Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro, ,,,,,, ja tako je z menojgrrrrrr. Včeraj je minil drugi sadni dan, tehtnica pa danes zjutraj ni pokazala niti 1dkg manj. Joj, joj. Na hlačah se je poznalo na tehtnici pa nič. Pa nisem nič grešila! Je pa res da sem ful zaprta, prebava se mi je čist ustavila. Ampak, jaz se ne dam. Grem naprej brez grehov. Lep dan valči
Dobro jutro tudi od mene Moj včerajšnji VITAMINSKI dan je minil brez enega samega greha. Bravo meni. Danes je sicer mesek na sporedu, a se nekako vse bolj nagibam k temu, da bi tudi danes ponovila včerajšnjo "vajo". Kaj pa vi pravite A bi bilo pametno glede na to, da je danes moj deveti dan Kar se moje tehtnice tiče pa takole: čisto nič ji več ne verjamem, ker mi vsak dan drugače pokaže. Ker pa sem jaz začela s 3md predvsem iz razloga urediti prebavo in se hkrati takole družiti z enako mislečimi, se posledično sploh ne "sekiram", ko mi tehtnica pokaže 64 kg, naslednji dan (brez grešenja) pa kar 65,5 kg. Je pa res tudi to, da sem ugotovila (kot nekatere punce), da so mi kljub tehtnici, ki se ne zna odločiti, koliko kg bi mi pripisala, hlače postale nekako preširoke. Pred 3md sem si pas zapirala v tretjo luknico (no, tudi v četrto je šlo, a kaj, ko nisem mogla dihati ), sedaj pa si ta isti pas zapiram v PETO luknico. Ja, ja, nekaj že mora biti na tem, kaj... Moram še napisati, da se mi je prebava resnično izbojšala, saj že četrti dan hodim redno (vsako jutro) na veliko potrebo. Zame je to velikanski uspeh, saj sem ponavadi hodila 2-3 krat na .............mesec Bila sem kronično zaprta. Tako, da je (po eni strani) moj cilj že dosežen. Kar pa ne pomeni, da ne bom nadaljevala s 3md. Nikakor ne Skoraj sem prepričana, da bom "za vedno" jedla samo sadje za zajtrk (no ja, čisto vedno pa le ne), ker sem ugotovila, da mi tako resnično ustreza. Je pa res "problem" ob vikendih, ko je cela družina zbrana za mizo in vse takoooooooooooooooo diši (pa še jaz ponavadi vse te dišeče "stvarce" pripravim), jaz pa grizljam jabolko Pa še nekaj; prej sem bila navajena na dan spiti vsaj () 2dcl mleka. Sedaj pa to zelo pogrešam...šmrc, šmrc,... Pa bodi dovolj o meni. Na tem mestu delim pohvale vsem, ki jim je uspelo spraviti vsaj kakšen dkg oziroma cm dol, vsem, ki se trudite, ki druge spodbujate, ki delite svoje nasvete med vse nas, ki (veliko ) ne grešite in ki ste korak ali dva do tega, da boste zadovoljne s seboj takšne kot ste. blažkaa
Hej valči - nič bat, nič bit huda kot je SY zapisala - citiram: Smo na dieti, pri kateri relativno malo jemo oz. jemo drugače kot navadno. Zato telo začuti rahlo pomanjkanje kalorij oz. energije in praviloma čez 5 dni sproži "varčevalni zagon". Telo zazna manjši vnos energije in pravi: Pozor, zdaj smo v obdobju pomanjkanja hrane, treba je varčevati z energijo. Zato se metabolizem zmanjša, poraba energije se upočasni in posledično tudi hujšanje. Žensko telo je sprogramirano tudi v normalnih okoliščinah na varčevalni sistem - sistem shranjevanja zalog (srečnice me ženske kaj). Ti samo vztrajno nadaljuj, in uspeh ne more izostati Bravo za voljo in vztrajnost. limetka
Živjo, živjo! Vem, da ti vso voljo pobere, če po sadnem dnevu ni manj kilogramov na tehtnici. Vendar ne odnehat! Dieta se nadaljuje in če smo disciplinirane, se maščoba topi in enkrat se bo to že pokazalo tudi na tehtnici. Lahko se zgodi, da tehtnica ne pokaže nič en teden ali celo dva, potem pa naenkrat -2 kg. Res! Ne obupat! To je odvisno tudi od vnosa soli, od stanja prebave, od tega, koliko beljakovin pojemo ipd. Po beljakovinskem dnevu imam js skoraj vedno več kilogramov kot po sadnem dnevu. Zato sem se že v prvo tehtala vedno le na beljakovinski dan zjutraj preden sem kaj pojedla. Gremo skupaj v nove zmage!!! Od začetka diete do danes mi je šlo dol -2,5 kg. Ful ponosna sem nase. Včeraj me je tako zeblo cel dan, da sm mislila, da ne bom zdržala. Ampak sem, in to zelo uspešno. In splačalo se je. Danes imamo beljakovine pa ne vem, kaj bom jedla. Skuta v obliki bureka mi še najbolj paše od vsega, zato se bom najbrž spet odločila za to. Dejte še kej napisat, ko vas tako rada berem. Imejte se fajn! LP, Sy
Punce hvala za vpodbudo Ja, nadaljujem normalno naprej, ampak prvo tehtanje, pa nobene razlike- ja res sem bila. Zdaj si moram uredit prebavo pa bo sigurno boljše. lep dan valči
Evo še mene.... stokratna povratnica... v vseh forumih o 3MD v vsakem obdobju me je malo. Tokrat pa mislim, da bo zadeva uspela, saj ponovno kipim od energije. vse izkušnje in napake, ki sem jih napravila v preteklih poskusih hujšanja (resnično mi je uspelo shujšati le prvič in to za 10kg, potlej sem vse in še več pridobila nazaj v 3 letih, ko sem poskušala znova in znova) skušam jemati v prid, tako da mislim, da sem na pravi poti. Sicer vas sproti berem, tako da je tudi za menoj drugi sadni dan. Kar se prebave tiče- jaz sem zmeraj premalo pila. sedaj imam zmeraj kuhan čaj, ki ga popijem naenkrat vsaj po 1,5 dcl. to me tudi pogreje, saj imam tudi jaz težave s premraženostjo. Posebej na sadni dan :) Uspešno hujšanje... in ne prepogosto na tehtnico! tabina
Haj! No počasi prihajam k sebi od vikenda. Danes je moj Š dan. Za zajterk sem pojedla 3 klementine. Kosilo je bilo super. Pripravila sem ričet. Poleg kromirja in fižola sem dodala še čičiriko. Super okus pa še nasitno je bilo. Za večerjo pa še ne vem kaj bom jedla. Vrjetno pire in solato saj sem včeraj pogledala kaj imamo danes v službi za malico in je bilo to še najbolj primerno za ta dan. Tudi meni se je že dogajalo (večkrat) da so kilogrami stali. Katera je že omenila da gredo takrat centimetri? Ja to se mi očitno dogaja sedaj. Sem bila včeraj rahlo presenečena. Pred več kot pol leta sem si kupila kavbojke(premajhne-namenoma) in včeraj sem jih imela prvič oblečene. So v službi takoj ugotovile da sedaj se mi pa res že pozna da hujšam! saj ne vem a so zavistne a meni je bila dodatna motivacija. Sedaj pa počasi v službo! Lep dan še naprej in bodite pridne, pa veliko toplih čajčkov da vas ne bo zeblo! any
lp! Ja tudi meni trenutno kg stojijo.Pa še nisem izgubila volje,čeprav mi je danes grozno.Boli me hrbet(sem bila operirana),tako da sem morala vzeti tableto.Pa še želodec mi nekaj nagaja,vsake tolko časa me prime en krč,tako da ne vem kaj bi to bilo.Sem si v službi skuhala kamilice,pa je blo mal boljše zdaj pa spet...Danes sem pojedla eno jabolko (veliko),zdajle pa eno malo skledo solate,pa mi ni nič dobro.Mogoče mi pa popoldan ne bo treba nič jest......zdajle malo pospravim...pol bom šla pa ven in s psi na sprehod pa bo mogoče boljše. čao! darja-
zdravo Sadni dan. Super, do zdaj. Tabina, povratnica, pozdravljena. Sva se že srečevali na tem forumu, ker je tudi mene vsake toliko malo tu. Moj lubi je zbolel, tako, da bom danes bolj njega crkljala kot pa sebe. (Ali mogoče katera ve ali že razsajajo kakšni virusi) lp Hema
LP Danes,ko imam jaz slab dan,pa ni nikjer nobene.Trenutno sem tako lačna,da bi pojedla vola in še pol zraven.Mož zdajle večerja pršut.Sem šla kar stran in naročila,da pospravi za sabo... Za jutri sem že spekla puranji file z gorčico,pa malo popečenih bučk bo zraven in zeljna solata. darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti