Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Evilbananabitch, nič hudga, za danes naj ti še bo, ker si komaj po bolezni, ampak jutri lepo stopi na vago, poglej koliko imaš (upam da te bo streznila), in nadaljuj kjer si končala. Lepo prosim, ne vrečt puške v koruzo, spomni se na nas, ki mislimo nate in vemo, da ti bo uspelo. Kristalka, tebe pa bi prosila da nam zaupaš kako neguješ svojo kožo. Jaz čedalje bolj opažam, da se staram in da nimam več take kože kot včasih. ann
Haj! No Eva pa ja ne boš obupala! Jutri res začni potem bo pa vedno lažje! Držim pesti da ne odnehaš. any
Nesti, čestitke. V enem mesecu si izgubila 7 kg. To je zelo lep uspeh. (Predstavljaj si koliko je 7 kg mesa pri mesarju[;).) Eva, vzemi se v roke in si reci: zdaj je pa dovolj, imam se rada, sebi in svetu bom dokazala, da sem karakter. Tu te bomo podpirale. Saj smo vse na istem...Pogum. Ja ,Ann na koži se pa hujšanje kar pozna, predvsem nam, ki smo že v tistih letih,ko opazimo in štejemo vsako gubico. Po mojih izkušnjah je najbolje za kožo šport, gibanje na zraku ter tuširanje izmenično z mrzlo in toplo vodo. Kar se pa anticelulitnih krem tiče jih pa ne uporabljam. Razen mleka za telo, ki ga pa vsak večer kar močno utiram v kožo, predvsem tam kjer mi zdaj "kaj dol visi". Vsak dan mlajše pač ne moremo biti.. Lep pozdrav Hema ps: Jutri pa moja omiljena jed- Kisla repa, njami!!
Punce, hvala za podporo. Mislm, da sem se zdaj psihično povsem pripravla, me je še mlajša 14-letna sestra mal "zmasirala". Jutri dan 1, jogurt. Upam, da mi bo uspel še na kakšen sprehod za kakšno urco ali dve, s tekom mi še ne bo uspelo začeti (ali pač?). Vsekakor pa se vam javim, ob vseh kriznih in nekriznih momentih, mam bolniško do konca tedna časa pa na pretek. Ponosna sem na vas, pa še enkrat hvala za vse spodbudne besede. Mora mi uspeti. evilbananabitch
Dobro jutro Danes imam pa ful krizo (pms),se mi kar meša sam še čokolado vidim,do večera bom že zdržala ker mam ravno OH. Tale vikend bo pa dolg in zelo mučen,ker ponavadi te dni jem samo sladkarijo. Grem na zasluženi počitek. Lahko noč Nataša
LP! Kar nimam časa,da bi pisala,preberem pa na hitro vse.Danes je tak dan ,da se z lahkoto pospravlja(pri nas full dežuje).Kar se tiče moje diete,pa se držim z majhnimi odstopanji.Zdaj ,ko ste se razpisale o zelenem čaju,ga spet redno spijem vsak večer eno velko šalco.......... Eva,kar pogumno. darja-
Uspešno zdržala do zdaj, pijem čaj pinacolada in mi super paše. Pa nacejam se z vodo. Skoraj sem pozabila njen okus, prav sramotno! Malce me še požrešnost daje, vendar je vsemu navkljub danes ne bom hranila. Večerja ob 7h, to bo pa to. Ja, danes povsod lije, tudi jaz sem naredila eno čistko stanovanja. Pa psa sem pelala ven, za pol urce. Da sem se malo premigala in nadihala. Tudi vse cilje in razloge sem napisala, sedaj že ponosno krasijo vrata sobe, pa še nekaj lističev z mojo sanjsko težo. Pa še nekaj.. Sem pozabila omenit že prej. Nisem Eva, prva varianta krajšave imena je bila evo. Lahko mi pa rečete Ana:) Me veseli:) Veliko uspehov vsem vam! evilbananabitch
Čestitke Evo! Kar tako naprej. Kje pa si dobila čaj pinacolade? Si mi naredila kar malo skomin po slastnem okusu. Saj vem likerja ne smem, bi pa z užitkom spila kakšen čaj z okusom pinacolade. Nesty tudi meni se bliža PMS. Jaz sem imela krizo včeraj. Za večerjo sem zato pojedla košček suhe salame seveda s kruhom namesto predvidenih ribic na žaru. Jaz imam namreč veliko več problemov upreti se slanim stvarem kot sladkim Me pa že zelo zanima koliko sem izgubila in ne vem če bom zdržala do 29.10. ko imam vodni dan da se ne bi tehtala. Nič ker je danes ful zaspan deževen dan grem s hčerko "gledat" risanke. Ja ona jih bo zagotovo, jaz pa ne vem če ne bom zraven zakinkala in se delala da vse sledim ha ha ha. Kljub vsemu lep dan! any Sporočilo je spremenil(a) korenzu dne 18. okt 2007 17:36:42 Sporočilo je spremenil(a) korenzu dne 18. okt 2007 17:38:26
ann je napisal/a:
Kristalka, tebe pa bi prosila da nam zaupaš kako neguješ svojo kožo. Jaz čedalje bolj opažam, da se staram in da nimam več take kože kot včasih. ann
Ja, saj je pri meni isto. Zavesice na nadlahti, zavesice na bedrih, odveč je kože na trebuhu, prsi postanejo bolj prazne - vse ti je že Hema povedala. Meni pa še EMŠO nagaja, tako, da tudi ni žavbe več, ki bi bila posebej učinkovita. Potrudi se z raznimi vajami, na spletu jih najdeš malo morje, samo volje je treba, pa splača se, sploh, če si še mlajša. http://www.aktivna.si/gibanje/vaje/vaje_za_seksi_st http://www.aktivna.si/gibanje/vaje/vaje_za_seksi_st http://www.mojplanet.si/forum/viewtopic.php?t=457&sta pa še se najde... Pa še ena preprosta vaja za učvrstitev prsi: Vzemi eno malo žogico in jo z obema rokama stiskaj v višini prsi. Lahko zvečer pred TV - enostavno in učinkovito. Vsekakor pa se po tuširnaju vsakič cela premažem in zmasiram kočljive predele. Za obraz in dekolte si enkrat tedensko naredim piling in masko, neizogibna je seveda tudi krema za glajenje gub. Pika na i vsemu temu pa je vsekakor zadostna količina vode. Pij veliko navadne vode - na vsak kg teže se priporoča najmanj 0,03 l vode. P.s. namenoma nisem imenovala proizvodov, ki jih uporabljam, prvič reklama, drugič pa: vsak izbira po svojem tipu kože. Kristalka Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 18. okt 2007 18:28:20
LP! Ravno sem čitala recept o kruhu brez gnetenja.Baje je nekje na forumu napisan točen postopek in zraven tudi slikce........,pa ga ne najdem. Je vsepovsod tolko tem ,da me že bolijo oči.Hvala,če mi bo katera pomagala poiskati,to zadevo. Vsem veliko uspehov na začrtani poti.......... Lahko noč darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti