Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla, čveke Juuuuuuuuuuuuuuuupi... Sem že "stara", dobra jaz. Spila sem 3 dcl komarčkovega čaja, se toplo oblekla in...pot pod noge (oziroma hop v avto). Šla sem v knjižnico po dodatno gradivo za študij (bravo zame), potem pa dolg sprehod do trgovine po sestavine za današnje kosilo, spet nazaj do avta in brm, brm do doma. Resnično sem kot prerojena. Morda sem pa predolgo "buljila" v monitor in se NIČ rekreirala pa se je telo uprlo oziroma začelo demonstrirati... Vidim, da ste se tudi ve kar razpisale tačas, ko mene ni bilo. Lepo, lepo... Ker berem, da bo večina mesek papcala, sem se še jaz odločila zanj. Bo mogla na naslednjič počakati No, danes bo na jedilniku golaž. Zdaj pa takole: ostali bodo zraven golaža jedli domače jajčne testenine (ja, ja domače - pravkar kupljene v Hoferju, hi, hi, hi,...) in rdečo peso v solati. Kaj pa jaz Sem mislila, da si dam stran nekaj golaža preden naredim podmet, noter pa zamešam kuhano različno zelenjavo + rdečo peso (pa ne zamešano zraven, ampak kot solato). Kaj pa vi mislite A bi to bilo OK Uf, kakšen otrok sem pa jaz. Kooooooooooliko slikic sem vstavila.... blažkaa
Nikogar ni . No, jaz sem golaž skuhala, sedaj pa šibam po punci, potem pa....mnjam, mnjam. Sem že pošteno lačna. Punce, kje pa sploh ste vse. Saj je vendar petek... Nič, lepo se imejte jaz pa se vam pridružim spet zvečer blažkaa
Limetka se javlja s polnim "trebuščkom". Moja kvinotka je bila odlična. Na hitro sem pospravila po hladilniku in uporabila čebulo, česen, korenje,zeleno papriko, zelje, gobice, seveda še dobro oprano kvinojo, malo čilija in veliko petršilja. Mi je ostalo še za večerjo. Jutri imam pa OH - komaj že čakam na krožnik šagetov z ogromno paradižnikove omakice. ... pa komaj sem se najedla ... Vprašala bi vas ali ve vedno kadar imate B ali Š dan pijete po obroku še juho limetka
Limetka, jaz nikoli ne pijem juhe. Se ji pač v času 3md odpovem. Juho jem samo na sadni dan-zelenjavno. lp valči
Dobro jutro Ja, ja, vem, da je vikend zato pa nobene ni...No, jaz sem si že skuhala kosilo ( prepražila čebulo in česen na kapljici olja, dodala dve pesti riža, še malo prepražila in dodala še pol rumene in pol rdeče paprike, stročji fižol, koruzo, grah in korenček, zalila z vodo in na koncu čisto malo posolila). Mnjami, komaj čakam na kosilo. Za večerjo pa bo seveda enako... Dobro, to bi bilo vse zaenkrat. Uživajte karkoli boste že počele blažkaa
Dober dan. jaz pa si danes delam enolončnico iz leče. Tudi zelo dobro. Lp valči
pozdravljene! sem zelo vesela, ker se od ponedeljka do danes lažja za 1 kg. počutim se spet odlično!!! še kakšno kilo ali dve, pa sem spet na stari teži. jupi! jaz bom pa danes jedla fižolovo juho, zvečer pa fižol in surovo zelje. mmmm, zelo dobro, se mi že sline cedijo. grem pečt pecivo, ki si ga bom privoščila jutri za OH večerjo, ostali ga bodo jedli pa že danes. bom spekla nekaj novega, rada preizkušam nove recepte. lp tajka
Lep pozdrav Že kar nekaj časa se nisem javila,ker sem v službi.Včeraj zvečer sem prišla pozno domv,pa sem še delala večerjo pa pospravla,zjutraj pa že ob 6 od doma.Zdajle sem prišla domov in si na hitro naredila solato s tuno,ker sem ful lačna in ne zdržim,da bi še pekla ali kuhala kakšno meso m.Jutri pa me ni cel dan ker imamo inventuro,tako da pridem domov ponoči v ponedeljek pa grem od doma že ob 6 zjutraj..............ne vem kako dohajam.za jutri si bom danes skuhala fižol in bom jedla fižolovo solata(ostale seveda meso),ki jo imam rada,tako da ne bo panike zdržat,Sicer pa bo dost dela se bom že zamotla, Zdaj ko je vikend,boste vse skakale okoli možekov pa ne bo nobene na kulinariki......Ja danes zjutraj mi je vaga pokazala še 1 kg manj se ful dobr počutim...zato dekleta kar vztrajajte in bodte mal lačne se splača..Zdaj sem pojedla in veselo na delo.Se še oglasim ČAO!! darja-
Evo še mene malo Uuuuuuuuu, kako je danes mrzlo. No, jaz sem se najedla že pred dobro uro (mnjami, bilo je dobro) in sicer kot že napisano zelenjavno mineštro z rižem + skledo zelene solate z radičem. Tudi za večerjo sem si prihranila, sedaj pa se punci igrata Spomin, dragi je (ker sem ga dobro nahranila ) jaz pa brskam za recepti sladic. Nekaj bom spekla, da bom imela za jutrišnjo večerjo (vidim, da tajka delaš enako+ bravo za izgubljeni kilogram). Nekako sploh ne vem kaj bi, ker se mi vse lušta... Najveretneje bom naredila rožičevo pecivo in ga prelila s pudingom (zelo enostavno za narediti, a hkrati božansko za jesti). darja-, berem , da se imaš res pestro, a ti vseeno gre kar se tiče izgube kg. Čestitam. Tudi moji tehtnici se je "zmešalo", saj sem jaz začela v ponedeljek s 67 kg in mi je že včeraj pokazala 64,5 kg. Danes zjutraj je bila (tehtnica) še bolj "nora" in je pokazala samo 63,5 kg. Ne vem, no , ker mi pa sedaj kaže že 65 kg. Dobro, napredek je, naprej bom pa videla, ker sem odločena, da nadaljujem z enakim tempom in vem, da mi bo uspelo priti na mojih idealnih 59-60 kg. Pa naj stane kar hoče Vsem lep dan še naprej blažkaa
Blažka, tako dobro energijo sevaš, da si še mene "zakurila" hehe Jaz bom pa enkrat po novem letu pršla na mojih idealnih 63 kg. Ahhh, ampak do tam je še nekaj več kot 20 kg. Zato bi rada pred božičem zgubila 10+, da mi po novem letu ostane le še dobrih 10. To se da, saj sem že pred cca. štirimi leti shujšala toliko. Jaz sem danes jedla za kosilo pire krompir in špinačo. Pa eno veliiiiiiiiiiiiiko zeleno solato s koruzo (pred špinačo). Za večerjo bo pa sojina polpeta in krompir v oblicah. Kupila sem si tudi šumeče magnezijeve tablete, ki mi še bolje delujejo na prebavo kot Donat. Upam, da se mi bo čim prej uspelo znebiti teh odvečnih kilogramov, zaradi katerih se počutim okorna. Želim vam lep večer ob padajočem snegu! LP

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti