Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dober večer. Zdajle pa imam tudi jaz malo časa,da se pohvalim da sem v 20 dneh shujšala 6 kg. To se mi zdi zelo veliko(jaz bi bla zadovaljna tud z 12 kg) ,tak da volje mi trenutno res ne manjka.Kar jezna sem ker se bodo kmalu začeli prazniki,pol pa obiski....,saj same veste,pa tu en košček,pa tam en košček...pol ti je pa žal,ko vse zaserješ.Upam da bom zdržala brez grehov do vodnega dne. Blažkaa res si polna energije . Jaz sem danes imela tolk dela in opravkov,da ne bi bila presenečena,če bi sama sebe kje srečala in si rekla čao. Danes sem se najedla ješprenjčka,jutri pa makarončki na drobtinah. Še eno vprašanje:ajeste zraven makaronov tudi solato? Jaz do zdaj nisem pa bi mi pasalo. darja-
Blažkaa si me prehitela,ko sem pisala.Ko bom jaz imela 63,5 kg bom najsrečnejša na tem svetu......takrat mi bo pa res vse preveliko.Jaz ciljam na težo 60 kg pri višini 157 cm . darja-
Ja Blažkaa koliko si pa ti visoka? darja-
Jaz sem visoka 168 cm, težka pa 63,5 kg. Joj, kako lep stavek Kaj lep, skoraj božanski darja-, zanima me, če ti je že kaj pomagala tista "čudežna" krema (Siluet 40?) Meni osebno se zdi veliko -6kg v 20-ih dneh....Čestitke in srečno še naprej blažkaa Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 22. nov 2007 20:15:36
Krema kot vsaka krema. Zakaj pa ti hujšaš za moje pojme imaš idealno postavo, če daš dol še 5 kg boš zgledala kot kakšn okostnjak. Usem lep večer ČAO BELLE !!!!!!! darja-
Hvala na komplimentu, darja- Je pa res, da sem s svojim telesom zadovoljna in sem s tole dieto prvotno začela, da si poskusim urediti prebavo. Sedaj pa ponosno sporočam, da je prebava urejena (trkam na les), sem se pa navadila veliko več piti. Pred ločevanjem sem spila mogoče 2 dcl tekočine na dan , sedaj sem pa "prešibala" dva litra. Juuuuuuuuuupi zame. Edino migati se ne spravim. No, če šteje posteljna telovadba, potem pa migam. Skoraj vsak večer... Pa velikokrat tudi zjutraj. Med vikendi tudi čez dan Joj, šele sedaj vidim koliko jaz "pretelovadim" blažkaa
Blažkaa, ti si pa ta prava. Saj potem pa precej telovadiš Tale lunica je pa res dobro "postavljena". Ja se jo bom držala. A bo še katera? Zdaj se že bolje počutim. Prej sem eno urico malo podremala. Potem sva pa z možičkom šla v Kranj kjer so danes odprli nov trgovski center. Mi je kar všeč, samo v nabavo bom pa šla drugič, ko ne bo toliko drenja. Sem pa v tamkajšnjem DM-ju iskala kvinojo pa je nimajo. Lahko noč Hema
Joj, sedaj sem pa radovedna. Kaj je to zdaj en (lunin) post Ali to pomeni, da se 24 ur pije samo VODA Kaj pa čaji oziroma kompoti So dovoljeni blažkaa
Darja_, jaz jem obvezno zraven makaronov solato. ja, Blažkaa, 24 ur se pije samo tekočina- nesladkani čaji, voda. sem si nabavila postni čaj od Ašiča in ga bom pila za luno. kompoti niso dovoljeni. jaz imam za luno vmes vedno krizo, ko se mi začne vrtet ali pa mi postane slabo. to traja kakšno uro(slabost), potem pa mine in se potem spet fajn počutim. Blažkaa, če te zanima kako je, kar poskusi. jaz sem pa visoka 1,61 cm in imam trenutno 56 kg. še eno kilo bi rada izgubila. saj je ni problem izgubit, problem je tako težo potem obdržat. Sem se od sredine septembra pa do začetka novembra zredila za 4 kg( prej sem jih imela 54). tajka
Dober dan, punce danes je moj sadni dan. Berem, da bi imele danes lunin post. Ja to je super zadeva. Zanima me s čim boste jutri nadaljevale. S tem kar je jutri na vrsti ali to kar bi bilo danes? Moram vam povedat, da se moja prebava ureja, na začetku je čisto zaštekala, tako upam , da bojo šle kile tudi dol lep dan vam želim valči

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti