Pozdravček tudi od mene

Današnji dan je minil (ponovno) brez grehov (kar se hrane tiče

). Sem pa ugotovila, da mi zelo ustrezajo domači kuhani kompoti. Pa ni ne vem kaj posebnega za pripravo.
V lonec (po novem) nalijem 2l

vode, narežem eno (res samo eno) jabolko na drobne kockice, dodam pest suhih fig in pest rozin (danes sem oplaknila in dodala kar rozine iz paketka študentske hrane

) ter eno miceno mandarino narezano na polovičke krhljev. Ko voda zavreje, dam vanjo dve filter vrečki čaja z okusom gozdnih sadežev in kar takoj odstavim.
Potem pa ta kompot pijem čez cel dan, vmes pa spijem še kozarec vode z vitaminsko tableto, pa zjutraj na tešče kozarec mlačne vode oziroma po novem si ožamem rdečo grenivko, ji dodam vodo in to spijem. Se pravi, ko vse seštejem, da spijem krepko čez 2l tekočine ne dan. Bravo zame

Namenoma sem napisala cel "postopek" priprave, saj menim, da lahko še kdo poskusi na ta način sam sebe "pretentati" in posledično popiti veliko več tekočine kot jo morda spije sedaj.
Sem pa tudi sama danes razmišljala, da bi se vam pridružila ob luninem postu. Ampak

...Ne bo nič od tega.
Namreč, oče nas je povabil jutri v restavracijo na pozno kosilo oz. zgodnjo večerjo (16.00), ker je v ponedeljek imel rojstni dan. Sem se pa že sedaj odločila, da bom jedla ocvrte lignje s solato. In česnom. Veliko česna (če že tatarske omake in pommes fritesa ne bom smela

).
Saj je to menda v redu, ker imam itak jutri dan meseka

...
Danes sem bila zelo pridna tudi kar se učenja tiče. Sem pa zraven jedla indijske oreščke, mandelje, lešnike in bučnice.
Joj, sploh vam ne pustim do besede. Kar hvalim sama sebe.
Če je pa vse res. In meni je tale dieta tako "fajna". In uživam na tem našem forumu,...
In jaz sem takooooooooooooo vesela

Kaj ostale že spite al kaj, da vas ni na plano

Pa prijeten večer vsem

blažkaa