Ločevanje živil 90. dni - 5. del

žabica21 jogurt je na B dan. z njim lahko preliješ različne solate ali pa ga ješ za OH večerjo s kakšnimi drugimi dodatki. lp tajka
Haj! Žabica21 ne da lahko jogurt samo preliješ solate na B dan, jaz si ga dostikrat privoščim za večerjo na B dan saj spada jogurt med mlečne izdelke , ki se vsi po vrsti jejo na B dan samo ne smeš jih kombinirati z mesom ali jajci. Tudi tisti lahki sadni jogurti z malo maščobe prav dobro sedejo za večerjo. Ko sem bila v časovni stiski za kuhanje sem jogurt jedla kar za kosilo in še večerjo. Hema! Sory ker sem pozabila v katerem almumu so tvoje slikce. Sem šla prav še enkrat pogledat in ugotovila da sem te res sfalila. Danes sem imela mesek. Ker sem popldne v službi nisem imela enakega kosila in večerje (malica od 17.40h) Torej že zjutraj sem zastavila čudovito Z: kava z mlekom (grenka) M:kava s smetano (grenka) K: piščančja krača na žaru , kuhana cvetača in pol bučke , kitajsko zelje za solato, čista goveja juha V: mali zrezek, kruhov cmok, solata(radič) Kot vidite sem danes preskočila sadje. Sem pa spila ogromno vode. Ja za jutri se mi trenutno še ne sanja kaj bom jedla. Bom že dopoldan dobila kakšno idejo! Lepe sanje in lahko noč! any Sporočilo je spremenil(a) korenzu dne 07. nov 2007 22:36:36
LP! Pa je minil še en dan.Včeraj zvečer sem imela manjšo krizo,ampak nisem šla v hladilnik,ni pa veliko manjkalo. Danes sem na sadju pa sem si že včeraj skuhala jabolčno čežano,not sem dala dve limoni,natren,cimet in klinčke. Tako bom danes na jabolkih,upam da bo šlo. Še eno vprašanje: ali ima katera izkušnje z "nemirnimi nogami"? darja-
Dobro jutro. Darja- meni se največkrat zgodi, da imam nemirne noge zvečer. Ne glede na dieto si pomagam tako, da v vodi stopim 2 žlički sladkorja in spijem - meni pomaga. Korenzu jaz si vsaj za en dan naprej pripravim jedilnik, je manj skušnjav potem, ko razmišljaš kaj bi... Moj jutrišnji vzdrževalni dan: Z: kot običajno 2 kivija in malo kasneje kava z mlekom K: tople kumare (Š) http://kulinarika.net/recept.asp?ID=10232 V: jogurt s koščkom kruha (B) Kristalka
Haj! Danes je na vrsti škrob! Z:ni bilo časa razen kave z mlekom K: pražen krompir, radič v solati s krompirjem V: Pojma nimam odvisno kaj bo za malico, če ne bo nič pametnega bo pa solata Lep dan! any

Ko imam zvečer "nemirne noge", jih stuširam najprej s toplo vodo in nato s hladno in to večkrat ponovim. Potem se umirijo.

Jaz zadnje čase dosti grešim (zvečer nastopi kriza), zato kile stojijo in se nimam kaj dosti pohvaliti z napredkom.

Lep dan vsem!  

emily
LP! Emily,jaz imam danes 4 dan diete.Vem,da gre na začetku iz telesa samo voda,ampak mi je danes vaga pokazala kar 3,5 kg manj. Najbrž ne delajo baterije........,je pa res,da nič ne grešim.Včeraj zvečer sem tudi jaz mela krizo,pa sem jo nekak prebrodla.Vsak dan sem od 30-45 minut na orbitreku.Mogoče tudi to pomaga,ker do sedaj nisem bla kaj dost aktivna. Seveda ne zdržim 45 minut naenkrat ampak 3krat po 15 minut. 15 minut,če kar pošteno vrtiš,narediš 5 kilometrov in porabiš 75 kalorij.to pa je potem na dan 15 kilometrov in 225 kalorij.Mislim,da je za prve dni kar dovolj,mal pa tud čutim mišice,sam ni panike. darja-

darja-, bravo, dober začetek. Orbitrek pa še kako pomaga  pri izgubi kilogramov in za zdravje nasploh. Moj sedaj lovi prah in čaka, da se odločim začeti znova. Pred par leti sem redno delala na njem, seveda postopoma, da sem prišla na pol ure naenkrat in se je pošteno poznalo pri mišicah na nogah in tudi drugje pa na počutju nasploh. To je super zadeva, le uporabljati ga je treba.

Vse kar je moje rekreacije trenutno je to, da grem zjutraj s psičko pol ure hitrejše hoje in če se da še popoldne. Pa tudi to se pozna. Tu ni umika, ker psičko treba peljat ven in sem ji zelo hvaležna za to, da me "prisili", da grem redno hodit. 

pozdravček

emily
Emily,si mi dala še mal moralne podpore.Ares pomaga?Jaz ga imam doma že kar nekaj let,ampak ga vsak dan nisem uprabljala.Tu pa tam sem šla mal gor,tak da ne morem rečt,da mi je pomagal pri hujšanju in mišicah. Še najbolj bi bla vesela,če bi ziginil celulit,,,, Tud jaz imam psa,tako,da mi je bla to dolgo časa rekreacija,sam jo je premal,to je bolj sprehod,na orbitreku pa se pošteno spotim. darja-
pozabla sem vprašat,če ima še katera dobre izkušnje z orbitrkom? Aste kaj shujšale z njim,ste redno vadle? darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti