Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro! Čeprav je danes tako, tako zelo zaspanoooo. Se javljam na dolžnost... kot druga. No in od danes dalje sem pravnomočna in moralno obvezujoča članica tudi jaz. Danes je moj 1. dan. Na vrsti je beljakovinski. Nisem se še čisto odločila kaj bom jedla za kosilo. Vse je odvisno od tega ali bom dobila sveže ribice v naspotnem primeru se bom odločila za piščančja prsa. Zraven pa ogromno slolate, ki jo obožujem v vseh oblikah in kombinacijah. Za zajtrk sem že pojedla nekaj suhih (preko noči namočenih) sliv. Sedaj sem pa nuuujno potrebna velike skodelice kave ... Z deito mislim da ne bom imela preveliko problemov, saj sem jo pred dvema letoma že dala skozi. Učinki in rezultati so bili neverjetni. Največji problem ki se mi pojavlja je, da premalo uživam tekočine - kar enostavno pozabim ... zato si sedaj grem napolnit plastenko z vodo in si jo postavit na delovno mizo. Pripravila si bom tudi listke (VODA!!) in jih nalepila na hladilnik, nad računalnik, na koledar, .... se bom že spomnila kje še. Lep pozdrav prav vsem, ki ste skupaj na tem forumu in ki znate biti tako zabavne in vzpodbudne limetka
Dobro jutro, limetka! Za las sem te prehitela, tako, da si tretja , ki se danes oglaša... Dobrodošla med nami tudi z moje strani. Boš videla, da bo šlo vse "kot po maslu", saj smo na tem forumu same "fejst babe" in ti bomo stale ob strani kadarkoli boš to potrebovala. Si napisala, da si enkrat to dieto že dala skoz, zato verjamem, da ti bo tudi tokrat uspelo Imam pa tudi sama probleme s pitjem vode. Spijem jo veliko premalo. Mogoče 4x2 dcl.Joooooooooooooooj, kje je še do dveh litrov Nič, srečno zaenkrat pa se še kaj oglasi blažkaa
Hej Blažka to si pa tako doživeto napisala, da bi po tem lahko posneli zelo dobro in učinkovito reklamo .... sem si vse dobesedno predstavljala ... vem pa koliko truda in verjetno skušnjav te je stala tista slastna, dišeča in še topla palačinka ... Ja, lahko si ponosna. limetka
Dobro jutro. Jaz sem pa včeraj zvečer jedla čokolado, danes sem pa jezna nase.. Ne vem kaj mi je bilo.Blažkaa, toliko o tem komu naj bi bila jaz za zgled.Blažkaa ti si carica, jaz nisem sigurna ,da bi se uprla skušnjavi. Danes je moj dan za sladice. Res sem ena Zdaj grem pa za kazen kurt kalorije v telovadnico. Tudi sladico še ne vem če jo bomdanes sploh jedla. Samo do takrat je še daleč. Kje pa so vsi novi? Limetka danes začenja z dieto, če se ne motim. Srečno, veliko izgudljenih kg. Darja, ne ni nobena skrivnost iz kje sem. Iz Škofje Loke (tu sem poročena) Drugače pa iz Poljanske doline.(Gorenjske) Lep pozdrav. Hema
limetka, hvala za lepe besede HEMA, če si sinoči pojedla malo () čokolade še ni konec sveta. Kar spomni se kako je bilo s mojim prvim dnevom. Ponavljam: prvim dnevom...Sedaj pa lepo naprej, kot da se ni nič zgodilo. Slabo vest pa preženi stran, ker je že itak danes en zamorjen dan... Kristalka verjetno še spi, korenzu tudi (), kje si pa ti darja-. Ja, ja mislim, da vem kaj se ti je zgodilo. Prej si se preveč na glas drla, sedaj pa ti je glasu zmanjkalo blažkaa
Hema, limetka se je že javila na dolžnost ... in pije vodo Nikar se preveč ne sekiraj zaradi greha le lepo in vztrajno naprej. limetka

OJLA PUNCE

Prav lepo vas je brati in se mi zdite prav zakon.Jaz pa sem tako jezna ker sem včeraj prav pošteno grešila.Do večerje je bilo vse lepo potem pa me zagrabila ena čudna pregrešna lagota in sem se prav nagravžno nažrla .

Sej danes obžalujem to vendar sem kriva sama in upam da se ne zgodi več.

Danes imam OH pa še premišljujem ali naj imam dva dni sadni dan ali naj jem pizzo ki sem jo imela v planu.

Kaj naredite ve ko se kaj takega zgodi,če se, ker vidim, da ste vse zelo pridne in se držite diete.

Pridne bodite in želim vam lep dan      

-pika
-pika, kar lepo se drži nasveta, ki sva ga z limetko napisali HEMI: Ni konec sveta, ne sekiraj se, lepo jej naprej po planu in .............................NE GREŠI VEČ Saj razumeš hec (glede ta velikih črk in tistih groznih besed), a ne blažkaa
Pika, tudi meni se je dogajalo, da sem imela dneve ko sem morala pojest "skoraj vse kar mi je prišlo pod roke" najhuje je bilo zvečer, pred televizorjem ... pa reklame za čips, čokolado, ... takrat se vprašam sem res lačna Odgovor je vedno kot na dlani NE, NISEM LAČNA. Zato sem začela prakticirat - reklame, odidem v kuhinjo in naredim kaj koristnega npr. zložim čisto posoda in pomivalnega stroja ... sedaj bo glavna naloga - grem popit kozarec vode limetka
Pravkar sem pojedla en sočen kaki, čeprav si ponavadi drugi sadež privoščim okrog desetih. Sem si pa skuhala zeleni čaj in ga (zaenkrat) samo gledam. Čakam, da se ohadi, potem pa zaprem oči, globoko zajamem sapo in ga spijem na dušek. Kaj pa vi mislite Ta način verjetno ni čisto OK, škoditi pa verjetno ne more... No, kje ste vse danes blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti