Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro! Sem se že "sestavila",popila kavico,peljala sina v šolo,zakurila kamin..zdaj pa zajtrkujem jabolko. Za kosilo pa bo krompirjeva solata. Sy in Blažka,ko ste vidve zvečer pisale sem se jaz že 2krat obrnila v postelji.Prebrala sem vse dobre strani,kako je fino biti ženska.Naj vam napišem še prepričanje sestrinega moža,ki mi vedno reče(dela se norce,ker sem pač debela):"veš,saj nisi predebela,samo premajhna si!!!!!!!!!!!" Pri nas dežuje,najbrž bo snežilo,ker že pade kakšna snežinka.Sem bila pridna,nisem čakala zadnji dan,da zamenjam gume,tako naj kar pada.. Zdaj pa grem kuhat in pospravljat,pa se oglasim kasneje darja-
Blažkaa,si me prehitela sem mislila da sem najbolj pridna.Vsak dan ustanem ob 6 ko gre sine v šolo. Danes je bil prav smešen.Najprej sem šla v njegovo sobo in prižgala računalnik.potem mi pa reče,da sem jaz še bolj odvisna(to jaz govorim njemu),kot on naj neham težit.. darja-
Hojla, darja- , tudi jaz sem bila že up pred šesto, pa se nekako nisem upala oglasiti, da si ne bi ostale mislile, da popijem preveč zelenega čaja. Po resnici povedano (napisano, a ne) se mi zdi, da res vpliva omenjeni čaj na nespečnost. A ga še kdo pije P.S. Tudi jaz grizljam jabolko blažkaa
Dobro jutro. Jaz sem pa ravnokar ustala.Pa vidim kako sta vidve zgodnji. Sicer pa jaz lahko kavo, zeleni čaj in vse podobne anti spalne zadeve pijem kadar koli pa bom še vedno lahko spala od 10h pa do 10h. Kar je včasih zelo nerodno, ker me mož noče zbudit (otrok nimava) in potem gre že pol dneva mimo,ko se jaz sestavim. Blažkaa, nikar ne imej mene za zgled. Ne bo dobro. Jaz sem začela 5.10. Vmes sem bila za 3 dni v toplicah kjer se nisem nič držala diete... Vodnega dneva sploh nisem imela.Saj do danes mi je šlo4.5 kg dol. Je pa res da kar veliko tečem, telovadim(orbitrek, proga za tečt, nekaj ročnih uteži, kakšen trebušnjak) v "svojem fitnesu", hodim v hribe. In se mi zdi, da semi drugod pozna. Špeh gre v mišice in telo dobiva drugačno obliko. Se mi pa res ne da telovadit vedno zato sem si pa naredila plan. Do 15.3.moram: X-krat tečt zunaj delat 45min v telovadnici iti na hrib 1 (Lubnik) iti na hrib 2 (Križna gora) vsaj 2h sprehoda To sem si zorganizirala toliko krat da sem aktivna vsaj 5 krat na teden.Meni to pomaga Potem si pa delam križce v razpredelnici. Saj vem, da je morda malo bolno samo pri meni deluje. No dovolj bo za zjutraj Lep dan. Hema
Pozdravljena HEMA ! In vsi ostali ! Se ravno odpravljam po nakupih pa malo brskam po spletu glede čokolad ... Najdla sem tole http://www.gorenjka.si/index.php?lang=slo&m=1&a=55&v , pa se sprašujem, če si ti tole nabavljaš... Danes bo pizza, zato grem v "lov" za polnozrnato moko, bučkami, koruzo, paradižnikom,...Potrebujem še Donat, pa čokolado, mogoče grenivko () za poskusit, pa še kaj se bo našlo. Saj veste kako je, ko se "prestradano bitje" znajde v trgovini... Sicer pa HEMA, kapo dol. Vsaka čast. Resnično. Temu pa se reče samodisciplina. Občudovanja vredno (in ne bolno, kot si sama napisala). Kaj bi dala, da bi imela toliko volje, ne pa da se "premikam" samo od hladilnika do računalnika in nasprotno (no, sedaj ne več). Mene morajo dobesedno z bičem priganjati, da vsaj malo zamigam. Uf, sem pa dolgo "tečnarila", da NUJNO POTREBUJEM neko napravo (videno na TV, pa kako suhe so vse tiste mladenke in kako lahko je vse skupaj), mislim da se ji reče Ab Shaper , ko pa sem jo končno dobila mi ni nikamor šlo. Sploh ni bilo tako lahko potiskati z nogami niti z rokami, kot je to bilo videti na TV Punci sta se še nekaj trudili (ja, ja, otrokom je bilo zanimivo), potem pa sem napravo skrila na balkon, kjer je prezimila, nato pa se je je usmilil moj preljubi možek in jo spravil na vrh omare. Da jo ves čas gledam kot opomin za kaj smo "vrgli evrčke proč" in za......lušte delat Vsake toliko časa jo pogledam, a še nisem pripravljena. Toliko o moji volji Uh, sem se razpisala. Sedaj pa resnično grem v trgovino pa napišem še kaj zanimivega, ko pridem nazaj Ja, kje ste pa ostale/i Pa ja menda niste vsi po službah darja-, a ti pa še vedno pospravljaš in kuhaš Potem pa pri vas že navsezgodaj diši blažkaa Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 14. nov 2007 09:08:24
Blažkaa,ne sem še doma ampak je prišla kolegica na kavo pa smo čvekale Kuhano mam že zdaj pa naprej .Tudi jaz bom jutri po tvoji ideji jedla pico.Pol bom nardila za sin pol pa zame zelenjavne,možek pa kej druga,pa bom spet kuhala na tri konce.......se še oglasim darja-
Dober dan, vidim da te že vse aktivne in polne energije - krasno . Jutri se začne moj dan D. Počasi se "pripravljam". Tudi na vago sem že stopila ... tako da ni več izgovorov. Malo preglejujem jedilnike in usklajujem s preostalimi družinskim člani nedietniki - "kroničnimi mesojedci" (a sem žleht) ... Razmišljam, da si napravim podobni razpored razgibavanja (vendar v blažji obliki) kot Hema. Na tak način te nekaj preganja in vzpodbudno vpiva na našo vest ... Nič jutri torej mesek in veliki začetek. Lep pozdrav vsem limetka
Limetka kar pogumno. Zdaj pa zares odhajam,saj veste,PRVO SLUŽBA POL PA DRUŽBA. Grem služit everčke....... darja-
Ola! Danes ste pa pridne s pisanjem! Tudi jaz sem že včeraj menjala gume na avtu, ampak težko pričakovanega snega (sin ga je pričakoval) ni in ni. Upam, da bo letos kaj več snega, ker se tudi sama rada včasih spustim s hriba S SANKAMI Tudi jaz pijem zeleni čaj, vendar ne v filter vrečkah od Droge ali Kolinske, ker ta čaj sploh ni čaj! Nas, ki ne vemo, kakšen bi moral biti pravi zeleni čaj, lahko vse nasankajo in pijemo, kar nam dajo. Potem smo pa prepričani, da je zeleni čaj jak in fuj in bljak. NI RES!!! V pokušino sem dobila nekaj pravega kitajskega zelenega čaja z jasminom. Vam povem, da nism vedela, da ima lahko zeleni čaj tako dober okus. Od takrat čaja iz filter vrečk ne morm več piti. Nato sem si sama kupila zeleni čaj, zvit v kroglice, ki se mu reče Gunpowder (pri DMju imajo tri različne vrste "raztresenega" zelenega čaja). Priznam, Gunpowder ni dober (vendar boljši od filter vrečk), močen je, tako da na eno skodelico vode dam le pol žličke kroglic. Pri sebi opažam, da mi zelo lepo čisti kožo. Danes pa jem takole: Z: eno veliko jabolko K: makaroni z paradižnikovo omako V: pa res! danes je sladica! Ne vem še, kaj bom. Mogoče bom spekla kakšne domače piškote. Včeraj sem si kupila sojino mleko in sem ga spila eno skodelico namesto večerje. Sojino mleko me zelo nasiti, tako nisem potrebovala nič drugega. Cornfleksi s sojinim mlekom so ustrezni za škrobni dan. Enkrat sem že imela takšne cornflekse, ki so narejeni kar iz 98% koruze, ostalo je sladkor in voda. Jih bom poskusila spet dobiti. Blažka, kaj boš imela za večerjo? Jaz še ne vem Najbrž se bom še kaj oglasila. Naredite si lep dan! Sy
Evo mene. Sem že nazaj. Kupila sem si Donat (za prebavo), ponozrnato moko in različno svežo zelenjavo (paradižnik, bučko, šampinjone), koruzo ( v konzervi) za kosilo, graham špagete ( za naslednji OH dan) in tole http://www.gorenjka.si/mistica/index.php?m=4&a=9 Za po večerji Mnjam, se mi že lušta...Samo povonjala jo bom. Uf, kako diši Sem pa zavila v našo slaščičarno (ja, ja, slaščičarno imamo kar v sosednjem bloku, pa hujšaj če moreš) in si dooooooooolgo ogledovale dobrote v vitrini. Nekako se sploh nisem mogla odločiti, kaj bi večerjala, ker vse takooooooo dobro izgleda. Kupila sem 3 kose Sacher tote. 3 kose, verjetno se sedaj držite za glavo, ker mislite, da sem pomešala navodila iz knjige in sem razumela, da lahko za večerjo pojem 3 kose torte namesto treh kepic sladoleda, kaj Nič bat, ker imam doma dve sladkosnedki (po mami), ki mi bota delali družbo ob večerji. Da bomo lahko vse tri punce uživale... Ne vem pa, kako bo s čokolado. Namreč, če jo moji pikici vidita, ne vem, če mi bo kaj ostalo za naslednji OH dan Sy, daj napiši malo več o tem sojinem mleku. Jaz ga še nisem poskusila sem pa dobila kar nekaj negativnih informacij (glede okusa). Kaj pa riževo mleko? Ga je že katera poskusila oziroma ga morda redno pije? Prijateljica pravi, da je dobro...jaz pa (še) ne vem. Sedaj pa si grem olupiti mandarine za malico blažkaa Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 14. nov 2007 10:55:23

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti