Pozdravljena HEMA ! In vsi ostali !
Se ravno odpravljam po nakupih pa malo brskam po spletu glede čokolad

... Najdla sem tole
http://www.gorenjka.si/index.php?lang=slo&m=1&a=55&v , pa se sprašujem, če si ti tole nabavljaš...
Danes bo pizza, zato grem v "lov" za polnozrnato moko, bučkami, koruzo, paradižnikom,...Potrebujem še Donat, pa čokolado

, mogoče grenivko (

) za poskusit, pa še kaj se bo našlo. Saj veste kako je, ko se "prestradano bitje" znajde v trgovini...

Sicer pa HEMA, kapo dol. Vsaka čast. Resnično. Temu pa se reče samodisciplina. Občudovanja vredno (in ne bolno, kot si sama napisala). Kaj bi dala, da bi imela toliko volje, ne pa da se "premikam" samo od hladilnika do računalnika in nasprotno (no, sedaj ne več

).
Mene morajo dobesedno z bičem priganjati, da vsaj malo zamigam. Uf, sem pa dolgo "tečnarila", da NUJNO POTREBUJEM neko napravo (videno na TV, pa kako suhe so vse tiste mladenke in kako lahko je vse skupaj), mislim da se ji reče Ab Shaper , ko pa sem jo končno dobila mi ni nikamor šlo. Sploh ni bilo tako lahko potiskati z nogami niti z rokami, kot je to bilo videti na TV

Punci sta se še nekaj trudili (ja, ja, otrokom je bilo zanimivo), potem pa sem napravo skrila na balkon, kjer je prezimila, nato pa se je je usmilil moj preljubi možek

in jo spravil na vrh omare. Da jo ves čas gledam kot opomin za kaj smo "vrgli evrčke proč" in za......lušte delat

Vsake toliko časa jo pogledam, a še nisem pripravljena. Toliko o moji volji

Uh, sem se razpisala. Sedaj pa resnično grem v trgovino pa napišem še kaj zanimivega, ko pridem nazaj

Ja, kje ste pa ostale/i

Pa ja menda niste vsi po službah

darja-, a ti pa še vedno pospravljaš in kuhaš

Potem pa pri vas že navsezgodaj diši

blažkaa
Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 14. nov 2007 09:08:24