Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Sploh ne vem kaj mi je bilo danes, Za kosilo je bila kisla repa to je še vse OK. Potem je bil pa en piškot pa drugi potem še treji čez nekaj časa še ena banana, pa še malo rozin. Trebuh imam kot da bom vsak čas rodila, Na "ta velko" nisem šla že 4 dni. Pijem donat. upam da mi bo kaj bolje. Zdajle bom šla tečt, čeprav vem da bo kriza, ker se počutim tako težko in brez energije. Samo sem trmasta, če ne bom mogla tečt bom pa hitro hodila. Pišuka, je danes en brezvezen dan. Že cel dan mi vse iz rok leti, pa vse mi gre narobe. Bo jutri bolje. ( Malo sem se morala izkašljat, se opravičujem) Lahko noč, grem ven! Hema
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9450 To je to, drugače pa pojdi na portal, potem klikni recepti, nato poišči kruh in tam boš dobila Kruh brez gnetenja. Hema
Uspelo mi je učerei sm uspešno preživela dan. Na vago raje ne bom stopila, se bom najprej potrudila da stopim te tri, hitro pridobljene klice. Se pa danes počutim kot prava zmagovalka:) Korenzu, čaj sem kupila v trgovini Biotopic v celjskem CityCentru, vendar mislim, da bi se ga dalo dobiti v vseh malo bolje založenih čajnicah. Je pa super, sladek že sam po sebi, tako da večini ljudi ne pade na kraj pameti da bi ga sploh sladkali. Stane 2,05€, vendar se mi zdi da se splača. Hema, ne se sekirat, vsi imamo kdaj slab dan. No, pri meni je bil pa cvel teden slab. Tako da se poskusi ne sekirati Kaj boste danes jedle? Jaz razmišljam, da bi naredila pražen krompir z lečo in paradižnikovo omakco. Njami. Hecno, sem z mislimi še pri kosilu, čeprav še zajtrkovala nisem. Niti vode ne smem pit, dokler ne opravim krvnih testov. Lep dan evilbananabitch
LP! HEMA če piješ donat,je vse ok,sam moraš vedet,da mora bit steklenica odprta vsaj celo noč.Jaz sem se tud nacejala ,pa skoz govorila,da to men ne nuca,pol pa mi je zdravnica rekla,da ne sme imeti nič mehurčkov.Z mehurčki je za zgago...in podobne stvari,če pa ne gremo na "tavelko",pa je treba piti postanega.Zvečer si natoči en velik kozarec,pa ga zjutraj spij ,pa boš vidla kako boš "hitra". Kruh bom poskusla speči jutri ko pridem iz službe .Niti sanja se mi ne kako tak kruh izgleda saj ga jaz mesim tud po 6 krat. darja-
Evilbananabitch(komaj sem to napisala),ti si taka kot jaz ,pri kosilu moža vprašam,ko je najbolj sit,kaj bi mel pa jutri za kosilo? Takrat je ponavadi jezen in reče ,da razmišljam samo o hrani...kar pa včasih res.Včeraj sem za danes pekla tisti leni kolač iz sadja,zdroba in pudinga pa jim je všeč ,men pa ne,ker mam raje kej bojšega,čokoladnega s kremo ... darja-
Darja, ne moti me če mi rečeš Ana ali pa Evo Ker gre kar nekaj časa za zapis originala Seveda, saj sem na dieti, pa tudi v iskanju novih, okusnih, zdravih idej evilbananabitch
Haj! Evo hvala za nasvet. Vrjemi da si ga bom poizkušala dobit kje na Gorenjskem in da samo zaradi čaja res ne bi hodila v Celje. Bom poiskusila v Kranju kjer je odlična čajnica Jasmin. Jaz sem danes na sladkarijah. Moja "teta" je prišla in mi je kar pasalo nekaj sladkega. Za kosilo sem jedla marelične cmoke (čeprav nikjer nisem zasledila da bi jih lahko, sem jih kar sama določila za OH), za večerjo pa kos evrokrema. Čokolado bom pa danes izpustila ker imam sladkega za par dni čez glavo. Jutri pa sadje. Po eni strani je dobro da delam, ker mi čas hitreje mine. Pa kakšna skodelica Postnega čaja bo tudi padla. Lep vikend! any
Darja, ta kruh brez gnetenja je čudovit. Jaz sem ga nehala peči, ker ga potem preveč pojem. Aaah! Če boš delala polnozrnati kruh, je treba upoštevati eno malenkost. O tem smo se pogovarjali na forumu - ena članica je ugovotila, da ima polnozrnata moka večji volumen. Bel kruh je odličen, če ga narediš iz treh skodelic moke (cca. 60 dag) + ostale sestavine; polnozrnato moko je pa treba natehtati cca. 60 dag. To pride več kot 4 skodelice, če se prav spomnim. Drugače je testo zeelo mokro in se zelo težko dvigne. Aja, pa še enkrat več kvasa je treba dati. Odločam se za dieto ali pa morda samo preoblikovanje svojega prehranjevanja na način kot pri 3DM. Dopoldne sadje, potem kosilo + juha, večerja. In nič vmes. Morda bi tudi tako šlo, kaj. Odločit se bo treba in nekaj naredit. Lahko noč
Dober večer! Uspešno sem preživela ta svoj PMS tako,da bo sedaj lažje in upam,da me ne bo več tako zeblo. Jutri imam B dan in si bom naredila sataraš (sem že zdaj lačna) Vidim,da ste kar pridne nič hudega če tam pa tam malo grešite,jaz sem danes morala spit deci vina,ker je imel kolega 40 let. Sem se tolažila s tem,da imam sadni dan in to je neke vrste sadež. Bodite v cvetju! Lahko noč Nataša Sporočilo je spremenil(a) nesty dne 20. okt 2007 00:17:15
Kaj je zdaj to?! Kje pa ste vse? Včeraj naj bi nas kar nekaj imelo sadni dan. Kako vam je uspel? Meni super. Samo, sem ga prejšnje dni nekaj sračkala, tako, da mi je tehtnica danes zjutraj pokazala 88,7 namesto načrtovanih 88,4. Pa sem čisto zadovoljna. Samo, da je šlo dol. Danes pa spet sirček.... Zdaj pa grem ven na zrak in v pogon,da se malo prediham. Oglasite se kaj. lp Hema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti