Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dober večer! Ne morem verjet,da sem zdržala ta vodi dan (komaj), sicer sem spila ene 6 zelenih čajev ampak je šlo. Moram rečt,da sem kar ponosna sama nase,ker še v življenju nisem zdržala dneva brez hrane. Lep večer še naprej! Lahko noč Nataša
Nesty, bravo, čestitam! Potem, ko je mimo, je tako fajn, pa tako je človek ponosen sam nase,a ne. Je pa kar teško zdržat. Zato še enkrat čestitke!! Zeleni čaj je tudi meni zelo pomagal, pa še dober mi je. Kupujem ga v Citi parku, kjer ga imajo z različnimi dodatki: pomaranča, vanilija, jasmin,..... Pri vodnih dnevih je meni najbolj na jetra šlo to, ker me je tako zeblo. Čaj pomaga. Darja, saj so tudi drugi čaji. Meni so zelo dobri od TEKANNE: Winter time-cimet, pomaranča,šipek; potem imam vedno doma Swet drems-za zvečer.... Ko hodim in kolesarim po hribih pa tudi nabiram rožice in zelišča za domače čajčke. Visage, vem kako se počutiš, in ni ti lahko. Najtežje je narediti prvi korak. Do cilja se pa pride z mnogimi koraki samo začeti je treba. Saj bo šlo. Jaz sem en dan iz omar pometala vse kar me je mamilo: čipsi, smokiji, evrokrem(ki sem ga navadni jedla kar z žlico) Iz hladilnika so šli vsi mastni namazi in margarine.....Ja, zame je to mogoče laže, ker sva sama z možem... Na mizo sem postavila veliko skledo in jo napolnila z sadjem.Od takrat je vedno na mizi. Namesto raznih sladkarij sem v trgovini vedno kupila vrečko rozin ali suhih sliv ali fig... Veliko trme je treba. Veliko, a se splača. Pa nikar ne bodi jezna nase, rada se imej in pojdi ven na sprehod ali pač na telovadbo. Naj ti postane navada... Lep dan! Hema
darja- je napisal/a:
Kristalka,vsi pijete metin čaj,ki meni ni dober,a je proti apetitu????????????? darja-
Ne vem, če je proti apetitu, vem pa, da odlično pomirja. Kar pa zadeva zeleni čaj - tudi meni je super, samo kaj, ko ima učinek kot prava kava - vsaj pri meni - potem pa dolgo v noč debelo gledam... Kristalka
Haj! Čestitke Nesty za uspešno preživet vodni dan. Jaz sem bila sama danes na sadju. Od nečaka punca mi je svetovala naj na ta dan pijem Postni čaj od patra Ašiča. In sem res danes spila dve skodelice. Super vam rečem samo moraš imet kar nekaj časa ker ves čas letam na WC. Urin mi tako smdi da je groza. Baje čaj pobira iz telesa strupe. Ko sem brala sestavine je res iz samih rastluin za odvajanje vode iz telesa. Dekleta velja poizkusit. Tudi okus ni slab. Vsaj meni! Visage ne vrzi puške v koruzo !!!!!! S skupnimi močmi nam bo uspelo. Točno vem kako se počutiš. Jaz sem dieto začela že zagotovo 5x izpeljala pa v celoti samo enkrat in tudi jaz sem bila takrat zelo ponosna saj mi je v treh mesecih uspelo izgubiti 26 kg. Kljub dobrim rezultatom pa mi v naslednjih poizkusih ni uspelo. Ne vem zakaj! Vedno sem našla kak izgovor da sem se pregrešila. Pa sem izgubila recimo v enem mesecu 10 kg, potem obupala ker mi 14 dni ni šlo nič dol, in v naslednjem mesecu pridobila kilograme nazaj. Potrebovala sem kar leto dni da sem se streznila. Upam da me tokrat ne bo minilo ko bom po 1 vodnem dnevu stopila na vago. V tem krogu sem si zastavila cilj da spredaj zagledam čudežno sedmico. Če mi to uspe sem zmagala. Korajžno naprej Visage! Lepo noč vsem in se beremo! any Sporočilo je spremenil(a) korenzu dne 16. okt 2007 19:41:27
Na tem forumu ste pa res krasne punce,ravnokar sem prispela domov vsa zbita po celodnevni službi in prvo seveda prižgala računalnik in ko sem prebrala pohvale in kako spodbujate ena drugo me je utrujenost čisto minila in spet sem polna energije in volje seveda. Jutri se pa tehtam, prvič po enem mesecu............sporočim za koliko kg me je manj. Hema tudi mene je včeraj tako zeblo,da sem mislila,da me bo konc ampak to verjetno paše zraven. Hvala za namig glede čajev,zeleni z vanilijo mora biti verjetno zelo dober. Any prav imaš s skupnimi močmi nam bo uspelo. Lahko noč! Nataša
Skesano se vračam, v postlo me je položila bolezen zaradi katere sem pridobila veličastne tri kilograme v 1tednu. Moja kariera supermanekenke ne bo očitno nikol prišla do realizacije:) Sem se odločila da danes ponovno začnem, vso od začetka, brez soli, mleka se niti ne dotaknem več. Držte pesti, da mi bo uspelo, mislim da me je zadela bivanjska kriza, ena izmed mojih bližnjih sorodnic ima raka, ki je v zadnjem stadiju... Uživajte in pazite nase. evilbananabitch
Pozdravljene. Nesty, kaj je pokazala tehtnica. Te je ubogala, upam da si zadovoljna. Korenzu tudi jaz sem takoooo težko čakala, da se mi zbriše sedmica. Bila je tako trdovratna, da sem mislila, da se je nikoli ne bom znebila. Pa je šla in da se nikdar več ne vrne. Evibananabitch (joj kak nick imaš, se mi skoraj jezik zlomi) upam, da si se pozdravila toliko, da boš lahko nadaljevala z dieto. Pa srečno vsem. Kristalka
Dober dan Kristalka sem kar zadovoljna imam 68 kg se pravi še 8 kg do željene teže. Zdaj bo šlo pa bolj počasi, baje da drugi mesec ne gre prav veliko kil dol. Ti imaš izkušnje s to dieto a mi lahko poveš koliko kg si zgubila drugi in tretji mesec me kar malo skrbi,da ne bo šlo 8 kg dol. Evilbananabitch držim pesti,da ti bo tokrat uspelo. Lep dan Nataša
Nesty, glede na težo, ki jo imaš, res malo dvomim, da boš v naslednjih dveh mesecih izgubila še 8 kg. Po mojih in tudi izkušnjah drugih, se v drugem mesecu kar malo ustavi, potem v tretjem pa spet gre. Jaz sem izgubila v prvem 6, v 2. in 3. pa po tri. Res pa je, da ne telovadim načrtno, tu pa tam kakšen pohod na bližnji hrib, to je pa tudi vse. Četudi izgubiš do konca 1. kroga recimo še 6 kg, greš za eno obdobje na vzdrževanje, ki je dosti lažje, izgubiš še 3 kg in si na konju. Itak si boš po končani dieti morala omisliti nek način prehranjevanja, ki bo podoben dieti le mamoo manj strog, če ne, se boj jo-jo učinka. Kristalka
Dons ni moj dan. Spet sm se nažrla usega. Jutr res začnem? Zares molim, da mi bo uspel. evilbananabitch

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti