Darja, rdečo peso enostavno samo operem, in dam v sokovnik, zraven še koren, obvezno vlijem še nekaj vode, ker je drugače premočan sok, vem da je zdravo vreči not tudi kakšen majhen košček surovega krompirja (to vem še od takrat ko je mami imela post po Breussu). Če pa ti pesa ne paše, pa nima smisla se silit z njo.
Kristalka, imaš prav, tudi jaz si kdaj pa kdaj že ob 12 h zaželim kuhano hrano in tisti dan je obvezno tudi večerja. Kadar pa do dveh jem samo sadje, moram še dve uri počakat do kosila (da se sadje v miru prebavi), ki pa je včasih ob štirih, petih, takrat pa ne rabim večerje. Prvi krog sem se res bolj strogo držala, zdaj pa kot sem že rekla se mi nikamor ne mudi, ker bo moral to biti bolj ali manj moj način nadaljnega prehranjevanja. Saj druge hrane se lepo držim po redu in mi je to fajn, ker točno vem kaj nek dan lahko jem.
Jutri imam pa prvi vodni dan, se ga že veselim.
Sadni dan
Z: kozarec svežega soka (jaboko in voda)
M1: 2 kakija
M2: 2 kakija
K: sok iz pese, mandarin, jabolka, en korenček, grozdje (zalito z vodo, ker je bilo zelo sladko), dva večja kozarca
V: dve banani
Vmes je najbrž bil še kakšen sadež, pa se zdaj ne spomnim. Zanimivo, v trgovini grem v glavnem takoj k sadju, kruha skoraj ne gre nič več pri nas.
ann