Ločevanje živil 90. dni - 5. del
| Tria je napisal/a: |
| Lep pozdrav! Po dolgotrajnem nabiranju kilogramčkov in zbiranju moči ter poguma za dieto, sem se odločila, da se vam le pridružim. Mam 75kg in 180cm, bi pa rada izgubila tam okoli 10-15kilc, da spet začutim tisto mladostniško čilost in veselje ob pogledu nase. Tria |
Prepričana sem, da je še pravšji tisti še starejši način, ko od svoje višine odšteješ 100 in dobiš normalno težo. Vsaj za take, malo bolj v "zrelih" letih. Jaz sem visoka 1,68 m in sem v svojih mladih letih s svojimi 60-61 kg izgledala kar preveč suha. Seveda je odvisno tudi od konstrukcije. Danes bi bila z 68 kg zelo vitka. Pa ni straha, da bi jih kdaj še imela, ker bom tudi s 75 zelo zadovoljna in bom tudi izgledala kar elegantno. Se bom morala pa še kar nekaj potrudit, da pridem na to težo (še 14 kg). Pa trdno verjamem, da to bo nekega dne. Počasi in vztrajno, sicer z občasnimi odstopanji od pravilne prehrane, vendar važno je da se potem vedno znova vrnemo na pravi tir in sčasoma je vedno manj odstopanja in vedno več pravilnega prehranjevanja.
Veliko uspehov pri doseganju svojih ciljev želim vsem.
emilyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Poširane hruške

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako