Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tajka, zaradi čokolade se ne sekiram, ampak le sprašujem druge, ki so že dlje časa v 3md kot jaz in posledično imajo veliko več izkušenj od mene. Ker sem velik čokoholik, mi vsaka informacija glede čokolade pride prav. Jaz pa sploh ne pijem kave, zato s tem nimam težav ( ali piti grenko, sladko, ali ji dodajati mleko, ali jo piti enkrat ali tudi večkrat na dan,...). Imam pa blazno rada mleko. A ne posneto, ker mi pusti v ustih nekakšen čuden okus. Kot bi tableto pogoltnila. Ga bom tu pa tam še "srknila" . Seveda ob za to določenem dnevu. Verjetno je to B dan... blažkaa
Prostora tud za kakega dečka? simonn
Pa še malo za hec (in veliko za res) ŽENSKE Ko se ženske pričnemo starati, pridobivamo na teži. To se zgodi zato, ker v naše glave vsrkavamo veliko, veliko podatkov… Seveda, zaradi množice podatkov se lahko zgodi, da kar naenkrat ni več prostora v naših glavah. In tako se vsi ti podatki počasi razporedijo po našem telesu. No, in sedaj nam je vse popolnoma jasno… Moja teža ni prevelika!! Nisem debela!! Sem izobražena!! ZELO izobražena!! Za vse mogočne ženske okoli nas…Ne pozabite: Življenje naj ne bi bilo potovanje do groba z namenom, da pridemo tja dobrega zdravja in atraktivnega izgleda. Bolj smiselno je, da se poslovimo z onemoglim telesom, čokolado v eni roki in kozarcem vina v drugi… Kakšno potovanje!!!!!! ( Ne glede na napisano se še naprej držite pravil 3md) Da, gospodje!! SMO POPOLNE…. Zakaj: - Ker ne postanemo plešaste. - Ker praznujemo svoj mednarodni in državni praznik. - Ker lahko uporabljamo roza in modro barvo. -Vedno vemo, da je naš otrok res naš otrok. -Imamo prednost pri reševanju s potapljajoče se ladje. -Velikokrat nam ni treba plačevati računov. -Smo prve izmed talcev, ki jih izpustijo. -Če smo prevarane, smo žrtve. -Če prevaramo, ste moški bebci. -Lahko prespimo s prijateljicami brez skrbi, da bi nas zmerjali s homoseksualci. -Lahko usmerimo pozornost na več stvari naenkrat. -Žena predsednika je First Lady; mož predsednice… Kdo je on? -Če se odločimo za poklic moških, smo pogumne inovatorke; Če se moški odloči za ženski poklic, je homo. -In končno: Lahko počnemo vse, kar počnejo moški. IN TO V VISOKIH PETAH…!!! Za samozavest, za dobro voljo, za lahko noč blažkaa
Simon, dobrodošel!!! Zelo bomo vesele tudi fantov, ki jih je navadno tukaj malo. Ko se boš odločil za dieto, imaš našo podporo. Kajne, punce?
simonn je napisal/a:
Prostora tud za kakega dečka? simonn
Ups, simonn, sem ravno pisala, ko si se nam pridružil. Dobrodošel v naši družbi, svetujem ti pa, da (za vsak slučaj) preskočiš moj zadnji post) blažkaa
Sy, kaj samo midve od cele "druščine" nocoj bediva blažkaa
http://www.youtube.com/watch?v=4V9OQCI0cvA <-- joj, groza!!! Meni ob takih posnetkih kar slabo postane. Blažkaa, očitno je, da midve potrebujeva malo spodbude in iščeva jo na forumu Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 13. nov 2007 22:10:00
Sy, potem pa si raje oglej tale posnetek http://www.youtube.com/watch?v=t_9QHCTljtE Za še močnejšo voljo blažkaa
Na youtube lahko vtipkaš "pilates" in dobiš kar nekaj video posnetkov vaj. Prav presenečena sem bila, da jih je toliko. Super!
Dobro jutro vsem ! Jaz sem že pokonci, vi (večina) pa verjetno še veselo ... Sy, sem pogledala na YouTube in prav tako kot ti bila presenečena koliko video posnetkov o pilatesu je. Samo kaj, ko meni to nič ne pomeni. Ker nerada telovadim. Bi pa hodila na aerobiko ali kaj podobnega, ker mi je v družbi lažje telovaditi oziroma me kar potegne noter, a imam to "nesrečo", da v našem mestu ni ničesar organiziranega v tej smeri Tako, da ostaja moja edina "telovadba" hoja po stopnicah do stanovanja (sreča, da nimamo dvigala), spet hoja do trgovine, v trgovino in iz trgovine , pa hoja kar tako po opravkih, skratka samo hoja. In to zelo počasna... Se pa zato ponoči znebim kar nekaj čez dan pridelanih kalorij Dajmo, zbudite se tudi ostale in kaj lepega (vzpodbudnega) napišite, da čim lepše začnemo tale (čeprav deževen) dan blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti