Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Kuku! Kje pa ste vse?
Kuku! Jaz sem tukaj, učim se in grizljam oreščke ter vse skupaj zalivam z zelenim čajem. V ozadju pa diši pasulj s kranjsko in topel kruh za ostale družinske člane, saj (kot že napovedano) jaz imam danes VITAMINSKI dan... Sem bila zjutraj v shoppingu in pokupila pol sadnega oddelka. Pa tudi spila sem do sedaj že 3x2 dcl vode + 2dcl čaja (pravkar ga pijem) Ja, ja,...pridna jaz. Kako ste pa kaj ostale članice Sy in limetki pa čestitke za izgubljene kilograme oziroma centimetre. Le tako naprej, punce...Super (spodbuda) ste blažkaa Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 19. nov 2007 11:35:07
Ola, men ni treba čestitat, ker sem vse zgubljene kilograme od prejšnjič dobila nazaj + 3 kg. Ahh.... Zadnja dva dni opažam, da so se moje hlače nekam razširile.... čudno, ne? Na kilah ni nič videt, na hlačah pa je. Blažka, drži se! Vse ostale tud! Js bom poskusila danes ostati čim dlje od hrane - dovoljeno le sadje in solata al pa čista juha. LP
Sy, zaenkrat je moje vodilo Hiokratov stavek. Poskusi. Morda bo tudi tebi koristil in boš lažje prebrodila krizo... Hipokrat (460 -377 p.n.št.) je v času svojega življenja zapisal: "Presitost je izvor mnogih motenj, zato je lakota mati zdravja. Bolj ko telo hraniš, več škode mu povzročiš." blažkaa
Ku, ku ... na drugo stran računalnika hvala Blažka. Saj tudi ti si že poročala o svojih uspehih (bravo tudi tebi) ... pa še tako si pridna ker dovolj piješ ... jaz sem spet pozabila. Piščančja juhica se že lepo kuha. Nekaj kosov (ne samo zame še za preostalo družino) sem dala pečt v konvekcijsko pečico. Njim bom pripravila še krompir, za vse pa solato ... se mi že malo cedijo sline. Sedaj pa grem tudi jaz na Lep pozdrav vsem in dober tek ne glede na to kakšen dan imate danes limetka
Pozdravljene. No, vikend je za nami in grehi upam da tudi. Jaz sem ga kar dobro srala............... Pa nebi zdaj o tem Danes sem zelo pridna, jutri pa imam tako ali tako sadni dan. Zanimivo ampak jaz najbolj 100% speljem sadne dneve. Največkrat me pa nese Š dan. Sy, men pa ni nikjer nič videt.....Ne na tehtnic ne na hlačah. Blažkaa, Limetka čestitke za uspeh. Any, mene zmede že to ba sem en teden popoldne in drug teden dopoldne, kaj šele da bi imela tako kot ti (ponoči dan, podnevi noč,zjutraj popoldne..ali kako že) Joj koliko bi imela izgovorov in opravičil. Kapo dol,( bi reku Srečko) Sem si šla pogledat kdaj imam drugi vodni dan in mi pride na 2.12. Do takrat bom pa pridna. Ja pa še to: kadar bluzim z hrano, kar nočem priti na forum, ker me je sram, samo vedno, ko vas berem, dobim voljo. Punce res ste krasne, HVALA. Se pišemo zvečer. Zdej moram pa it ven kurit kalorije. Hema
LEP POZDRAV!!!!!!!!!!!!!!!!!! Evo mene opet.....,ne nisem opustila diete,vse gre po načrtu,nič grešila te dva dni ko se nisem javla.Zanimivo je blo prebrat,kako ste se mele.Jaz sem bila v službi celo nedeljo(inventura)do 10 zvečer,danes pa dopoldan do 2 tak da se res nisem mogla javit.Včeraj sem celi dan jedla fižolovo solato,danes pa sem si pripravla špagete z domačo omakco,popldan pa bodo ovseni piškotki. Tko dolgo brez grehov še nisem zdržala.Bom poskusla do konca,čeprav je do konca še daleč. Danes sem začela piti kombuča čaj ,ki sem ga precedila v soboto bom vidla če tud to pomaga pri hujšanju(sem prebrala da pomaga). Ja kupila sem tisto kremo siluete,ker sem iz prve roke zvedla,da pomaga in res postaneš malo ožji;ha,ha,ha.Zadeva ni tako poceni(starih 7 jurjev) tak da se bom danes napacala,pol se bom pa zmerila in vam poročala. A jo je katera sprobala??? darja-
Hema, hej, nič se ne "jezi" - ti si prava športnica, kar občudujem tvojo voljo - jaz pa najdem vedno kakšen izgovor ... pa bom morala nehati s tem in zečeti malo telovaditi, hoditi, drsati, ... ja pa smučati ... Veš, kadar se ustvarja mišična masa ti tehnica ne bo pokazala manj, saj so mišice težje kot maščoba, pokazale pa se ti bodo mišice, kar je še boljše. Na forum pa le pridi - tudi "če nimaš čiste vesti" bomo kakšno rekli .. pa bo spet volja. Grem spet iskat limetka
Dober večer. Korenzu ne si preveč očitati. Saj je bil OH dan, pa še pokurila si s špilom kar precej, predvidevam. Predlagam ti, da ne čakaš rednega vodnega dne - naredi si ga na polno luno, ki se prične 24/11 ob 15.31, pa še sadni dan imaš dan prej, se mi zdi. Zdrži lunino vodo,verjetno bo več uspeha, potem pa lepo po vrsti naprej. Sicer pa se ciklus okrog 2. vodnega dne itak rad zakomplicira - zadeva kar obstane - nikakor ne smeš obupati, čez to je nujno it, potem bo ša spet šlo samo od sebe. Limetka čestitam za uspeh, tudi Blažki vidim, da gre dobro, Hema je pa najbolj pridna kar se miganja tiče - vse ste samo za pohvalit. Pa da ne pozabim Darje- opustila je grehe Kristalka
Dobro jutro punce, kako ste kaj Zunaj je prav mrzlo in moreče ... Mogoče pa je spet samo "kava" Po njej se pogled in volja čudežno spremeni na bolje Danes je moj 6. dan - škrobni dan. Danes sem se odločila za krompir. Razmišljam, da bi si naredila blitvo s krompirjem ali pa sladko zelje s krompirjem ... Nič punce, kavica že čaka - hvala bogu da ni "prepovedana" limetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti