Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Zdravo. Vidim, da nas bo kar nekaj jutri na lunci. Jaz imam jutri sadje, tako da bo prav fina predpriprava. V nedeljo pa meskova večerja. Pa spet bo cel vikend slabo vreme.Jaz imam pa po par mesecih končno prosto soboto. Sem danes izkoristila in sem šla ven. Jutri bomo pa pospravljali in likali....in čistili....Groza. Nekako se bom morala zaposliti če bom hotela zdržat luno. Lepo se imejte Hema
Pozdravček tudi od mene Današnji dan je minil (ponovno) brez grehov (kar se hrane tiče). Sem pa ugotovila, da mi zelo ustrezajo domači kuhani kompoti. Pa ni ne vem kaj posebnega za pripravo. V lonec (po novem) nalijem 2l vode, narežem eno (res samo eno) jabolko na drobne kockice, dodam pest suhih fig in pest rozin (danes sem oplaknila in dodala kar rozine iz paketka študentske hrane) ter eno miceno mandarino narezano na polovičke krhljev. Ko voda zavreje, dam vanjo dve filter vrečki čaja z okusom gozdnih sadežev in kar takoj odstavim. Potem pa ta kompot pijem čez cel dan, vmes pa spijem še kozarec vode z vitaminsko tableto, pa zjutraj na tešče kozarec mlačne vode oziroma po novem si ožamem rdečo grenivko, ji dodam vodo in to spijem. Se pravi, ko vse seštejem, da spijem krepko čez 2l tekočine ne dan. Bravo zame Namenoma sem napisala cel "postopek" priprave, saj menim, da lahko še kdo poskusi na ta način sam sebe "pretentati" in posledično popiti veliko več tekočine kot jo morda spije sedaj. Sem pa tudi sama danes razmišljala, da bi se vam pridružila ob luninem postu. Ampak...Ne bo nič od tega. Namreč, oče nas je povabil jutri v restavracijo na pozno kosilo oz. zgodnjo večerjo (16.00), ker je v ponedeljek imel rojstni dan. Sem se pa že sedaj odločila, da bom jedla ocvrte lignje s solato. In česnom. Veliko česna (če že tatarske omake in pommes fritesa ne bom smela). Saj je to menda v redu, ker imam itak jutri dan meseka... Danes sem bila zelo pridna tudi kar se učenja tiče. Sem pa zraven jedla indijske oreščke, mandelje, lešnike in bučnice. Joj, sploh vam ne pustim do besede. Kar hvalim sama sebe. Če je pa vse res. In meni je tale dieta tako "fajna". In uživam na tem našem forumu,... In jaz sem takooooooooooooo vesela Kaj ostale že spite al kaj, da vas ni na plano Pa prijeten večer vsem blažkaa
Aveste da me je vrglo ven in nisem mogla pošiljat sporočil.Zdaj me je sin prijavil nazaj,mi je ratal kar slabo ker sem se ustrašla da se mi je kaj z...!Tako zaključila sem OH dan in to spet brez grehov.Blažkaa vidiš da tud jaz sama sebe hvalim,ker se mi res dober zdi,da mi tak rata. Jaz sem pa poštudirala da se mi ne da pisat vejic,tako da ne boste mislile da sem čisto neizobražena.Hema jaz pa sem pospravla in popeglala danes popoldan in včeraj,ker jutri dopoldan sem še doma po 12 uri pa grem na inventuro,ki mislim da bo trajala do ene 2 zjutraj.Sem pa v komisili tak,da se ne morem rešit. Pa saj ni problem to smo tak že vsi trgovci navajeni,novembra same inventure,potem pa sledi veseli december,ko pa je 2 januar pa izmučeni pademo skup........ha,ha mi smo zmučeni ,ljudje pa brez everčkov... Jutri ko imam sadni dan ne bo problem zdržat na inventuri,bom nesla s sabo kilo mandarin pa bo. Spet bom mogla končat ker bo moj sin kaj zamudil na MSN,tak se slišmo za zajtrk. Blažkaa,upam da bom prva voščila dobro jutro. Lepo nočko vam želim.... darja-
na hitro odgovarjam: limetka, na Š se je fižol!!! kar pogumno vse na lunco, saj se bomo podpirale in bodrile, a ne? nočko tajka
Oljla sem in tja prebiram vaše vrstice in moram reči, da ste čudovite. Jaz pa imam tro-dnevno dijeto, takrat ko boste že te ločevalne dijete site.Jaz se po tej dijeti počutim čudovito. ob 7 uri - 7 suhih sliv ob 9 uri - 1 jabolko ob 11 uri - 2 dcl radenske ob 13 uri - 100 gr skute ob 15 uri - 1 hrenovka ob 17 uri - 2 trdo kuhani jajci ob 19 uri - jogudt EGO lahko nočko, pat
Dobro jutro Pa sem res prva,čeprav ponavadi vstanem že pred 6 uro danes pa sem ob 7 . Hitim novim zmagam naproti. Danes imam sadni dan ,dopoldan bom jedla sadje,predno grem na inv. bom pojedla skledo solate, popoldan pa upam da bo kaj zelenjave ali podobno,da ne bom grešila. Pat,koliko pa si shujšala po tvoji dieti. A tri dni ješ isto?Kaj pa 4 dan ponovno od začetka?Se mi zdi malo enolično.. Blažkaa,kje pa si ,a imaš domačo telovadbo???Moj mož je šel že ob 5,30 delat v Portorož,tak da nič ne telovadim.... darja-
Dobro jutro ! Ura je že pol devet, jaz pa se prva oglašam. Kje pa si ti darja-, pa si upala, da boš prva voščila dobro jutro Moram pa priznati, da sem tudi sama malo dlje poležala, tako da hčerkici šele sedaj zajtrkujeta (mlečni riž), jaz medtem grizljam lepo sočno jabolko, pa hitro pregledat stanje na forumu in vidim, da sem (spet) prva. pat, ko se držiš 2-3 dni te svoje (zgoraj napisane) diete, kakšna razlika se ti po njej pojavi Mislim, ker za 2-3 dni pa (po moje) ne more biti ne vam kaj sprememb na telesu. Ali pa se motim... Danes je napovedan dež za po celi Sloveniji, ampak jaz bom vseeno imela lep dan. Pa vi Kaj boste počeli, kaj boste kuhali,...pišite čeprav je vikend Predvsem pa lepo se imejte in (tiste, ki ste se odločile) zdržite lunin post blažkaa
Joj, darja. Pa si mePrehitela namreč... Telovadila sem ponoči, zato pa sem danes takoooooooo. Navsezadnje, kdaj pa jaz nisem Ja, ja, (prava)telovadba je super stvar blažkaa Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 24. nov 2007 08:40:00
Blažkaa a si mogoče vsaj enkrat na leto slabe volj?????? Srečen tvoj mož,ker imam občutek,da nisi nikoli sitna darja-
Blažkaaje en tak sonček tu na tem forumu. Da tudi mene spravi v dobro voljo. Ja Darja, trgovci pa "veseli december", januarja pa tuuuga. Lepo se imej na inventuri. Mi smo jo že imeli. Ker je naša trgovina odprta vse dneve smo jo imeli med tednom ponoči. Danes se bomo pa lunce držale. Za zajtrk sem stisnila 3 pomaranče. Za kosilo bom jedla solato, potem pa vodica. Pat, ta dieta je vrjetno dobra za izgubit kilco ali dve. Predvsem pa za prebavo. Povaj, ali traja samo tri dni in ješ vedno isto ali kako. Ker pri 3md dieti prve dneve izgubljaš tako ali tako samo vodo. Imejte se lepo Hema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti