Ločevanje živil 90. dni - 5. del

pozdravljene, Darja, upam da je kriza mimo . Danes sem jedla za kosilo in večerjo sladko zelje s krompirjem in sem napihnjena kot balonček. Bila sem pridna, ker sem popila dovolj tekočine (celo več kot 2 l). Jutri sem pa na OH, pa bom tortico papala, hi, hi ... Hema mislim da je čas za viroze (na 1001 način). Moja otroka sta imela ... starejši sin je imel visoko temperaturo, boleče grlo, kašljal, vse ga je bolelo - mišece, sklepi ... pomagale so teblete coldrex, veliko čaja in veliko počivanja in spanja. Hčerka pa je imela tisto zaprno trebušno virozo, ko kar ne moreš zapustiti WC-ja. Trajalo je dva do tri dni. No pa je minilo. Lep pozdrav in lepe sanje ... limetka
Dober dan, danes imam Š dan.Za pozno malico po 12 uri sem si prinesla enolončnico iz leče, za kosilo (pozno kosilo, in rana večerja ) pa bo kisla repa in pire krompir. Je to zelo narobe, ker ne bo enako? Včeraj tudi nisem nič grešila, le da sem za večerjo pojedla malo več kot bi lahko. Če pa me je tako zeblo! Že tako me zebe med to dieto, potem pa še se je doma pokvarila centralna. Danes pa brez grehov. Popoldan grem k frizerju, tako da sploh nebom mislila na hrano. LP valči
Dobro jutro / dan Tudi jaz imam danes ŠKROBNI dan. Razmišljam ali bi bila za kosilo primerna kombinacija sataraš + kuhan krompir + zelena solata z radičem Ali pa namesto tistega krompirja kar kos kruha. Samo, jaz bi raje krompir kot kruh Bog, odpusti mi, kajti včeraj sem grešila. Za kosilo sem pojedla (sicer zelo malo, a vseeno) sedem (preštela) svaljkov prelitih z eno zajemalko bologneze omako + zeleno solato z radičem. Ampak to še ni vse. Za večerjo sem pojedla polento z žlico smetane posuto s česnom (za imunski sistem). Pa še vedno to ni vse. Sredi noči sem pojedla še en kos rožičevega peciva s pudingom. Seveda se sedaj grozno počutim. Pa tako lepo mi je šlo. U, kaka sem. Včeraj bila... Vem, da je temu mojemu "zmešanemu jedilniku" botrovala živčnost, saj sem trenutno pred enim zelo zahtevnim izpitom, meni pa se sploh ne da učiti. Ampak vem, da to ni opravičilo. Nič, posipam se s pepelom in..........grem naprej Tako, pa sem se izpovedala. Vam pa želim veliko uspehov in trdne volje ter da vam ne bo potrebno takole "jokati" in biti slabe volje, ker se z dobro voljo vse da (tudi gore premikati, mar ne). Pa lep dan blažkaa
pozdravljene, valči tudi mene zebeee ... sedim oblečena za računalnikom kot eskim. Debele "štranple", termo zokni, hlače, mikica, termoflis, ... samo še kakšen termofor ... Včeraj sem imela tudi sama majnšo krizo - ura je bila okoli 22. Meni pa začne kruliti po želodcu ... pa sem rekla ne ... kar ne morem verjet Blažka, če zamižimo na eno oko - kosilo in večerja niti nista bila tako grozna. Tudi ponočno sladico ti spregledamo - saj si rekla da si pod stresom zaradi izpita ... nič zdaj pa lepo pridna bit. Ti dajemo odvezo, pa kakšno Zdavo Marijo ... (hej to je hec) Danes je moj 7. dan - OH. Za zajtrk sem že zmazala kakija kar 2. Za kosilo pa bo pica. Velika, sočna, zelenjavna, z gobicami, paradižnikom, papriko, čebulo in morda še s čim. Zvečer pa poslastica ... limetka Sporočilo je spremenil(a) limetka dne 21. nov 2007 09:52:14
Danes imam krizo. Tečna sm, zebe me, nč mi ni prav, krneki bi jedla... Ne vem, kaj bom...
Mogoče sem spregledala ampak nikjer nisem zasledila te diete po dnevih, kaj lahko ješ kateri dan. Mi prosim katera da link kjer bom lahko to prebrala in si skopirala, če je mogoče zraven kakšen jedilnik za vse dni v tednu. Hvala lidica
LP Dober dan dekleta. Sy,tak dan ko ga imaš ti danes sem jaz imela včeraj.Tudi grizla bi sam če bi se kdo pustil...,danes je že malo bolje,čeprav sem zdajle spet raz...,ker mi je ena ruknka avto.Pred enim mesecem sem imela nesrečo(nič kriva),tako so mi zrihtal avto v salonu zastonj,danes pa evo prav tisti branik ki je nov pa mi ga ena rukne,pa vem katera,ker ima ruknjenga tud svojga,na mojem avtu,ki je črn pa se pozna siva (njena)barva.Jutri jo bom v službi kar obesla......Ta avto mi ni namenjen ga imam komaj 4 mesece,pa že nesreča...pa kar nekajkrat je šlo za las...pa zdaj spet...prej ko sem imela staro kripo se pa ni hotel nobeden zaletet,da bi dobila novga!!!!!!!!!!!!! Sicer pa sem danes jedla pečen puranji"šnicl",pa popečene bučke,zeljno solato in 3 polnozrnate prepčence. Za jutri že kuham ješprenj,ko bo skoraj gotov bom zase vzela stran drugim pa še mal meseka not. Kje pa so spet vse dekline danes??? Zdajle imam eno uro(mi je dal sin stol),da lahk čečkam,drugače se kar težko dokopljem do računalnika. Ja še to moram napisat,da včeraj ko sem imela sadni dan sem zvečer pojedla tri prepečence,pa si to sploh ne štejem za greh...dobra jaz a ne?????? Je pa te dni spustila tista "pipca"kot vsak mesec,pa sem najbrž tud zato take volje...,danes ko sem jezna mi pa še jest ne paše. darja- Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 21. nov 2007 15:36:55
lidica poglej ZS darja-
Pa kje ste spet???????????? darja-
Kaj je darja- Zakaj se pa razburjaš in si takooooooooooo zeloooooooooooo blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti