Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Blažka, oj! Okus sojinega mleka res ni mlečen. Če človek pričakuje, da bo imel podoben okus kot kravje mleko, je sigurno razočaran. Okus je bolj grob, bolj........ čuden. Vendar se ga lahko navadiš in meni je prav fino. Včeraj sem ga kupila v DMju, neslajenega, čist bio "sojin sok" za cca. 1,40 eur/liter. Riževo mleko je pa boljšega okusa, to pa res. Ful veliko enga minerala ima, mislim, da kalcija Ena zdravilka mi je govorila, da ima deci riževega mleka ful več učinka kot ne vem koliko mlečnih izdelkov, ker je kalcij v takšnem stanju, da se hitro absorbira. Pa še dober je. Joj, zdej sm pa lačna postala,ko o tem pišem. Ah, grem spit malo zelenega čaja. LP, Sy Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 14. nov 2007 11:17:34
Blažkaa, jaaa to je ta čokolada, mistica in res je dobra. Ona ki si jo pokazala v prvem linku se meni ne zdi pol tako dobra kot ta. Jaz si pa za kosilo kuham juho z rižem, grahom, korenjem, cvetačo in začimbami. Diši lepo, sicer se moj nekaj zmrduje. Bom morala še nekaj zraven naredit zanj. Zajtrkovala sem pa kaki- vanilijev (kako je to en dober sadež) Sojinega mleka pa še nisem poizkusila. Imam pa zelo rada koruzne kosmiče pa jih nisem nikakor mogla uvrstiti v to dieto, z tem mlekom bi pa šlo. Bom poizkusila. LP hema
Sy, Lačna si, pa boš zeleni čaj spila. Jaz pa sem svojo lakoto potešila s tremi micenimi mandarinicami Mislim, da si bom tudi sama kupila riževo mleko. Sojinega že vnaprej "ne maram" Sedaj pa grem še malo seminarske naloge napisati, da se zaposlim in ne mislim ves čas na http://www.gorenjka.si/mistica/index.php?m=4&a=9 blažkaa
Ojla, HEMA ! Si se le prikazala. Ja tisti prvi "čokoladni" link je bil po pomoti gor, sem ga hitro zamenjala Jaz bi pa danes tvoje kosilo papcala, ker mi pizza sploh ne diši preveč, saj sem se je najedla že pred začetkom diete, ker sem mislila, da je doooolgo ne bom smela jesti....in sem si pač takrat "dala duška" Tudi jaz si bom kupila kaki za jutrišnji VITAMINSKI dan blažkaa
Ja, kosilo je za mano. Bilo je zeloo dobro. Možu sem pa hrenovko skuhala zraven pa je bil tud zadovoljen. Res ni zbirčen. Dopoldne sem pa po trgovinah iskala modelčke za orehe pečt. Pa imajo povsod samo tiste ki so posamezni, jaz pa bi rada tiste , ki so skupaj na plehku. Sem pa kupla že Nutello za mazat jih(orehe mislim). Samo moram jo dobro skrit, da me ne premami. Zdaj grem pa delat. LP Hema
Pri nas bodo pa za večerjo Muffini za čokoholike, številka 2483.
Tako simpatične in vesele ste ob tej dieti, da bi se vam kar pridružila, pa ne vem kako točno poteka ta dieta. Ali jo imate mogoče že kje napisano? Bi lepo prosila. Lp Talija
Talija je napisal/a:
Tako simpatične in vesele ste ob tej dieti, da bi se vam kar pridružila, pa ne vem kako točno poteka ta dieta. Ali jo imate mogoče že kje napisano? Bi lepo prosila. Lp Talija
Tu si lahko vse brebereš, imaš tudi jedilnike http://www.mojplanet.si/index.php?page=Predstavitev_d Kristalka
Dober večer vsem. Joj kako pridne ste bile danes, ste veliko pisale. Še posebej Blažka - pravo poživilo za forum in tudi motivacija za vse novinke. Ja pa seveda za novinca tudi - pozdravljen Simon. Jaz dopoldan, kljub temu, da sem v penziji, sploh nimam časa za računalnik, zato se vedno oglašam zvečer. Berem, da vse pijete zeleni čaj - saj k dieti je v redu, ampak jaz ponoči ne spim,če ga pijem - me brihta kot kava. Zato pijem Ašičev postni čaj z malo limone. Bodite pridne še naprej. Kristalka
Dober večer tudi z moje strani! Ravno sem povečerjala. Božansko. Super. Noro. Še enkrat božansko. Verjetno ste uganile, da sem "zmazala" Sacherco. Paše, paše tale dieta Danes sem mislila napisati, da sem kosilala najslabšo pizzo na svetu, pa me je želja po "hvaljenju" minila tisti trenutek, ko sem začela jesti. Namreč, prvič sem jedla pizzo s polnozrnato moko, pa še sira ni bilo nikjer. Saj vem, da ga niti ne sme biti, ampak... Sem se zatipkala pri seminarski nalogi, da sem na pečico čisto pozabila in se je tisto moje "revše" peklo skoraj pol ure. Bučke, še posebej pa šampinjoni so izgledali katastrofalno. Ampak (kot že napisano) je bil okus super, pa še skleda zelene solate je pripomogla, da sem na koncu koncev bila zelo zadovoljna. Sem pa prejle šla v NC in si nakupila sadja za jutrišnji VITAMINSKI dan. Kupila sem rdečo grenivko, melono, ananas, jabolka, banane in 4 kakije. Uh, to bo šele pravi dan D zame. Moj prvi dan brez "ta prave" hrane. A lahko še katera kaj predlaga za ta dan glede tega, kako preživljate tiste "krizne" trenutke in kakšni so vaši "triki" za ohranitev "treznega razmišljanja". No, jaz bom šla na daljši sprehod (čeprav to ni v moji naravi), pila bom čaj, ...kaj več se mi pa trenutno ne da razmišljati, ker tortica še ni prišla niti do želodčka Kristalka, Kakšen pa je ta postni čaj, za kaj je dober in kje ga nabavljaš Sedaj grem pa pravljico prebrat, ker sta punci že stuširani in čakata na večerni obred blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti