Ločevanje živil 90. dni - 5. del

korenzu, a ti si pa glasbenica blažkaa
Ja Blažkaa igram sintisajzer in pojem pri bendu ki igra v glavnem na zaključenih družbah, takole konec leta pa imamo stalni "abonma" v eni od gorenjskih gostiln in igramo petke in sobote. any

korenzu, iz tvojih prejšnjih postov sem razbrala, da iz približno istih kil kot jaz ciljaš na 75 kg. Tudi jaz delam na tem "projektu", s tem, da mi sedaj kile že lep čas stojijo  (89-90). Tebi kg sedaj stojijo, toda ker si tako pridna, boš prav gotovo imela rezultate v kratkem času. Jaz pa kar dosti grešim in se bom morala bolj potrudit, da se bodo potem kg premaknili navzdol. Malo več discipline mi manjka, pa sem prepričana, da bom tudi to dosegla. 

Ja, po vas tu gor se bom zgledovala in uspeh ne bo izostal.

Lep dan še naprej vsem.  

emily
Dober večer Kako prijetno je odpreti forum, če se dogaja. In dogaja se: Yimi, ni druge, kot da se v resnici lotiš, saj sama praviš, da moraš - naj gre mimo Martin, potem pa >>>>KLIK in pridruži se nam. Ann tebi pa res vse čestitke za vztrajnost in uspešnost - ne popusti. Darja- nej te ne mine, ko se bo ustavilo - tam v polovici drugega meseca se to skoraj vsaki zgodi - bodi vztrajna - orbitrek je super, če le zmoreš. Meni nagaja hrbtenica pa ne gre. Blažka berem, da se resno pripravljaš, torej ponedeljek je dan D, a ne? Jaz si bom za jutri naredila sadno-zelenjavni dan, da bom v nedeljo lahko malo Martina počastila - dvomim, da bo šlo brez greha, zato ne bom pisala, kaj bom jedla. Kristalka
Kristalka hvala za vspodbudo. Martinovo ni problem, saj me čaka še 14 dni okrevanja v zdravilišču,to bo bolj težko se odrovedati raznim dobrotam, ko pa to zaključim se pa sigurno pridružim vsem hujšaricam. Pričetek bo 2 ali 3 december,takrat se namreč vrnem domov iz Laškega.Potem pa novim zmagam naproti. Ann kar tako naprej. Bodi vztrajna in nadaljuj do željenega cilja. DRŽI BIKA ZA ROGE!!!!! Koliko nas je ,ki ciljamo na 75 kil.( kar nekaj) lepo pančkajte pa lahko noč yimi
Pozdravljene! Ve ste pa že prave poznavateljice te diete?Prav vesela sem da lahko nekoga vprašam o mojih dvomih, ker sploh ne vem določenih stvari oz. mi niso prav jasne. Malo mi je žal ker sem si dieto zbala sedaj ko je polno praznikov in vsi samo kuhajo tako dobre stvari, da se jim človek težko upre. Še posebej če imaš okoli sebe ljudi, ki te neprestano "porivajo k krožniku" in jim moraš znova in znova reči, da ne boš ker si na dieti! Imam nekaj dvomov, ki me begajo 100 na uro in že v začetku kar malo obupujem! Največja muka pa je to ker sem ugotovila da imam sadni dan 31 v tem letu in nato vodni 1 v drugem letu!Zato me zanima kako velik "greh" bom naredila če malo zamaknem jedilnik?In seveda kako je najbolje da ga zamaknem - kateri dan? Upam in že nestrpno čakam vaše odgovore! Lepo pozdravljene Anjuška
lp! Alovsin meni pride vodni 1.1. tak da bo mal prečiščevano.Novo leto bom praznovala doma,zato upam ,da ne bom preveč grešila.Za večerjo bo kaj takega,kar nimam rada......pa bo lažje zdržat.Bom pa nardila,kake dobre solate(mamo radi),tak,da upam da bo šlo.Če pa en dan zgrešimo po dveh mesecih,pa ni panike,tudi v knjigi to piše. Danes je moj Š dan in bom jedla: Z:preskočla,ker sem šla k frizerju K:pire krompir brez mleka in smetane,špinača V:isto Sem sama doma,sine je na Levstikovem pohodu,mož pa dela,tako je kosilo po moji izbiri. darja-
jaz imam tudi vodni dan na novo leto in mi bo prav prišlo ker bo prejšnja noč malo huda:P tako da ponovoletno čiščenje bo še vredu:) drugače pa danes imamškrobni dan in se jedla rižoto s porom....a mogoče katera ve še kakšen recept za škrobne dneve ker v bistvu jem takrat samo krompir, riž in...nič drugega pikolina
Pikolina,na škrobni dan lahko ješ še fižol,kuhan popečen,pasulj brez mesa,stročji fižol,pa ješprenj brez mesa,solate..........idej je veliko mal poglej nazaj po forumu,pa boš dobila še kakšno idejo. LP! darja-
Pikolin, jaz imam najraje Š dan ker je res tolpko različnih stvari za jest. ti lahko malo pomagam. Kisla repa (moj no.1) Jota Pire krompir z korenjčkom: skuhaj krompir in korenjček ki ga zmiksaš z paličnim mešalnikom in daš v krompir, žlica masla in malo soli, solata Pečen krompir. krompir olupim, ga razrežem na koščke dam v višjo skledo(eno plastično) dodam žlico olivnega olja, malo česna, rožmarin in sol, dobro premešam, stresem na pekač na peki papir in dam za pol ure v pečico na 240 stopinj, zraven solata. Sladko zelje, Čičerika :http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5043 Zelo všeč mi je tudi krompirjev segedin, zanj je recept v knjigi. (knjiga je trenutno nekje na terenu pri prijateljici od sestriče od prijateljice od sosedine prijateljice---vglavnem je najbrž ne bom več videla) Zdej pa grem na Lubnik. Morem naredit prostor za večerno sladico. Lepo se imejte. hema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti