Ločevanje živil 90. dni - 5. del

darja-, saj ravno v tem je "fora", da jaz SPLOH NISEM LAČNA (ne vpijem ampak povdarjam)... Mislim, da veliko premalo pijem vode, nekaj pa je verjetno tudi na psihi. Ves čas to razmišljanje kaj spada v kateri dan, pa še na začetku sem in mi je fuuuuuuuul čudno, ker ne pojem toliko kot prej, t.j. ne "meljem" dobesedno ves čas. Pa še učiti se mi ne da, pa bi se NUJNO (spet povdarjam) morala. Da je pa "svinjsko" mrzlo, pa itak ni treba posebej pisati, mar ne blažkaa
vsem skupaj en lep dober dan. Dadja, čestitam. Toje pa res lep uspeh in odlična vzpodbuda za naprej. Danes imam B dan, tako da je mesek na jedilniku in veliko solate. Lep pozdrav, pa brez velike lakote. valči
Res se na začetku diete človek ukvarja s tem kaj lahko je ampak ko ti bo to prišlo v navado ne bo problema boš vidla.Jaz ne kuham več po knjigi že točno vem kaj lahko dam v lonec,v knjigo pa pogledam za kako idejo ko mi jih zmanjka.Jutri bo že bolje boš vidla.Da pa nisi lačna pa je že en znak,da si "padla not" darja-
Hvala darja- za spobudne besede. Sem se pa pravkar stehtala (iz čistega firbca) in sem še vedno takale. Tehtnica jih kaže 64,5 kg... Sedaj pa ne vem ali naj bom vesela ali pa naj me skrbi. Za 4 dni pa res ne morem () shujšati tooooliko. Kaj pa, če premalo pijem in preveč lulam... blažkaa
Blažkaa kolk pa si shujšala do sedaj? Prve dni gre iz telesa vsaj za1,5 kg vode ostalo pa bi že lahko blo...,meni že 4 dni vaga kaže isto,jutri po sadnem dnevu bo pa sigurno za 0.5 do 1 kg dol,napišem jutri. darja-
Blažkaa, potem ti lahko čestitam za včerajšnji dan! BRAVO! Iz dneva v dan bo lažje! Joj, hvala ker ste me spomnile. Izmerit se moram okrop pasu in boke in še kaj. Od prejšnjič se spomnim, da so šli centrimetri dol predvsem takrat, ko je teža na tehtnici stala na isti številki. Najbolje bo, da se zdaj izmerim, ko sem še na začetku diete. Blažkaa, js sm tud švoh. Prvi teden je težek, potem bo šlo bolje. V začetku strupi in nečistoče, ki so počivale nekje v kotu, pridejo v obtok in povzročijo rahlo "zastrupitev". Zato je predvsem v začetku fino veliko piti. Jaz sem si pa sinoči nardila toplo kopel, da sem se pogrela od sadnega dne. Tko je pasalo, da sm kr zaspala v vodi Še dobro, da sem imela nastavljeno uro, ki me je zbudila. Po prvem sadnem dnevu imam - 1,5 kg. Zelo zadovoljna! Vendar komaj čakam današnje kosilo.
Bila sem na službeni poti, zato se ti, Kristalka, šele danes zahvaljujem za link. Dobro moram prebrati navodila in se seveda odločiti. Glede na to, da prihaja veseli december, pa še ne vem kadaj bom zbrala dovolj poguma. Lp Talija
Točno tako je Sy. Resnično je za začetno razstrupljanje pomembna velika količina vode in odvajanje. Spomnim se, da so moje kile v začetku kar stale in stale, videla pa sem spremembe, ko sem obleka oblačila, ki so mi bila "malo" tesna. Blažka, probaj si vzeti malo časa in se spravi malo na sprehod, na soček ... meni da sonce veliko energije. Slabo počutje je le reakcija na spremembe v telesu. Vstrajaj naprej ... vsak dan bo bolje, boš videla čez čas boš v tekšnem načinu prehrane celo uživala. limetka
Življo Talija, nič strahu. Potrebna je le volja ... za vzpodbudbo pa smo tukaj me. Ko se boš odločila, pa se nam pridruži. Odločitev je tvoja. limetka
Limetka, hvala za link. Mi zgleda zanimivo in bom sigurno preizkusila. Hema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti