Ločevanje živil 90. dni - 5. del

lep pozdrav... evo jaz sem danes zdržala čisto lahko, upam da bo jutri tudi tako ko imam sadni dan.... rada bi nekaj vprašala: prebirala sem nekaj starih strani pa sem zasledila da je ena napisala da si sledijo dnevi: beljakovinski, škrobni, beljakovinski, OH in potem sadje??? kak sem jaz zasledila si pa sledijo:b,š,OH in sadje?? malo sem zmedena meni se tudi zdi ta predlog vredi da napišemo kaj smo jedle: Z:jabolko K: testenine z pesto omako V:krof(upam da ne grešim preveč) in seveda veliko tekočine:) lepo se imejte.... žabica21
LP! Žabica21 dnevi si sledijo tako kot si napisala ti B,Š,OH in sadje. Ja,kar piši ,kaj si jedla,jaz za jutri še ne vem imam pa dopust tak ,da se bom že dopoldan javla. LAHKO NOČ. darja-
Kristalka, si me pa nasmejala Ali se tudi od smeha kaj shujša? Pečene piščančje peruti! Kože ne jem, kosti tudi ne, saj bom še res shujšala Na takšno kosilo še pomislila ne bi, raje košček belega mesa, piščančjega ali ribjega. Res smo si zelo različni. Lahko noč riba-ribica
LP! Korenzu,si me pa šokirala,pa to prijetno.Kje imaš pa kožo?Tebi je pa res treba podelti diplomo.Čestitam,približno tako zgledam zdaj jaz pred, leti pa sem tako,kot ti zdaj.Kje sem še jaz,da bi te dohitela.Bom večkrat pogledala slike ,pa bo bolje.Zdajle grem na kavico ,pa se potem vrnem. Slike bom tudi jaz dodala,pa se moram organizirat zaradi tehničnih težav............. darja-
Moj jedilnik za Š dan: Z:jabolki(2 majhni pa kavica z čisto malo mleka) K:korenčkov pire s krompirjem,mešana solata iz kozarca V:isto to bom najbrž jedla brez kruha,ker ne morem zraven krompirja jesti črn kruh,pokvar okus ,ker mam krompir rada. Akej telovadite?Jaz sem včeraj po dolgem času šla na orbitrek, pa danes mal čutim mišice...,sem pa včeraj delala generalno,zdaj ko mam dopust,tak da se mal zamotim,danes pa bom nadaljevala. darja-
Kristalka, super ideja to z jedilnikom. Škoda da se tega nismo že prej spomnile. B dan: Z: jabolka K: pečen puranji zrezek, zelena solata, mali košček polnozrnatega kruha V: zrezek, solata, brez kruha Vmes pa veliko vode in zelenega čaja z vanilijo. Uspešno hujšanje! dvojčica
res je super ideja tole z jedilnikom... danes B dan Z:dve jabolki (+kapučino, če ga ne popijem zjutraj imam pokvarjen dan... ) K: najbrž solata s sirčkom in malo kruha V: isto samo brez kruha korenzu jaz bi tudi prosim slike vidla bom še jaz pol svoje pripela punce fajn bote pa čim več izgubljenih cm in kg papa Ana Ancka 21
žabica21 je napisal/a:
lep pozdrav... evo jaz sem danes zdržala čisto lahko, upam da bo jutri tudi tako ko imam sadni dan.... rada bi nekaj vprašala: prebirala sem nekaj starih strani pa sem zasledila da je ena napisala da si sledijo dnevi: beljakovinski, škrobni, beljakovinski, OH in potem sadje??? kak sem jaz zasledila si pa sledijo:b,š,OH in sadje?? malo sem zmedena meni se tudi zdi ta predlog vredi da napišemo kaj smo jedle: Z:jabolko K: testenine z pesto omako V:krof(upam da ne grešim preveč) in seveda veliko tekočine:) lepo se imejte.... žabica21
Prebrala si post, ki govori o prehranjevalnih dnevih na vzdrževanju - to je drugo tromesečje, ko ni potrebno več tako strogega ločevanja po dnevih in obrokih. Če si v prvem krogu velja: B,Š,OH,sadje, ko boš pa na vzdrževanju boš pa lahko spremenila. Jaz sem namreč na vzdrževanju in lahko, da te je zmedlo moje pisanje. Moj vzdrževalni dan danes: Z: 2 kivija K: pica s paradižnikom,papriko in šampinjoni, origano,koruza (OH) V: verjetno ostanek pice, ker naredim veliko Jutri: sadni Z: jabolko K: zelenjavna juha (cvetača, korenček, 1/2 jušne kocke) V: 2 kivija Vsak dan pa seveda zjutraj brihtavec - kava z mlekom - ta ostaja kjub dieti, veliko tekočine. Kristalka
riba-ribica je napisal/a:
Kristalka, si me pa nasmejala Ali se tudi od smeha kaj shujša? Pečene piščančje peruti! Kože ne jem, kosti tudi ne, saj bom še res shujšala Na takšno kosilo še pomislila ne bi, raje košček belega mesa, piščančjega ali ribjega. Res smo si zelo različni. Lahko noč riba-ribica
Res smo si različni - jaz na primer obožujem hrustlajvo popečene perutničke, prav tako pa belo meso in ribe - vse pride na vrsto, saj so dolgi ti trije meseci, a ne? Sicer je pa prav, da sem te nasmejala. Saj poznaš tisto: "Vsak dan brez smeha je izgubljen dan!" Kristalka
Haj! Ha ha ha Darja kdo je pa rekel da nimam odvečne kože. Imam in to za IZVOZ. Če je ne bi bilo bi izgledala vrjetno malo bolje posebej ko se znebim cunj. Uf še dobro da imamo oblačila da malo skrijemo kar je viška. Kristalka prav fejst punca si za svoja leta! A je tvoj dragi kej ljubosumen zdej ko si se tako pomladila? Moj sploh nič več ne komentira! Bi se pa tud meni prilegle perutničke na žaru pa jih danes ne smem. Obožujem hrustljavo skorico! Danes sem na sadju, tako da bo jedilnik precej enoličen. Z: Ananasov sok z vodo K: popečena banana z cimetom in medom (če se mi bo ljubilo kuhat drugač pa jabolko) V: pomaranča (to bo bolj malica ker delam popoldan) Vmes pa vrjetno ene tri skodelice postnega ali zelenega čaja! any

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti