Ločevanje živil 90. dni - 5. del

lep pozdrav vsem skupaj:) evo mene spet:) malo pred poletjem sem bila na dieti,dala dol 4 kilograme(ni mi potrebno veliko dati dol)- čeprav si nekateri sedaj mislijo :kaj ?4 kh pa to ni nič,zame je bilo nekaj,ampak sem malo dobila nazaj pa se bom spet spravila na dieto, ampak ne toliko zaradi kilaže ampak samo zaradi prehrane,ker ko sem na dieti se vsaj zdravo prehranjujem.ne nažiram se.če se pa malo pregrešim pa tud ne bo hudga... dieta je meni pomagala pri zravstvenih težavah: imela sem previsok pritisk in potem ko sem bila na dieti se mi je normaliziral kar sem bila zelo vesela. tako da se bomo sedaj več družile-spet:) jutri bom pa začela z OH,ker je od fanta sestra tudi na tej dieti,pa ker sem dosti pri fantu, bom delo olajšala"tašči" da ji nebo treba 5 različnih kosil kuhat ,se bom malo prilagodila. mislite da to ni dobro?? lep pozdrav:) žabica21
DOBRO JUTRO! Žabica21,tudi jaz bom danes bolj resno začela .Danes zjutraj sem stopla na vago,pa čeprav sem vedla ,da bo poraz in sem tud rekla,da se ne bom vagala ampak sem šla gor.Če po pravici povem,mi je ratal slabo.Tolk kil ko mam zdej, nisem mela še nikol.Ta teden mam spet dopust,tak ,da zdej je pa res konec,zdaj pa mora it zares....Danes bom jedla govedino in radič.. pa nimam glih rada. Hema a ti delaš v trg.,ko moraš bit v službi tud v nedeljo?Tud jaz sem taka reva,da delam ob nedeljah. darja-
Pozdravljene! Tudi jaz sem povratnica! Sicer nisem dobila nazaj vseh kg, a bi jih prav gotovo, če ne bi vsaki drugi mesec vsaj teden dni držala dieto. No, po enem tednu pa obupam! Nekako me kar zanese na stara pota. Sedaj sem ugotovila zakaj....manjka mi ta forum: prebiranje in pisanje....tudi takrat mi je dal voljo in pogum, da mi je uspelo, zato se vračam! No, pričela bom z dvema dnevoma na sadju, vode namreč ne vzdržim (tudi tedaj je nisem), potem pa po dnevih naprej! Upam, da mi bo uspelo! LP Sabina
Haj! Ja še vedno obstaja spletni portal nas formašic 3MD. Geslo dobijo tiste ta resne. Če katera želi ji lahko pošljem na zasebno sporočilo. Je pa to stran moj album.com. Jaz sem že odposlala svoje slikce sam so že mal zastarele. Kristalka poglej na zasebna sporočila! Pozdravljene ponovno povratnice. S skupnimi močmi bomo uspele boj s kilogrami. Danes sem na OH dnevu pa še ne vem kaj bom jedla. Vrjetno makarone z drobtinami. Čau čau! any
Hema! Osveži si spomin in pojdi pod zasebna sporočila! Pa tako lepe slikce si poslala! any
Joj, tile prazniki in vikendi. Pridelala sem kilco, ampak važno da sem spet v svojih tirnicah. Korenzu, tudi jaz imam danes OH dan. Včeraj sem nabrala polno tistih bunčic od brstičnega ohrovta, pa bom najbrž kar to jedla, pa kakšne testenine in radič. Korenzu še meni prosim pošlji tisti album, jaz sem bolj tako tako z računalnikom. Ko bom na cilju, bom pa še jaz poslala kakšno slikco, tistih od prej pa ne vem če je kje kakšna, ker se ne maram slikat. Kristalka, ti si pa res od sile, kako lepo si napredovala, skoraj čisto do cilja. ann
HAJ Pozabla sem vas vrašat,ali katera je mogoče zrave te diete kakšne dodatke-jabolčne kapsule,hitin ali kaj podobnega.Je vsepovsod tolk reklam,pa kar ne veš kaj bi si kupil. Je kateri kaj takega pomagalo? darja-
zdravo! tudi jaz se ponovno oglašam začela sem z 2. in ne s 1. nov. kot sem rekla. danes imam sadni dan pa si bom zdajle za kosilo popekla dve banani njami! kristalka čestitam to je res super uspeh!!!! jaz pa sem si zdaj zadala cilj do 75 kg pridt. eno sm že zgubila tko da jih mam zdj 91. joj težka bo še do cilja ampak upam da mi bo uspel. darja jaz sem enkrat probala ene kapsule k so kao naravne pa vsak dan izgubiš en kg pa nevem kaj še ampak to je vse larifari blablablabla res za ostalo pa nevem vztrajejte še naprej želim vam čim več izgubljenih kg :) lp Ana Ancka 21
Pozdravljene vse Hvala za vse pohvale - sem kar motivacijo utrdila, da doseženo obdržim. Korenzu sem pregledala album in tudi sama pripopala nekaj, toliko, da me spoznate. Pa še enkrat hvala za zaupanje. Darja- nič podobnega jaz nisem imela poleg diete, kot pravi Ančka21 - vse je en velik blablabla. Samo enkrat sem probala ApetitStop pa je takšen bjak - fuj. Samo služili bi radi na račun .... Rajši ostanimo pri zdravem načinu prehranjevanja, kar ta dieta , če se je držimo, je! Enako velja za vzdrževanje. Pa še en predlog imam. Vsaka, ki se tukaj oglasi, naj na koncu pripiše prehranjevalni dan in kaj je/bo jedla. Na primer: B: Z: sadje K: pečene piščančje peruti, zelena solata V: enako - pol manj Saj to ne vzame veliko časa, zadeva pa se bolj resno poprime, verjemite, pa še jedilniki se dopolnjujejo in izmenjujejo, če ste kaj inovativne, ker je sicer možnost izbire zelo skopa. Kristalka
LP! Korenzu tudi jaz bi rada vidla tvoj album .če lahko,pa hvala ti. Kristalka,super si se spomnila,tak mi bo lažje ,ker se mi zdi ,da res nimam idej. Mpj dan B: Z:jabolko K:kuhana govedina,črn kruh(1mali košček),radič(fuj..) V:govedina in radič(fuj...) Radiča nimam rada,mož ga obožuje,pa na vrtu ga še mam ,tak,da ga je treba pojest. Lep večer,se še javim,ko pridem do računalnika.. darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti