Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene! Tudi jaz se pridružujem vam in 3MD! Zame je to prvič, da sem se sploh odločila za dieto in me je kar malo strah, če po pravici povem; zanima me če ni komu ta dieta ravno obratno naredila, da se je katera, namesto da bi šla dol s cm in kg, šla gor? Čeprav po do sedaj prepranih forumih iz vseh petih delov (priznam da nisem prebrala vseh, ker ste bile preveč pridne in ste toliko napisale da bi lahko en teden samo to brala) pa tega na srečo nisem zasledila! Za dieto sem se predvsem odločila, ker imam tako zmešano prehrano in pa prebavni ritem, da je groza!Zaradi tega se človek potem redi; en dan ne ješ nič, drugi dan ful, potem kar nekaj ne pa nekaj ja...GROZA!In tega sem se počasi kar naveličala! Je pa res, da je potrebno pri vseh dietah telovaditi oz. nekaj delati za telo!Ker drugače je vsaka dieta zaman, saj potem se pozna povešena koža in pa vse gubice!Če telovadimo pa je telo prekrvalvljeno, bolj elastično in se bolj prilagaja izgubljeni teži - vsaj mislim, da je to prav? Moram vas še pohvalit, da ste prav ena lepa druščina, ki se podpira in upam da bom tudi jaz tle not padla! Lepo se imejte in pogumno! Anjuška
Dobrodošla Alovsin. Prav si se odločila - s spremenjenim načinom prehranjevanja boš bolj zdravo jedla, si uredila prebavo, odšle bodo kilce, če boš še pridno telovadila boš pa itak poskrbela za vse. Kar pogumno, pa čimvečkrat po motivacijo na forum. Hema, ne se bat, nismo obupali, jaz sem sicer sedaj na stalnem (tako predvidevam) vzdrževanju, zato se oglašam le toliko, da vas spodbujam pa da mene samo seveda kam ne zanese Tole je pa povzetek mojega "garanja", ki se je pričelo januarja in končalo oktobra 2007. Ni sicer kak bajni dosežek kot pri nekaterih, vendar sem zelo zadovoljna. Mislim, da tudi leta naredijo svoje, ko diete niso več tako učinkovite kot pri mladostnicah. Poleg tega mi nagajajo ščitnični hormoni - dodajat jih moram v obliki tablet - te težave pa še kako rade čisto zmešajo in predvesm upočasnijo presnovo, sploh pa so, tako pravijo zdravniki, skregane s kakršnokoli shujševalno dieto. Jaz sem se zanjo kljub temu odločila. Po 10. mesecih sem zdravnico prosila za krvno sliko - vse je bp. Da ne omenjam tega, da moj želodec sedaj prenaša kakršnokoli sadje, tudi jabolko z olupkom, pa ogromno paradižnika pojem na kar prej niti pomisliti nisem smela, sploh pa ne zvečer. Mislim, da sem svoje dosegla, čeprav za 1 kg manj kot je bil moj cilj, bom pa naredila vse, da doseženo obdržim Mogoče pa mi kar tam nekje vmes izgine še tista ena odvečna (ja, če se ne bi bližali prazniki - težka bo) Želim vsem, da dosežete zastavljene cilje in doseženo obdržite Kristalka Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 03. nov 2007 16:07:34
Uau, Kristalka. Vsaka čast blažkaa
LP! Evo mene opet tu..Nazadnje sem se vam javila 23. oktobra,tak ,da sem mela zdajle ful dela ,da sem vse prebrala,kaj se je novega zgodilo.Povedat vam moram tudi,da me ni blo,ker je sine pridelal trojanca,jaz pa nekaj dni nisem hotla za kazen dat popravit računalnik,včeraj,ko pa je bil gotov,pa nisem prišla zraven........dans pa mal kričanja in zdajle je moj. Najpomembneje je to,da se diete nisem strogo držala,tak da ne upam na vago. Dokler ne bom sama čutla ,da gre dol se ne bom vagala. Ta teden imam spet dopust,pa bi blo fajn,če bi se spet mal bol držala. Vidim ,da je nekaj novih deklet pa bo spet lažje,saj če bi imela računalnik,pa bi prišla mal sem gor, pa bi blo mal lažje,pa.......... Sami izgovori. Kristalka ,ko bom jaz na tvojem mestu ,ne bom narisala sam graf,ampak še sebe darja-
Haj! Kristalka čestitke!!! Ja to bi bil uspeh tudi zame če bi se vsaj približala tvoji teži. Glede na to da jih imam po prvem mesecu približno toliko kot ti na začetku bo težko. Sedaj pa le vztrajaj da se ne boš čez par let tolkla po glavi tako kot jaz. Če bi jaz obdržala tisto najnižjo težo po dietah bi mi tokrat z lahkoto uspelo priti tam na okrog 70 kg. Tako pa brez veze še kaj dodajat. Pozdravljene vse nove! Alovsin kar pogumno! Vsi poznamo tisti GROZA ko stopimo na tehtnico po parih mesecih pretiravanja. Je pa telovadba tudi moja šika točka. Zato mi po dietah ostaja kože za izvoz. S sodelovko sva že prav razmišljali če je koža tud darovan organ samo da bi jo midve podarili že sedaj in ne po smrti. Danes sem si privoščila za kosilo radič s krompirjem zraven pa pečen krompir. Malo so me domači grdo gledali ker nisem dala skoraj nič olja in ni bil tako prepojen z maščobo a pojedli so ga vseeno. Lepo nedeljo vam želim! any Sporočilo je spremenil(a) korenzu dne 04. nov 2007 12:12:45
darja- je napisal/a:
Kristalka ,ko bom jaz na tvojem mestu ,ne bom narisala sam graf,ampak še sebe darja-
Hvala - sicer pa lahko odpremo temo Prej/Potem in nalepimo fotke, samo ne vem, katera se bo prva ojunačila Hvala za čestitke tudi Korenzu. Kristalka Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 04. nov 2007 17:21:45
Jaz sem za bo še bolj napeto pa bolj se bomo trudle....... Jutri bo moj mesni dan,sem že danes skuhala juho.pa bom jedla meso in solato.Zadnjič sem spekla črn kruh,pa me čaka v skrinji,doma na vrtu pa imam sam radič,ki ga sploh ne maram,ampak bo moral biti dober.......a bi katera upala poslat svojo sliko prej -zdej-potem,ko bomo končalesploh ne vem kolkrat sem ga prtisnla... darja-
To sm js prej To sm pa zdej hihi
Darja- Radič s fižolom, česnom in bučnim oljem - njami za škrobni dan. Sy razlika je očitna - bravo Kristalka
Čer! No pa ste se spet prebudile, lepo. Kristalka, čudovito. Kako si ponosna nase. Glede tistega PREJ- POTEM, smo pa enkrat že imele en album nekje, pa ga jaz trenutno ne najdem. Tudi ni dostopen vsem, ampak samo tistim, ki imajo gesla.(ker ta forum bere veliko več ljudi, kot jih pa na njem sodeluje in naše slike pač niso za vse firbce) Sy, dobra si, hahaha! Jaz sem danes delala, spet, in sem popoldne šla samo na daljši in malo hitrejši sprehod, no sva šla. Moje kile grejo čisto počasi dol. Ampak grejo pa. Tudi jaz imamjutri kompirjev dan. In bo za kosilo pečen krompir in kitajsko zelje.Njami. Lep večer. hema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti