Pozdravljene!
Tudi jaz se pridružujem vam in 3MD! Zame je to prvič, da sem se sploh odločila za dieto in me je kar malo strah, če po pravici povem; zanima me če ni komu ta dieta ravno obratno naredila, da se je katera, namesto da bi šla dol s cm in kg, šla gor? Čeprav po do sedaj prepranih forumih iz vseh petih delov (priznam da nisem prebrala vseh, ker ste bile preveč pridne in ste toliko napisale da bi lahko en teden samo to brala) pa tega na srečo nisem zasledila!
Za dieto sem se predvsem odločila, ker imam tako zmešano prehrano in pa prebavni ritem, da je groza!Zaradi tega se človek potem redi; en dan ne ješ nič, drugi dan ful, potem kar nekaj ne pa nekaj ja...GROZA!In tega sem se počasi kar naveličala!
Je pa res, da je potrebno pri vseh dietah telovaditi oz. nekaj delati za telo!Ker drugače je vsaka dieta zaman, saj potem se pozna povešena koža in pa vse gubice!Če telovadimo pa je telo prekrvalvljeno, bolj elastično in se bolj prilagaja izgubljeni teži - vsaj mislim, da je to prav?
Moram vas še pohvalit, da ste prav ena lepa druščina, ki se podpira in upam da bom tudi jaz tle not padla!
Lepo se imejte in pogumno!
Anjuška

Želim vsem, da dosežete zastavljene cilje in doseženo obdržite