Ločevanje živil 90. dni - 5. del

LP! dopoldan sem bila v službi,pa sem morala zdajle kar nekaj prebrat.Blažka zdej se gre pa zares. Jaz do danes nisem nič grešila,skušnjave so pa bile,ne smem rečt,da ne,ampak po horoskopu sem oven,tak da trma ne izostaja. Hema srečno. Zdaj pa grem menjat gume.... Ja danes sem jedla v službi mandarin,zdaj ko sem prišla domov pa sem si naredila eno manjšo skledo solate,za večerjo pa še kokšni jabolko. za jutri sem kupila mleto meso,tako da jutrišnji dan bo super,mislim da bodo polpeti samo ne na olju ocvrti ampak za mene sam zdušeni . darja-
Hojla punce, v četrtek se vam pridružim tudi jaz. Tudi sama bi jih rada "oklestila" kakšnih 10 kg. Vem, da bo šlo in da mi boste stale ob strani. Se beremo, limetka
Limetka kar prid bo bolj lušno več lačnih glav več ve................ ČAO!!!!!!!!! darja-
Saj ne morem verjeti, da sem se le uro pred večerjo pregrešila Joj, joj, joj... blažkaa
Sem se odločila, da ne bom večerjala, ker sem ga tako grdo polomila ( pa niti lačna nisem več). In to prvi dan Sramota blažkaa
Blažkaa,to pa res ni lepo glej da ne boš večerjala,pa jutri dalje saj še ni konec sveta do takrat pa imaš čas....hahaha. Lep večer,kuham za jutri ČAO darja-
Haj! Opažam da ste kar resno zastavile Blažkaa in Sy. Limetka kar pogumno, manj boš odlašala lažje bo. Blažkaa pa ne že prvi dan grešit! Glede na to da si trmasta kot praviš vrjamem da ne boš več, ali pa saj ne vsak dan!!!!! Jaz sem danes bila dapoldne v službi. Ker sem pozabila doma sadje v službi pa nisem imela časa , sem imela danes prvi obrok ob 15h. Torej! Z: nič K: riž, z omako iz gob, kitajsko zelje v solati z koruzo V: ostanek riža z omako od kosila. Jutri imam OH dan! Plan je sledeč ! Z: 2 jabolka (tam nekje ob 9h) K: testenine z paradižnikovo omako z olivami V: TORTA (grem popoldne z hčerko k verouku, potem pa greva na lahko čokoladno tortico) Tehtam se raje nič. Prihaja obdobje PMS in sem napihnjena kot balonček. Škoda ker ta balonček ne spusti če bi ga prebodla ha ha ha . Hema! Upam da si dobro opravila pri zdravniku! Sedaj pa grem k moji navihanki( 7 let), ki me vstrajno sprašuje kdaj pridem k njej v dnevno. Računalnik imam v posebni sobi v zgornjem nadstropju in me je že ene trikrat poklicala kdaj pridem! Lep večer in mirno noč vam želim! any
Dober večer! Hvala vsem za lepe želje. Ja, pri zdravniku sem opravila zelo dobro. Kontrolo imam spet čez eno leto in spadam med ozdravljene bolnike. Jes, jes, jes. Me pa ti pregledi vedno tako izmučijo, da pridem domov tako zmatrana. Pa še tako se mi je v glavi vrtelo (pritisk sem imela 95/56), da sem popoldne morala jesti. Pa jutri naprej z B dnevom. Blažka,tudi meni se je to že naredilo-da se mi je vse izgubilo. Takrat pojdi samo z puščico nazaj.(v zgornjem levem kotu). Lahko noč vsem. Hema
To pa je dobra novica, HEMA Čestitke za "tako lepo diagnozo" blažkaa
Dobro jutro ! A vse še spite oziroma ste že na terenu, da sem ob osmih prva na forumu No, se vidi, da sem zelo "zagnana" in še čisto "frišna" Ravno zajtrkujem (jabolko) in čakam, da se še kdo oglasi. Aja, danes bom kosilala segedinovo juho ( čebula, kislo zelje, krompir) in košček kruha. Večerjala bom pa (verjetno) enako, le pol manj oz. nekaj takega Želim vam pozitiven dan blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti