Ojla!
Danes smo sadni. Juhej! Js se počutim ful dobr. Nekje po 3. uri popoldne se pa ponavadi začne mala lakota, ki se stopnjuje proti večeru :)
Pred leti,ko sem bila na tej dieti, je bilo na tem forumu govora, zakaj je pomembna sladica na OH dan. Rada bi vam povedala, da si s sladico naredite več koristi, kot pa če imate dva sadna dneva. V čem je fora?
Smo na dieti, pri kateri relativno malo jemo oz. jemo drugače kot navadno. Zato telo začuti rahlo pomanjkanje kalorij oz. energije in praviloma čez 5 dni sproži "varčevalni zagon". Telo zazna manjši vnos energije in pravi: Pozor, zdaj smo v obdobju pomanjkanja hrane, treba je varčevati z energijo. Zato se metabolizem zmanjša, poraba energije se upočasni in posledično tudi hujšanje.
Če pa damo telesu vsak četrti dan "energijsko bombo" v obliki sladice, ga vsakič sproti resetiramo. Na ta način ga pretentamo, da porablja isto energije kot prej, medtem ko je naslednji dan sadni, ki pa je najbrž zato še malce težji, a bolj učinkovit.
Jaz sem za enkrat pridna. Pojedla sem eno jabolko. Potem si bom naredila zeleni čaj, ki ga navadno dvakrat prelijem. Aja, to sm hotela. Čaje iz filter vrečk je treba preliti z vodo, ki ima 50-60 stopinj. Drugače je preveč grenek.
LP za enkrat