Ločevanje živil 90. dni - 5. del

O Blažkaa, si pa zgodnja. No saj sem tudi jaž že nekaj časa budna samo se bojl počasi sestavljam.Zdajle počasi kava prijemlje. Danes boš imela dobro kosilo. Jaz pa še ne vem čisto točno. Nekaj od meska. Bom še videla kaj Lep dan. Hema
dobro jutro, dober dan! tudi jaz sem ponovno začela s ponedeljkom, ker so se mi nabral 4 kile, zaradi mojih nebrzdanih napadov na sladkarije. ja, ko ni več reda, grejo pa killce hitro gor. se še kaj oglasim. pa pridne bodite. lp tajka
L Sem imela opravke,tak da sem komaj zdajle prišla domov.Sem skuhala že včeraj zvečer jedla pa bom Z:jabolko K:omaka iz mletega mesa,solata kristalka in polnozrnat kos kruha V:omaka in solata brez kruka Čez eno uro grem v službo (dvakrat jem v službi),tak da novice preberm zvečer ČAO!!!!!!!!!!! darja-
Dobrodošla tajka! Evo, smo že tri, ki smo začele v ponedeljek. Meni se to zdi super blažkaa
darja-, kje pa ti delaš (če ni skrivnost), da šele ob enajstih(?) šibaš v službo Jaz sem razbrala, da si trgovka, sem se zmotila, ali kaj blažkaa
Ojla! Ravnokar končujem eno veliko jabolko, ki ga imam za zajtrk/malico. Včeraj sem lepo držala, ni bilo velikih problemov. V prejšnjih krogih se nisem veliko tehtala, oz. sem se tehtala vedno po vsakem sadnem dnevu, danes pa sem prekršila to pravilo. Od včeraj do danes se že počutim veliko lažja, šla mi je pa že tudi ena kilca dol. Mislim, da je to zaradi čiščenja telesa po praznikih. Dieta mi zelo prav pride po praznikih, ko so mi spet dve kili ostali. Skor nisem mogla verjet številki na tehtnici. Odločila sem se, da bom zjutraj pila grenivkin sok in kavo, kar naj bi pomagalo topiti maščobe. To sem prebrala pri eni drugi dieti in menda je učinkovito. Že v prejšnjih krogih trimesečne diete sem imela zelo dobre izkušnje s sveže stisnjenim sokom iz grenivk. Z: veliko jabolko K: zelenjavna juha: čebula, česen, bučke, krompir, grah, korenje, začimbe V: večerja: najbrž malo popečenega krompirja in sojina polpeta

OJLA PUNCE

Da se vam malo pridružim Tudi sama sem začela z dieto in kar gre ni grehov do sedaj.

Danes imam B dan pa nevem tega mesa imam že čez glavo pa sem mislila če bi lahko pojedla krožnih mlečnega gresa,no vsaj za kosilo,za večerjo pa bi jedla samo solato.Kaj pravite bi bilo to kaj narobe ker je dosti redilno.

Grem malo delat in se vam še kasneje kaj javim

LP 

-pika
Blažkaa ja sem trgovka super poklic...................sem jih prtisnla miljon. darja-
Pika, za beljakovinski dan imaš lahko meso ali jajca ali mlečne izdelke. Mislim, da mlečni zdrob ne bi bil preveč primeren za ta dan, ker je notri veliko zdroba, ki pa je ogljikov hidrat. Lahko imaš burek (veliko skute, manj maščobe kot kupljen), ali pečen jajček in solato ali morda kakšno ribo. LP
Sy, burek je narejen iz moke (OH) Torej Jaz sem pravkar nakupila potrebne sestavine za današnje kosilo in sedaj grem kuhat. Dajte, oglasite se še kaj druge. Kaj počnete, kaj kuhate, kaj boste jedle, kako se rekreirate (če se, ker se jaz "še" ne)... blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti