Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Alovsin jaz bi zadevo zamaknila na primer takole: Vzela bi si dva škrobna dneva (29. in 30.), za staro leto OH, prvega sadje in drugega voda, potem pa po vrstnem redu naprej. Prijetno nedeljo voščim vsem pa čimmanj grehov - brez pa itak ne bo šlo. Kristalka
Jaz sem danes dopoldan pojedla 3 (majhna )jabolka, za kosilo malo pizze, zvečer sem pa vse "pokvarila" . Pojedla sem (spet malo) pečenih piščančjih prsi + pražen krompir, potem pa še dve rebri ta velike Milke s celimi lešniki Pa tako fajn so mi šle tele priprave za dan D...Sem pa res ... Uf, je (psihično) zelo hudo tole čakanje P.S. Kje pa ste vse že cel popoldan blažkaa
Hoj! Ja Blažka kot sem rekla sem šla na Lubnik. Ta čas se pa res niste nič razpisale. A vse Martinovo praznujete. Blažka nič se ne sekiraj. Kombinacija je res huda. beljakovine pa škrob pa OH.... Ko boš začela z dieto boš vse to lahko jedla samo ne v enem dnevu. Naj ti povem da sem se tako navadila, da tudi ko nisem imela več diete sem vedno jedla samo meso in solato ali pa krompir in solato. Najslabše je če se sekiraš in imaš slabo vest in nič ne narediš. V ponedeljek lepo začni dieto. Meni je pomagalo če sem si en dan prej pripravila kaj bom pojedla. Ali pa sem si zapisala. Jaz sem pa prejle ko sem prišla domov namesto sladice jedla kakav in med na kruhu. Tako se mi je zaluštal med kot že dolgo ne... Jutri pa zelenjava. V načrtu sem imela posiljeno rdeče zelje pa ga je v naši trgovini zmanjkalo. Bojo pa hruške...., pa mandarine,....pa domači orehi.. Bodite pridne. Lahko noč. In jutri čimmanj mačka. Hema

DOBRO JUTRO ZASPANKE

Imam samo eno vprašanje za začetek dneva.Danes imam OH dan pa me zanima če lahko jem MLINCE ker jih imam zelo rada.Skuhala bi jih samo v slani vodi in zraven solato.Hvala za odgovore in želim vam prijetno nedeljo,tudi sama jo bom maksimalno izkoristila.

LP    

-pika
-pika je napisal/a:

DOBRO JUTRO ZASPANKE

Imam samo eno vprašanje za začetek dneva.Danes imam OH dan pa me zanima če lahko jem MLINCE ker jih imam zelo rada.Skuhala bi jih samo v slani vodi in zraven solato.Hvala za odgovore in želim vam prijetno nedeljo,tudi sama jo bom maksimalno izkoristila.

LP [soncnica]   

-pika
Vsekakor - pa dober tek Kristalka

OJLA

Hvala Kristalka si pa res pridna in se mi zdi kot bi te iz tople postelje pregnala da si mi tok hitro odgovorila.MMMMMMMMMMM prav privoščila si bom te Mlince in tudi tebi želim nedeljski dober tek

čao

-pika
LP! Blažkaa saj še ni tvoj prvi dan,pa ni nič hudega,če si se mal preveč najedla.Jaz msem danes spettttttttt pojedla dve jabolki,za kosilo pa špagete z olivino omako(kupljeno),popoldan pa zebrino pecivo(se že peče) Mož in sine pa bosta danes jedla račko in mlince mmmmmmmmmmmmm.Mož se že od zjutraj smeji,če bom za mizo zdržala,ker obožujem raco,pa bom zdržala že zaradi tega,ker on misli,da ne bom.Imam pa rada tud olive pa bo. Te dni,ko sem bla na orbitreku,so kile kar kopnele,zdaj pa me je neki zdaravje po...,pa kar stojijo.... Želim vam lepo Martinovo nedeljo,pa saj se še oglasim,ja spet grem k tašči(tam se pa je....,da to vidiš),ponavadi se ne izmuznem,ampak danes me pa lahko lomi pa ne bom jedla in pika... darja-
O Darja, jaz bi pa danes prišla k tedo na sladico, njami, to pecivo mi je res dobro. Jaz sem predvčerajšnjim spekla muffine, da bi jih imela včeraj za sladico(36 kom)pa jih je medtem, ko sem bila v službi, zmanjkalo. Je bil pa potem med. Zdajle sem pa ravno pri "kosilu": 2naribani jabolki zmešani z nekaj mletimi orehi. Lep popoldan! Hema PS: Darja, sicer ni lepo samo včasih se je treba malo znajti in jaz včasih pravim da imam kakšne prebavne težave in me potem ne silijo z vso mogočo hrano Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 11. nov 2007 12:31:07
Pozdravljene Evo, jaz sem svojo državljansko dolžnost opravila Pa ve Zdaj pa samo stiskat pesti, da zmaga obkroženi Kaj ste danes vse (razen darje-, HEME, -pike in Kristalke) "mačkaste", da ne spravite niti besedice iz sebe? No, pa lep preostanek dneva blažkaa
Dober dan. Kot rečeno, sem si za danes napovedala grešni dan. Jedla sem mlince z dušenim rdečim zeljem, mesa nisem jedla, privoščila sem si pa kos potratne potice, zvečer pa me čaka še kostanjeva sladica. Moj jutrišnji B- vzdrževalni dan: Z: 2 kivija K: 2 sadna jogurta, košček kruha V: tuna rio mare na paradižnikovi solati (brez kruha) Vmes pa 2 x kava z mlekom in seveda čaj čez ves dan po malem. Kristalka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti