Ločevanje živil 90. dni - 5. del

A sem jaz malo čorava, ali kaj. Jaz ne najdem recepta za zeljno juho. Ali mi lahko pomagate. Hema
Že našla , že našla!
OO, da sem danes jaz ta prva!! No dobro jutro. Jaz sem že pri hruškah. Hema
Dobro jutro tudi od mene blažkaa
Dobro jutro, danes pa je mrzlooo. Sonček že kaže svoj prijazni obrazek ... Kaj pa ve? Kje so prijazni obrazki? Saj, nekaj jih je že vrglo svoj žarek Danes sem na Š dnevu. Verjetno se bom odločila za rižotko ali kvinotko z veliko pisane zelenjave. Jabolko že zmazala, kavica pa je tudi začela počasi delovati ... Danes me čaka veliko dela v službi, vendar bom kjub vsemu malo "pošpegala" čez dan kaj tukaj dogaja, zato pa pridne bit ... limetka
Limetka, kaj je to kvinotka? Hema
Hema to je rižota iz kvinoje. Kvinoja je vrsta žitarice. Meni je odlična. Pripravim pa jo kot rižoto, zato sem zapisala kvinotka ... limetka
Hema, pošiljam link kjer lahko pogledaš kaj o kvinoji, je bilo kar nekaj govora o tem na zdravem forumu. http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1107 limetka
Pozdravček Jaz se pa tako slabo danes počutim. Imam čuden občutek v trebuhu zato si grem sedaj skuhat komarčkov čaj. Upam, da mi bo potem bolje... Pa še učiti bi se morala. Mislim, da bom šla s čajem direkt v posteljo in se tam mal "stisnala" (sama s seboj oziroma z deko, da ne bo pomote, ker sem sama doma)... Sem imela za danes v mislih kosilo v restavraciji (pečena postrv + kuhan krompir s peteršiljem + solata- seveda bi se krompirju odrekla in pojedla več solate), sedaj pa ne vem kako bo. Se mi sploh ne da peljati par km daleč samo zato, da pojem tisto ribico Ne vem, no...danes je pa resnično en tak "smotan" dan blažkaa
Blažkaa upam da ne boš zbolela in da ti ne bo zmanjkalo volje.Najbrž si samo potrta,ker si lačna.Jaz sem danes na sadju,upam da bo šlo,ker nisem lačna do danes ,ko je 12 dan diete sem izgubila skoraj 5 kg zato kar pogumno.Grem pospravlajt in kuhat obaro za oatalo rajo.Obare ne jem rada tako da ne bo skominov pa hrani,sicer pa grem tak v službo.. Se še javim predno grem darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti