Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravček tudi od mene ! No, končno sem se tudi jaz odločila, da zares začnem s 3md. Sedaj samo čakam, da se poslovi "ta rdeča teta" in ločevanje oziroma (bolj) zdravo prehranjevanje se lahko začne. Sicer pa že kar nekaj časa redno prebiram vaše izkušnje, nasvete, pohvale, graje, priporočila,...in moram priznati, da me je ravno to "skupinsko" hujšanje najbolj prepričalo. Pa tudi slike prej in potem povedo več kot tisoč besed, mar ne... Res je pa tudi to, da se že počasi pripravljam na ta pravi začetek tako, da veliko več pijem tekočine, dopoldan skoraj cel teden jem samo sadje, za večerjo pa veliko manj kot doslej. Naj bo to zaenkrat vse od mene, se bom pa sigurno začela več oglašati drugi teden, ko bom "polnopravna članica". Prijeten dan še naprej blažkaa
pozdravljene punce, berem in vidim da ste že prave mojstrice ločevalne diete, zato vas prosim za nasvet (morda je že bilo povedano pa sem spregledala - se opravičujem): v kateri dan OH ali škrobni sodijo: riž (škrobni?), kus kus, pira, kvinoja, ajda, proso, pšenica? Tudi sama se pripravljam da ponovno začnem z ločevalno dieto - tehnico gledam le od daleč limetka
limetka je napisal/a:
pozdravljene punce, berem in vidim da ste že prave mojstrice ločevalne diete, zato vas prosim za nasvet (morda je že bilo povedano pa sem spregledala - se opravičujem): v kateri dan OH ali škrobni sodijo: riž (škrobni?), kus kus, pira, kvinoja, ajda, proso, pšenica? Tudi sama se pripravljam da ponovno začnem z ločevalno dieto - tehnico gledam le od daleč limetka
Razen riža in kvinoje (=Š) spada vse pod OH - aja, pozdravljena pa čimprej prični. Kristalka
jaz pa jem piro, ajdo in seveda riž na Š dan. proso in kuskus pa na OH dan. mogoče se pa motim, tako vsaj delam jaz. lp tajka
Ann, za drugi krog=OK. Zdrži vodo! Jaz sem danes, kot rečeno, na sadno-zelenjavni hrani, jutri pa: Vzdrževanje: (B-kosilo, OH-večerja) Z: 2 kivija, kava z mlekom K: pečena škarpena, radič, košček kruha M: jabolko V: 2 palačinki s kislo smetano Vmes pijem tudi postni čaj in še kakšno kavo. Darja- bravo. Imej v mislih tisto "B. ...........,greh se delati ne sme!" Blažkaa, čimprej se pridruži. Kristalka
tajka je napisal/a:
jaz pa jem piro, ajdo in seveda riž na Š dan. proso in kuskus pa na OH dan. mogoče se pa motim, tako vsaj delam jaz. lp tajka
Mislim, da pravzaprav ne delaš nič narobe, po RINI je namreč zelo tanka črta za nekatera živila med Š in OH, ali pa se celo najdejo na obeh straneh, tako da... Jaz se v to posebej ne poglabljam, ne jem prosa niti kuskusa. in pire, ajdove žgance pa na OH. Kristalka
pozdravljene:) moj jedilnik danes: z: 2mandarine k: 2mala zrezka+solata+polnozrnat kruh(mali kos) v: isto vsaj mislim:) drgače sem pa imela včer malo krizo z sadnim dnevom ampak se malo zaposliš in hitro pozabiš na hrano:) lepo se imejte žabica21
zdravo:) Ali spada soja pod beljakovinska živila kajne? Zanima me še če zvečer res ni dobro jesti sadja? In zakaj? Jaz ga pa lih zvečer največ pojem, da se ne bašem s sladkarijami lp Sporočilo je spremenil(a) _pikica_ dne 07. nov 2007 14:12:23
pozdravljene. Moj je končno spet spravil skupaj to čudo od čarovnalnika- se je predvčerajšnjim vse sesulo in nisem mogla priti do kulinarične. No pa sem spet tu. Any, hvala za naslov. Ja, moje slike so pa še vse (4) tam, samo so v prvem albumu z naslovom Forumašice in forumaši. Tajka, Pikica, Kristalka, jaz sem te,zadeve ločevala tako: kar je celo zrnje je Š, Kar je predelano je OH. Zelo rada imam riževe rezance pa sem jih vedno jedla na OH dan. Cel riž pa na Š dan. Sojo pa sem jedla na B dan. Tudi jaz imam ponavadi pet obrokov. Pazim samo da je med obroki dovolj časa, se pravi na B dan spustim vmesne malice, ker mora biti med obroki 4h presledka. Na Š in OH dan imam 3h presledka na sadni dan pa 2h. Je pa treba vedeti, da je vsako jabolko ali kozarec pijače, ki ni voda ali nesladkan čaj ali kava že obrok Vidim, da vas je kar nekaj novih in novih-starih. Vsem želim veliko uspeha in izgubljenih kg. Danes je moj sadni dan: Z: dve mandarini M:hruška K: zelena solata z naribanim korenjčkom in žlico vložene mlade koruze(ki sem jo na sadni dan vedno dajala v solate),Začinjena z mešanico za mediteransko solato. M:Še ne vem V: Še ne vem Lepo se imejte.
rada bi vas vprašala h katerem dnevu bi lahko kombinirala jogurt(oz. pinjenec-tekoči jogurt)? a lahko kam?? lp žabica21

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti