Dobro jutro tudi od mene

Moj včerajšnji VITAMINSKI dan je minil brez enega samega greha. Bravo meni

.
Danes je sicer mesek na sporedu, a se nekako vse bolj nagibam k temu, da bi tudi danes ponovila včerajšnjo "vajo". Kaj pa vi pravite

A bi bilo pametno glede na to, da je danes moj deveti dan

Kar se moje tehtnice tiče pa takole: čisto nič ji več ne verjamem

, ker mi vsak dan drugače pokaže.
Ker pa sem jaz začela s 3md predvsem iz razloga urediti prebavo in se hkrati takole družiti z enako mislečimi

, se posledično sploh ne "sekiram", ko mi tehtnica pokaže 64 kg, naslednji dan (brez grešenja

) pa kar 65,5 kg.
Je pa res tudi to, da sem ugotovila (kot nekatere punce

), da so mi kljub tehtnici, ki se ne zna odločiti, koliko kg bi mi pripisala, hlače postale nekako preširoke. Pred 3md sem si pas zapirala v tretjo luknico (no, tudi v četrto je šlo, a kaj, ko nisem mogla dihati

), sedaj pa si ta isti pas zapiram v PETO luknico. Ja, ja, nekaj že mora biti na tem, kaj...

Moram še napisati, da se mi je prebava resnično izbojšala, saj že četrti dan hodim redno (vsako jutro) na veliko potrebo. Zame je to velikanski uspeh, saj sem ponavadi hodila 2-3 krat na .............mesec

Bila sem kronično zaprta. Tako, da je (po eni strani) moj cilj že dosežen. Kar pa ne pomeni, da ne bom nadaljevala s 3md. Nikakor ne

Skoraj sem prepričana, da bom "za vedno" jedla samo sadje za zajtrk (no ja, čisto vedno pa le ne

), ker sem ugotovila, da mi tako resnično ustreza. Je pa res "problem" ob vikendih, ko je cela družina zbrana za mizo in vse takoooooooooooooooo diši (pa še jaz ponavadi vse te dišeče "stvarce" pripravim), jaz pa grizljam jabolko

Pa še nekaj; prej sem bila navajena na dan spiti vsaj (

) 2dcl mleka. Sedaj pa to zelo pogrešam...šmrc, šmrc,...
Pa bodi dovolj o meni.
Na tem mestu delim pohvale vsem, ki jim je uspelo spraviti vsaj kakšen dkg oziroma cm dol, vsem, ki se trudite, ki druge spodbujate, ki delite svoje nasvete med vse nas, ki (veliko

) ne grešite in ki ste korak ali dva do tega, da boste zadovoljne s seboj takšne kot ste.

blažkaa