremo jutri kako mi je uspela lunca. any
Darjaaaaa, jaz sem pa iz Krškega!!! Smo si relativno blizu. Če smo razkropljene po celi Sloveniji, se pa mogoče lahko dobimo na dveh koncih, da ne bo nekaterim treba predaleč potovati (?) Mene je tehtnica danes zelo razveselila, saj je pokazala - 3,5 kg (po 12 dneh diete). Takoj sem si šla kupit nove črne žametne hlače, ki pa so za enkrat še malo premajhne. Mislim, da bi morale biti čez 14 dni kot ulite Joj, kaj sm pa js včeri našla u trgovini!!! Razkoščičene suhe slive brez konzervansov!!! Pa tudi marelice imajo! Pakirane so v micenih vrečkah, gor je pa narisan Lumpi. Fajn je, da jih je notri zelo malo, ker so tako dobre, da bi jih kar jedla in jedla in jedla Danes imam beljakovine. Jedla bom šampinjone z jajčko in solatko. Njam! Lep dan želim vsem! Sy
Dober dan. Ugotavljam, če sem nerazpoložena, moram čimprej na tale forum, pa se takoj poberem - zlate in prisrčne ste, pa pridne, ni kaj. Sicer sem pa danes tudi jaz na lunci kot sem si obljubila. Dopoldan sem jedla samo sadje, sedaj se pa nalivam. Jutri imam tudi jaz OH dan, pa vnučkin rojstni dan praznujemo. Sem toliko stvari napekla, jutri bom pa tudi kaj poskusila. Po predlogu Blažke: Darja-: Sevnica Sy: Krško Kristalka: Trbovlje .............nadaljujte Kristalka Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 24. nov 2007 15:02:55
Zdravo! Mene pa samo nekaj v zvezi s temple postom zanima.pišete,da se lahko pije samo voda in čaj.Kaj pa v vodo se lahko dar par kapljic limone in pa kako je s črno kavo.Se jo lahko pije.Pa še tole me zanima: Kakšen je efekt tega posta? A je to samo čiščenje telesa al tud hujšanja? Helenna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti