Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Sy, ob kakšnem snegu Pri nas še nič ne kaže na sneg Je pa zeeeeeeeeeeeeeeeelo mrzlo, to pa Me pa zanima Sy, kako da ti ni uspelo ohraniti tiste "dosežene" kg (izpred štirih let) ter kako dolgo si se takrat držala dieta, da si spravila kilograme dol Jaz sem že spekla rožičevo pecivo (in ga prelila najprej z vanilijevim, potem pa še s čokoladnim pudingom) in ga nesla na balkon hladit. Še vedno pa mi cela kuhinja zelo diši... Jutri je moj OH dan in sem imela namen za kosilo narediti krompirjev burek + kislo zelje za solato. Pa sem se med peko peciva spomnila, da se je krompir na Š, testo pa na OH dan Ali to pomeni to kar jaz mislim, da pomeni Da jutri raje skuham oziroma spečem kaj drugega...šmrc, šmrc,... Zaenkrat by, by blažkaa
Sy, sorry. Sem šla na balkon po pecivo (da ne zmrzne in da ga še malo gledam kot zadnjič palačinko) pa vidim, da tudi na našem koncu letajo snežinke po nebu. blažkaa
LP1 Sy,jaz sem mislila da sojine polpete jemo na OH dan ,ne na Š dan prosim popravite me da ne bom delala napak.Ko sem brala na etiketi sojinih polpetov vsebujejo več ogljikovih hidratov,kot škroba...???????Zakaj pa ne ješ za večerjo isto kot za kosilo mislim da bo bilo dobro!!?? Blažkaa,jaz sem spekla kokosovo pecivo za jutri v službo mi je lepo ratal,pa še ovsene kekse s koščki čokolade.Sploh ne veš da so iz kosmičev,jaz jih zdaj skoz jem na OHdan.Bom napisala recept,ko bom mela več časa,zdajle hitim naprej. darja-
Blažkaa, v stresnih situacijah mi zmanjka kontrole nad tem, kar jem. Kilogrami pa pridejo nazaj. Za zadnjih 10 kil je kriva diploma. V bistvu sem vesela, da jo imam v žepu, kilogramov se bom pa tud znebila. Ko sem prvič delala dieto, mi je šlo v treh mesecih dol 18 kg, če se prav spomnim. Potem sem pa dieto še nekaj ponavljala, da bi ohranjala pravo težo, prišla sem celo na težko pričakovanih 63 kg. Ko so se začeli izpiti, je šlo spet gor. Ahh, en red si bom morala postavit in se ga držat, ne glede na živce. papap
No, špinača ne počaka do večera, še enkrat se mi je pa tud ne da delat. Pire krompir je pa skor isto kot krompir v oblicah. Ja, darja- sojini polpeti res niso ne vem kaj. Če se prav spomnim, so večinoma narejeni iz krompirjevih kosmičev in sojinih pa še en kup različnih žitaric. Res se jih ne da najbolj dobro določit, kam bi spadale. Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 17. nov 2007 17:50:33
Joj, joj, Sy, kako me ti strašiš. Jaz pa sem ravno sredi izpitnega obdobja in sem hkrati zadnji letnik faxa. Posledično to pomeni, da bom tudi jaz letos (upam) lahko začela pisati diplomo. In sem tudi podvržena temu, da v stresnih situacijah (pa tudi v nestresnih ) ves čas nekaj "meljem". V ustih, se razume... darja- ti pa pišeš, da si spekla kokosovo pecivo + ovsene kekse s koščki čokolade. Sedaj te bom pa malo "skregala". In sicer, tudi zadnjič si pisala, da si pojedla 10 keksov (če se prav spomnim) in zato bila kar slabe volje, hkrati sem pa videla, da si spraševala za učinke kreme, ki naj bi ti v 40-ih minutah spremenila postavo. Ti, ti, ti,... Jaz pa še vedno čakam, da me kdo "razsvetli" glede mojega jutrišnjega kosila blažkaa
Kaj te pa zanima glede OH kosila?
Jutri je moj OH dan in sem imela namen za kosilo narediti krompirjev burek + kislo zelje za solato. Pa sem se med peko peciva spomnila, da se je krompir na Š, testo pa na OH dan Ali to pomeni to kar jaz mislim, da pomeni Da jutri raje skuham oziroma spečem kaj drugega...šmrc, šmrc,... Zaenkrat by, by blažkaa[/citat] blažkaa
Blažkaa, jaz bi jedla krompirjev burek na Š dan, ker lahko na Š poješ tudi kos kruha- jaz tudi dva, če mi paše. če imaš rada zelenjavo, si pa naredi zelenjavni burek ali pa zelenjavno pizzo, če boš že imela ogreto pečico. sem se pa zdajle najedla fižolove juhe od kosila, naši so pa jedli pecivo, ki sem ga spekla- trojno čokoladno pecivo, ki tudi name čaka za jutri! lp tajka
Aja, zdej se spomnim, da si že prej o tem govorila.... se bojim, da to res pomeni, da ne sodi na noben dan. na žalost. razen, če burek napolniš s kakšno zelenjavo. Ali pa mogoče z gobami (?) Ne vem, ali bi šli šampinjoni not. Mogoče pa bučke? kaj pa vem.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti