Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Varja! Lepo pozdravljena spet med nami. Ja verjetno ne bo šlo s tako lahkoto kot prvič a ni za obupat. Moraš vedeti da ni več toliko viška kot pred tremi leti, če praviš da si obdržala izgubljenih 13kg. Super da ti je uspelo toliko časa vzdrževat težo. Tiste 4kg ki si jih pridobila v treh letih boš zgubila v prvem tednu. Ti kar korajžno začni pa bo šlo! Ja, jaz sem danes na vodi. Za enkrat brez prekrškov, kako bom preživela popoldne pa še ne vem. Vrjetno bo največja kriza zvečer. Res me zanima kam ste se izgubile vse sotrpinke ki so začele ravno tako na 1.10. any
Korenzu jaz se kavi, grenko z mlekom pijem, vseskozi nisem odrekala, tako da, če bo samo ta greh... Pa uspešno zalivaj, če te bodo obhajale grešne misli pa čimprej spat. Varja, nič težje ne bo kot prvič, bo pa sigurno počasneje. Imej voljo, motivacijo gotovo imaš, zdrži. Kristalka
Prvi dan mi je lepo uspel. Zvečer je sicer bila majhna krizica, ker smo imeli obisk in bi bilo tako prijetno dati kakšen zalogajček v usta. Ampak sem se zadržala. Nekje sem slišala, da pri tej dieti ne smeš jesti kakija, ker ima baje preveč sladkorja. A katera ve, če to drži? Jaz sem kavo pila vsak dan po večkrat na dan, ker mi je tako pasalo. Pa ni bilo nič narobe. Res pa je, da je zdaj ne pijem več toliko. Nekako mi ne paše. Zgleda, da mi preveč dvigne pritisk in se ne počutim dobro. Tako, da ena na dan pa konec. Imejte se lepo,čeprav ta dež zdaj pa res že malo pretirava. varja
Haj! Včeraj mi je uspel skoraj popoln vodni dan (1 kava s smetano). Rezultat danes zjutraj pa presenetljiv. Od sobote ko sem se zadnjič tehtala -3kg. Prav ponosna sem bila sama nase. Danes mi je pa sin pripravil božansko kosilo. Oslič v lastnem soku z limono, kot prilogo pa pečeno zeleno papriko in cvetačo. Res je bilo okusno. Sem ugotovila da bom mojega kuharja morala malo večkrat porabit za kakšno dobro jed. Varja za kaki pravijo da ima veliko sladkorja samo nisem pa še zasledila da ga ne bi smele jesti. Najbolje da ga ješ za zajterk na OH dan ko se že s samimi sladkarijami bašemo . Lepo popoldne! any
Hoj hoj! Any, tu sem. Samo moj vodni dan je bil malo drugačen od tistega v 3md dieti. Sem bila tri dni v toplicah in to pomeni 6-7 ur na dan v vodi. Torej vodni dnevi. Drugače je pa moja dieta te tri dni malo obstala. Nisem sicer nič pretiravala, držala se je pa nisem. Zato bo pa jutri na vrsti ta pravi vodni danin potem spet dieta. Any, tebi pa čestitam za uspehe. Varja, pozdravljena. Vidim, da si tudi ti ena izmed tistih, ki nas matra zadnjih deset kg. (iz 92 na 80 pri 182 cm) Sva približno na istem in gre zelo počasi ker so to najbolj trdovratne maščobne zaloge. Bodimo trmaste... Lepo se imejte! Hema
Zdravo! Tudi jaz sem se odločila, ko prebiram tole kar pišete, da spet začnem s to 90 denvno dieto... Sem jo že mela pred 2 letoma, pa sem izgubila 11 kg, ko sem končala pa sem pridobila 2kg in težo držala leto in pol, potem pa sem naenkrat dobila spet nazaj skoraj vse kg sem tako jezna sama nase da ne morem povedat! Mislim, da če začnem zdaj pa če klepetamo na forumu in eden drugega podpiramo in razumemo bo precej lažje kot drugače... Jutri začnem! S 1.11. tako da bo ravno tam okoli božiča 2 vodni dan če na hitro zračunam :) joj Vsem želim da še naprej vztrajate in da vam 100% uspe.. moj cilj je shujšati vsaj za 15 kg upam da mi bo uspelo... lepo se imejte in bodite trmasti pa veliko lažje gre če ful pijete!!!!! LP Ana Ancka 21
Ancka21 uspešen začetek ti želim. Prav imaš, zelo težko je doseženo obdržati, ne ostaja nam drugo, kot, da smo vedno na vzdrževanju Hema lepo si si privoščila, upam, da si izkoristila vodo in si veliko plavala. Imejte se lepo. Kristalka
Ja, kje pa ste vsi Že dva dni nihče nič ne piše, nihče nikogar ne vzpodbuja in posledično se jaz še vedno nisem spravila zares začeti z ločevalno blažkaa
Dobro jutro! Pa kje ste vsi! Upam da niste vse obupale? Meni nekaj internet ne dela in se zato nisem mogla oglasit. Sem mislia, da bom zdajle imela dela za nekaj ur, da vas bom dohitela. Potem pa nič. Tudi prav.Sem vas tako hitro prebrala da imam še čas da grem za eno uro ven. Blažka, nič čakat. Kar začni. Se splača. Do novega leta si lahko že prava suhica Jaz imam pa danes sadni dan. Sem spet prišla malo k sebi po tisti prekinitvi v toplicah. Sredin vodni dan mi pa ni uspel, ker sva šla v hribe in sem imela raje kar beljakovinskega..... Lepo se imejte! Hema
Haj! Ja tu sem Hema! Nisem še obupala čeprav imam krizo da se ti zmeša čez dan še gre zvečer je pa noro. Včeraj sem imela sadni dan pa sem "morala" ob 9h zvečer v hladilnik. Sicer sem jedla kisle kumarice pa bi bilo čist vseeno če ne bi nič. Na vago raje ne grem ker imam občutek da se je vse skupaj ustavilo če ni šla še kakšna kilca nazaj. Upam da bo ta teden ko začnem v službo popoldne kaj bolje. Lepo izkosistite sončka in pojdite v naravo! any

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti