Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro, no dober dan! Ann, kakšen lep rezultat. Samo tile ta zadnji kilogrami so pa najbolj trdovratni. Tudi jaz sem začela pri 110kg (pred 3 leti) in je od začetka šlo tako hitro dol, da sem se že bala da je kaj narobe. zdaj imam pa še 10 kg viška, pa gre čisto počasi. Samo gre pa. Darja, sem že imela kombučo. Mi je pomagala pri prebavi samo sem se tako najedla tistega okusa da je tudi videt ne morem več. Blažka, saj če že zdaj zajtrkuješ samo sadje potem ti sploh ne bo tako hudo začeti. Samo pogum. Čokolado boš pa lahko jedla na OH dan in to brez slabe vesti. Danes je pa moj najljubši dan: Š dan Z: hruške(2) M: hruška(1) K: kisla repa !! V: kisla repa Obožujem kislo repo. Hema
lp Hema,dober tek,k tebi pa danes ne bi prišla na kosilo.Obožujem kislo zelje,repa pa se kar nekje zatika..............,prav tako ne prenesem rdeče pese,to sta dve stvari,ki jih ne morem jest,čeprav zelo rada jem darja-
Darja, midve bi šli pa dobro vkup, ti bi jedla kislo zelje, ki meni ne gre dol, jaz pa repo. hema
blažkaa odpri ZS darja-
Jaz sem ga že odprla, sedaj pa odpri še ti svoj blažkaa
Blažkaa,kolko let maš mi deluješ zelo mlada.. darja-
Delujem ti mlada. Zakaj pa to Mislim, da nisem nič takega napisala, da bi me lahko imela za "ta mlado". Ali pač... blažkaa
Ne sploh ne ,ampak nisem zasledila,da bi napisala kaj o tem da kuhaš za družino ali kaj podobnega.Jaz včasih(35),kuham tri kosila ,ker mož ne je to pa to,sine to pa to ,jaz pa se tud izogibam ocvirkom,pa masti,pa ........skoraj vsem,pa sem še kar okrogla. darja-
No, naj bo. Tam nekje okrog pusta dobim tisto slavno trojko na prvo mesto... Se pravi, da sem mlada, kaj Drugače pa, ja, imam družino. Moža in dve deklici (+ dva hrčka). Sem trenutno doma (se pravi brez zaposlitve), študiram na VUŠ-u, glede kuhanja pa nimam težav v smislu, da bi kdo izmed domačih bil izbirčen. Mož je vse (ampak resnično VSE), punci tudi, jaz pa itak Več pa drugi teden, t.j. v ponedeljek, ko se še bolj podrobno predstavim, ker bom takrat tudi jaz (kot že napisano) "padla not" blažkaa
Haj! No tole je pa že čist ta prav čvek na forumu. Sem rabla kar nekaj časa da sem vse prebrala. Ann kapo dol! Res si pridna! Samo tako naprej. Meni se je pa po mojem tehtnica pokvarla ali pa je z mano nekaj narobe. Sem malo poškilila nanjo pa me je skor kap. V 14dneh kar se nisem vagala mi ni šla dol tud ena kila ne. Čist sem scagala. Pa da bi vsaj kakšne večje grehe delala! No prihaja vikend in to ta hud tako da se bom vrjetno v ponedeljek oglasila z boljšimi novicami. Sem izvedela prejšni teden da do novega leta nimam frej niti enega vikenda. Špili vsak petek in soboto pa še med tednom kdaj! Jutri bo vrjetno največja kriza. Martinova sobota, imamo večerjo vključeno v špilanje jaz pa na SADJU!!!!!!!!!!! Ja nič spet se bom cel večer napajala z vodo da bom na koncu ko balon! Danes imam OH dan in si bom za večerjo privoščila eno sladico iz ponudbe kjer igramo. Imajo namreč ful dobre tortice ki jih sicer delajo sami. Lep vikend !! any

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti