Ločevanje živil 90. dni - 5. del

HAJ

Limenka hvala za vspodbudne besede in sem ravnala kot si rekla.Privoščila sem si pico,veliko tekočene.Zvečer pa sladoled in nič grehov več.

Povejte koliko se kaj razgibavate,ker meni se ravno neda samo vsak dan gledam orbitrek in rečem danes pa bom pa nič.Tko da upam da tudi to premagam in skočim na orbitrek da se malo razgibam .

-pika
Dober dan/večer. Najprej vse prav lepo pozdravljene, spet ste bile pridne, jaz pa, kot že rečeno, se vam lahko pridružim šele popoldan. Malokrat se zgodi, da imam čas zjutraj. Pa ne spim do 9-h kot misli Blažka, me ob polsedmih že čaka vnučka in mi ves dan ne da dihat . Darja- napenjanje je pravzaprav stranski učinek vsake diete, ki prej ali slej mine, vzrok pa je verjetno v sadju (koščičasto) in v nekateri zelenjavi. Ko imamo sadni dan, si pomagajmo z neslanimi oreščki, ki fino potešijo lakoto. Vsekakor pa je potrebno upoštevati kar je napisala Hema - če telo ne dobi zahtevane energije, si jo nakopiči kot rezervo in adijo hujšanje - je prebrisano a ne? Valči dobrodošla. Jutri je moj sadni dan; sadje, zelenjavna juha, oreščki in veliko čaja. V soboto mesek in solata - joj, obožujem meso Kristalka Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 15. nov 2007 17:51:53
Do zdaj sm pridna, tud vnaprej se bom tako držala in šla prej spat, če bo treba. Z: jabolko K: velika solata: zelena, pol zelene paprike, rukola, česen V: grozdje Ah, počutim se švoh. Čudi me, da se prejšnje tri dni nisem, ker sem se do sedaj vedno prvih nekaj dni diete počutila tako. Tud možgani mi ne delujejo preveč dobr. Mislim, da je danes mala krizica, ki bo vkratkem minila in bo bolje. Držite se še naprej! Uspelo nam bo! Sy
Ne skrbi Sy, jutri imaš dan B in ko boš pojedla mesek (če ga imaš rada) se boš počutila veliko bolje. Vsaj tako je bilo pri meni. Pa tudi telo se mora navaditi na "nov režim". No, nam boš povedala jutri. Ti samo vztrajaj in "hitro spat" (če bo potrebno). Vse lepo, limetka
Pozdravček tudi od mene Jaz sem svoj prvi SADNI dan"zvozila" super. Jedla sem samo sadje (morda malo več kot bi naj), spila dva čaja in pila veliko vode. Mislim, da mi je zelo pomagalo to, da sem si skuhala kompot in ga za kosilo jedla oziroma pila še toplega, za večerjo pa pogretega Imam pa že cel dan nekam čuden občutek v trebuhu. Napihnjenost, krči, vetrovi... Sedaj se pa grem stuširati in si narediti en dooooolg piling telesa ter masažo trebuha, potem pa čimprej v spančkovo deželo Lahko in mirno noč vam želim blažkaa
Haj! Ne sekiraj se Blažka, zagotovo si pojedla tolk sadja kot si ga potrebovala. Bolje da poješ več sadja kot pa da se vsa treseš od lakote. Pri meni je bil pa danes na vrsti mesek. Kristalka tudi jaz naravnost obožujem meso. Z: 2 kivija K: 2 čevapa, Polovico od polovice fileja- piščančjega na žaru z gorčico in ajverjem in solato V: zaenkrat še nič, ker sem povabljena na zakusko in se bom gotovo pregrešila s kakšnim koščkom pršuta saj ni problem da bo meso problem bo ura, okrog 22h Obljubim da bom čisto malo Sicer sem pa že sedaj zaspana in ne vem kaj bom počela jutri v službi. Očitno popijem preveč zelenega čaja ali pa kave ker sem pokonci do 1h ponoči zjutaj moram biti pa ob 5.30h že v službi. Nič moram it da me ne bodo čakali na vajah! any
Blažkaa, zakaj si se tako začudila zaradi zeljne juhe, saj je brez "težkih dodatkov. Pa tudi v knjigi piše, da se lahko sadje nadomesti z zelenjavo. Drugače pa je den minil brez težav, ampak tudi mene nekaj napihuje. Pa saj bo jutri boljše, ko je na jedilniku mesek. Punce, zanima me tudi na koliko časa se tehtate? Lp valči
Blažkaa, zanimivo! Začele sva na isti dan, z enakimi cm in enakimi kg.( malo sem brala nazaj, tako da vidim kdo vse je v ekipi). Vsem želim obilo izgubljenih kilogramov!!! valči
Dober večer! Sem se danes spet ustrašla,kolk je za prebrat.Jaz sem imela danes OH dan.Vse je šlo po načrtu,sam zdi se mi da sem pojedla preveč piškotov,kar enih 10,to pa je občutno preveč.Jaz sem že včeraj napisala,da me nekaj napenja,pa je šlo danes zjutraj vse ven,sem komaj prišla do....Pridne ste,ko tako pišete,jaz pa v službi...,kaj bo šele čez vikend,ko imam inventuro.Že zdaj naprej računam kaj bom nesla s seboj za celi dan.Za druge bom seveda pripravla normalno hrano zase pa....pol se bom pa nekam skrila pa jedla iz plastične sklede...ha ha ha. Bodite še naprej tako pridne odhajam v spančkovo deželo,se oglasim jutri zjutraj ko bom stopila na vago.. darja- Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 15. nov 2007 19:49:54
Dober večer. Valči, pozdravljena! Z zeljno juho ni nič narobe. Jaz si včasih na sadni dan zmečem v lonec vse od zelja, ohrovta, brokolija, korenja, čebule, česna (po okusu) paprike, no vse kar najdem v hladilniku oz. na tržnici, dodam vse mogoče začimbe. Kuham toliko časa da je vsa zelenjava mehka, nekaj jo poberem ven, ostalo z paličnim mešalnikom zmešam in dodam tisto kar sem prej pobrala ven in krasno kosilo za sadno zelenjavni dan. Sploh če je še bolj mrzel. "Župca" pogreje. No danes sem bila pa bolj pridna, kot včeraj. Tudi nisem pretiravala s sladico. Sem pojedla "samo" en Kinder pingui (ali kako se že napiše). Pa že dopoldne sem naredila en križec v mojo razpredelnico gibanja zdajle bom pa šla še tečt. Blažkaa, jutri imam pa jaz sadni dan, pa Kristalka tudi. In bom tudi bolj na kiviju. Za kosilo bo pa solata. A ja. Danes sem oblekla hlače , ki jih že nekaj časa nisem mogla. (če se že na vagi ne pozna se pa drugje) Zdaj grem pa ven. Malo bo zeblo. Po 500 m mi bo pa že vroče. Lep večer. Hema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti