Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Ko imam zvečer "nemirne noge", jih stuširam najprej s toplo vodo in nato s hladno in to večkrat ponovim. Potem se umirijo.
Jaz zadnje čase dosti grešim (zvečer nastopi kriza), zato kile stojijo in se nimam kaj dosti pohvaliti z napredkom.
Lep dan vsem!
emilydarja-, bravo, dober začetek. Orbitrek pa še kako pomaga pri izgubi kilogramov in za zdravje nasploh. Moj sedaj lovi prah in čaka, da se odločim začeti znova. Pred par leti sem redno delala na njem, seveda postopoma, da sem prišla na pol ure naenkrat in se je pošteno poznalo pri mišicah na nogah in tudi drugje pa na počutju nasploh. To je super zadeva, le uporabljati ga je treba.
Vse kar je moje rekreacije trenutno je to, da grem zjutraj s psičko pol ure hitrejše hoje in če se da še popoldne. Pa tudi to se pozna. Tu ni umika, ker psičko treba peljat ven in sem ji zelo hvaležna za to, da me "prisili", da grem redno hodit.
pozdravček
emilyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako

Svinjska ribica