Nesty, bravo, čestitam!
Potem, ko je mimo, je tako fajn, pa tako je človek ponosen sam nase,a ne.
Je pa kar teško zdržat. Zato še enkrat čestitke!!
Zeleni čaj je tudi meni zelo pomagal, pa še dober mi je. Kupujem ga v Citi parku, kjer ga imajo z različnimi dodatki: pomaranča, vanilija, jasmin,.....
Pri vodnih dnevih je meni najbolj na jetra šlo to, ker me je tako zeblo. Čaj pomaga.
Darja, saj so tudi drugi čaji. Meni so zelo dobri od TEKANNE: Winter time-cimet, pomaranča,šipek; potem imam vedno doma Swet drems-za zvečer....
Ko hodim in kolesarim po hribih pa tudi nabiram rožice in zelišča za domače čajčke.
Visage, vem kako se počutiš, in ni ti lahko. Najtežje je narediti prvi korak.
Do cilja se pa pride z mnogimi koraki samo začeti je treba. Saj bo šlo.
Jaz sem en dan iz omar pometala vse kar me je mamilo: čipsi, smokiji, evrokrem(ki sem ga navadni jedla kar z žlico) Iz hladilnika so šli vsi mastni namazi in margarine.....Ja, zame je to mogoče laže, ker sva sama z možem...
Na mizo sem postavila veliko skledo in jo napolnila z sadjem.Od takrat je vedno na mizi. Namesto raznih sladkarij sem v trgovini vedno kupila vrečko rozin ali suhih sliv ali fig...
Veliko trme je treba. Veliko, a se splača. Pa nikar ne bodi jezna nase, rada se imej in pojdi ven na sprehod ali pač na telovadbo. Naj ti postane navada...
Lep dan!
Hema