Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dober večer - samo pozdravim vas, pa nazaj v posteljo - viiiirooozzzzza Kristalka
Kristalka, potem pa veliko čaja in "uživaj" v postelji blažkaa
Ne nisem jezna,ampak prejšnji teden vas je blo toliko zdajpa nikjer nobene.Se vse crkljate??????? darja-
ne crkljamo se...kuhamo prebranec :) tabina
Dober večer. Jaz sem spet tu. Ne, nič nisem grešila. In tudi moj včerajšnji sadni dan je minil brez grehov. Danes pa sem za kosilo jedla pečen piščančji file, solato in prepečenec. Za večerjo pa ravnokar 2 prepečenca jajce in solato (ja sej vem da ni isto). Za jutri sem pa dala namočit lečo pa še ne vem kaj bom delala iz nje. Sy, upam da te je "tečnost" minila. To je en tak dan ,ko jaz pravim, da bi morala imeti gumb, da bi se malo izklopila in se čez kak dan spet prižgala. Samo še vedno je minilo. Kristalka, pozdravi se čimprej. Jaz tudi kuham čaje možeku in ga zdravim. In je že bolje. Valči, Limetka, veliko čaja, kakršen koli. Tudi kakšna čista juhica po obroku zelo paše kadar zebe --Pa da mi slučajno ne zbolita!! Blažžka, sej nisi tako hudo grozno grešila, vem kako je če si živčna pred izpiti, Eni takrat ne morejo nič jesti drugi bi pa takrat pojedli vola in pol (spadam med slednje) Upam in želim ti, da dobro opraviš izpit. Pozdrav Hema
Pozdravljene, kakšen dan pa je to danes ... sedem malo pred televizor in že ..., verjetno je "kriva kremšnita" v mojem želodčku - sem zraven predla kot kakšna mačka ... ... Jutri so navrsti vitamini - tako da mi kakšnje viroze, angina in gripa ne bodo prišle do živega ... ja, ja že trkam ob les. Pripravljam si metin čajek z veliko limone in z medom... (je to greh?). Vse lepo, veliko toplote, zdravja in dobre volje limetka
LP Sam zaželim vam lahko noč moram dol iz računalnika ker sine pizdi,mal sem tud lačna zato grem pod tuš in v postlo ČAO BAU darja-
Ola, niti ne bom naštevala, kaj sm danes jedla. Nism tolk ful narobe jedla, da bi me moral kdo kregat , malo sm pa vseen skrenila s "prave" poti. Tisti občutki od dopoldneva so še vedno tukaj. Najbrž bo to zaradi "tete s Krvavca", ki bi morala priti enkrat v teh dneh. Vse me boli, tečna sm, zebe me, kirga bi mal okol ušes... A nism boga, ha? Js bom zdej spila pol deci vinčka, pol pa spat. Tečnoba bo pa do jutri že minila - vsaj upam. LP, Sy Če hočeš biti srečen - bodi. (Lev Nikolajevič Tolstoj)
dober večer! malo se vam oglašam, da sporočim, da mi lepo uspeva začrtana pot. danes sem celo ostala brez večerje, ker me ni bilo doma, sem zdajle res malo lačna. razmišljam, da bi v soboto eno lunco skoz dala. se mi kdo pridruži? komaj čakam jutrišnje OH večere, ker imam 4 vrste piškotov za sprobat. sem bila včeraj popoldan pridna in sem spekla za moje domače... nove, nepreizkušene recepte. so že vsi ful pohvalili, da so odlični. jutri pa še jaz!!! lahko noč vsem! tajka
Živjo, danes se počutim bolje, ker sem dobro spala in ker imamo nocoj na programu sladico. Juhuhu!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti