Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Doro jutro, dober dan ... sadni dan je za menoj, pred mano pa B dan. Danes bom šla obiskat "strica" mesarja, pa se bom odločila kako in kaj za kosilo. Tudi meni se zdi tale "lunca" zanimiva, vendar na mojem kolendarju piše, da se začne 15:30 Ali ima kdo še kakšne podatke limetka
Hema, kvinojo sem kupila v Sparu, imajo jo tudi v Tušu - police z zdravo prehrano. limetka
Darja- tudi jaz sem bila danes presenečena- moj 3 sadni dan, brez grehov zaenkrat, pa je tehtnica usmiljeno pokazala -4 kg! Če bi se v zadnjih dveh letih samo 1x tako silovito premaknila, ne bi prišla do te kliaže in ne bi iemla kilometrine na neuspelih poskusih 3MD.... Je pa res, da ko se z "drekom" zabašeš, gre hitreje dol... jaz se nisem mogla rešit borih 5kg viška, pri 10tih gre pa bistveno drugače... Blažkaaa..... tega pa ne mojemu kazat. Sicer imam jaz tudi energije za izvoz, pa edino mož lahko vidi, kako zadeve na določenih mestih upadajo.... je ta tvoja rekreacija kar razumljiva:) Če se lotim tvoje taktike bo moj mož zelo navdušen nad dietiranjem, kar doslej ni bil, ker sem bila (baje) skrajno sitna:) Danes bom si pa toplo čežano naredila, pa čaje pila, ker bom sicer zmrznila... Ne vem pa, kaj bi jutri na B dan hrustala... LP tabina
Pozdravček A vete kaj, punce Jaz kar prekipevam od energije Zgodaj zjutraj sem se zapeljala v 35 km oddaljeno mesto (po sveže zapiske za izpit). Mimogrede sem se zaustavila v trgovini in (spet) "izropala" police s sadjem. "Nahrčkala" sem si suhe slive, mandarine, hruške, (jabolka imam doma), kaki, rdečo grenivko (že drugo jutro sem na tešče spila sok ene rdeče grenivke - bravo zame) in zavitek študentske hrane. Tako. Jaz sem pripravljena... Trenutno pijem zeleni čaj, potem pa se grem naprej učiti. Za kosilo si bom skuhala sadni kompot, verjetno ga bom skuhala toliko, da ga bom imela za čez cel dan pa še za večerjo. Da mi ne bo mrzlo. Lepo se imejte in pridne bodite pa kaj zanimivega napišite blažkaa
Živ! Blažka, upam, da se boš lahko učila ob sadju.Vem, da od sadja dobiš veliko energije, a meni v tej rundi diete vedno energija pade, če sem na sadju. Pa glava začne bolet. Do zdaj sem pojedla dve jabolki, dva vanili kakija. Za kosilo bo čista zelenjavna juha in velika solata. Enkrat vmes bo pa gotovo tudi zeleni čaj. Mejte se fajn, Sy
LP Komaj zdajle sem prišla domov in tudi zdajle sem komaj jedla.Priznam,da se bila pa res že lačna,ponavadi jem ob 12-13hin so 16-17h,danes pa je bila malo dolga. Blažkaa,kaj pa če res pri hujšanju pomaga domača telovadba?????????? Sam pri nas nismo tolk skupaj da bi lahko tolkrat kot vi!!!!!!!!!!!! darja-
SY če te od diete boli glava veliko pij tekočine,jaz to dolgo nisem vedla,pa včasih užge... darja-
Zdravo punce, danes sem se najedla meseka. Pojedla sem dva kotletka in veliko skledo solate. Za večerjo si privoščim še enega ... Jutri po kosilu - bo malo prej, se lotim enodnevnega posta. Jutri bom sama in ne bom rabla pripravljat kosilo za preostalo družino (imajo študijske in športne aktivnosti) Nič, me čaka - pa na zdravje ... še nisem izpolnila norme 2 l limetka
valči je napisal/a:
Dober dan, punce danes je moj sadni dan. Berem, da bi imele danes lunin post. Ja to je super zadeva. Zanima me s čim boste jutri nadaljevale. S tem kar je jutri na vrsti ali to kar bi bilo danes? Moram vam povedat, da se moja prebava ureja, na začetku je čisto zaštekala, tako upam , da bojo šle kile tudi dol lep dan vam želim valči
Lunin post se prične jutri, v soboto, 24/11 ob 15.31 uri. Po 24. urah pitjka tekočin (voda, čaji) nadaljuješ naprej po vrstnem redu. Kristalka
Hvala Kristalka, se mi je zdelo da boš vedela. Sama nisem bila prepričana glede ure pričetka ... luninega posta. Jutri za kosilo imam Š. Nato sem 24 ur samo na , potem pa iz posta preidem na OH dan. Po postu bom že mazala tortico Zanima me še ali lahko jem za Š dan fižolo? Lep večer limetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti