Ločevanje živil 90. dni - 5. del

lp! Dan je minil brez grehov,ha,ha,ha.Sem bila pri tašči,pa sem dobila hrano za domov.Zdaj pa bo jedel mož.Pri kosilu sem jedla svojo hrano nisem jedla račke.Zdaj popoldan pa sem pojedla 3 piškote in dva kosa (mala,pri tašči)domačega štrudla,tak da sem za danes zaklučla s hrano. Jutri pa se po dopustu začne služba,tak da se ritem menja.Se oglasim jutri. ČAO!! darja-
haj! Preživela Martinovo soboto na sadju in to brez pregreh. Cel večer sem pila vodo in skrbela da nisem preveč padla v skušnjavo. Z vodo sem vrjetno kar malo pretiravala saj sem bila ob dveh zjutraj ko sem prišla domov ko balon, ki pa danes že cel dan pušča Danes sem bila na mesku tako da je šlo lažje. Z:preskočila, ni bilo časa (kavica) K: zrezek v omaki z dodano žličko kisle smetane, prilogo iz bučk in cvetače, solata V: Zelenjave ribe iz konzerve, žemlja (saj vem da ne paše k večerji, če je pa tako dobra. Tolažim se s tem da sem večerjala ob 17h, ker sem imela kosilo že ob pol 12h. Ob nedeljah vedno prej pojemo zato da smo vsi skupaj, ker ima sin običajno ob pol 14h že službo! Jutri je nov delovnik! Blažkaa zate pa dan D! Veliko uspehov ti želim! any
Hvala, korenzu. Sem se ravno najedla sveže pečenega rožičevega peciva s pudingom ..., da bom imela lažji začetek No, pa še čestitke vsem skupaj, kajti dobili smo novega predsednika države. To je postal dr. Danilo Turk blažkaa
Dobro jutro! Any, Darja, bravo. Blažka, želim ti čimveč izgubljenih KG, veliko volje, trme, čimmanj grehov. Dober začetek in čim boljši konec 3md. Jaz sem pa danes žalostna, ko sem se šla tehtat (po včerajšnjem sadnem dnevu) ni pokazalo kar sem si želela.Ampak celo 0.4kg več kot pred 4 dnevi. Samo, ga res nisem tako lomila. Zato je čas da si naredim vodni dan. Tako ali tako sem danes na vodi tja do 14h, ker imam pregled. Popoldne pa bom šla na kakšen dolg sprehod pa bo. Zdej se grem pa pripravit za "dohtarja". Me že po želodcu zvija. Grem na Onkološki. Upam da bo vse uredu. Lep dan. Hema Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 12. nov 2007 07:56:06
Danes sem začela. Veliko jabolko sem za dopoldansko malico, za kosilo in večerjo bo doma pečen manj masten burek + solata (za kosilo, za večerjo brez solate). Diete se nameravam držati do božiča in izgubiti okrog 10 kg, kar se mi zdi čisto realni cilj. Upam, da mi bo uspelo. Lep dan želim! Sy
Na pomoč !!! Napisala sem "celo pismo" in ko sem želela za konec še nekoga citirati, se mi je vse "izgubilo" in nič več ne najdem. A je mogoče kje avtomatsko shranjeno ali pa moram še enkrat vse napisati?!?!?! blažkaa
Hojla punce !!! Očitno moram še enkrat napisati. OK. Jaz danes začenjam. Se pravi, da sem sedaj polnopravna članica. Upam, da me boste še naprej spodbujale (kot to medsebojno delate) in da me boste kdaj pa kdaj tudi pograjale (če bo potrebno). Imam močno voljo, trmasta sem že po naravi, sem pa malo , ker sem si izbrala najslabši možen del leta. Saj veste: veseli december je že pred vrati. Z njim pa miklavž, in . Pa sladice, dobrote, praznovanje hčerkinega rojstnega dneva, pa še sladic in še dobrot. Uh, kdo se bo vsemu temu uprl (in kako dolgo)… Naj se še malo bolj podrobno predstavim. - višina 168 cm - teža 67 kg Veliko Malo Čisto OK Kakor za koga, zame pa ravno toliko, da se želim "znebiti" 8-9 kg. Do preklica Za začetek bom imela jedilnike kar po knjigi, dokler se ne navadim kaj so to OH, Š, B, za vitamine pa seveda vem… Kaj sem oz. bom jedla prvi dan -ob 08.00 eno jabolko -ravnokar (ob 11.00) 3 zelo micene mandarine -za kosilo (ob 15.00) pa imam pripravljene naslednje sestavine: piščančja prsa, melancan (oz. jajčevec, kakor je komu ljubše), čebulo, začimbe in košček kruha -za večerjo pa si bom prihranila malo kosila Vmes pa kakšen (nesladkan) čaj. In veliko vode Samo še eno vprašanje: Ali tudi vi zjutraj na tešče spijete kozarec donata ali mlačne vode? Lep dan še naprej blažkaa
HEMA, hvala za dobre želje in vzpodbudne besede za začetek, hkrati pa ti želim, da bo vse v redu danes na Onkološkem. Sy, midve pa skupaj začenjava. Pa še (skoraj) enako št. kilogramov imava "odveč". Super, upam, da se bova vzajemno vzpodbujali tudi midve. Veliko uspeha tudi tebi... blažkaa
Ola! Blažka, super, da začenjava skupaj! fino je imeti nekoga, ki je na istem dnevu kot ti. V bistvu jaz nimam le 10 kg preveč, vsaj še enkrat toliko. Vendar do božiča mi ne bo uspelo spraviti dol 20 kg. Vem iz izkušenj :( LP
Pozdravljene. Vidim, da ste pridno pričele teden - kar tako naprej. Blažka donat pa le pij na tešče, pomaga za prebavo - najbolje je, da si ga v kozarec natočiš že zvečer, da ne zaužiješ toliko CO2, pa še bolj učinkovit je. Hema dobro uredi svojo zadevo pri zdravniku. Kristalka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti