Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Visage jaz imam podobne izkušnje s tem samo, da sem vedno probavala s temi hitrimi dietami,ki so saj veš, kakor hitro izgubljeni kilogrami tako tudi pridobljeni. Imam pa zelo kritično hčerko,ki mi je rekla,da pa res moram nekaj naredit s tem svojim telesom z eno besedo,da sem grozna. Ona je pri svojih 17-ih letih zelo disciplinirana,vsak dan telovadi, zadnji obrok ima do 18 ure. Potem mi je našla ta forum in moram priznat,da mi je v veliko pomoč ostalo pa saj veš .....velika volja. Želim ti veliko uspeha in predvsem volje. Lahko noč Nataša
Ja saj vem,..ampak saj jaz bi rada, ampak ko sem lacna se kar nekaj zgodi z mano..kot da nimam besede pri svojem telesu..telo kar samo hoce..pa sem dve leti nazaj 10 kil shujsala z 3md, do danes imam pa vse nazaj in se eno kilo vec..sploh ne vem no..danes mi je pa res hudo in se slabo pocutim in moram nekaj naredit vsak cas. Visage
Punce, ko boste začutile da ste lačne in da vam nekaj manjka, in ni še čas za obrok, hitro spijte kozarec vode, če še to ne zaleže, si skuhajte čaj. Meni to pomaga in me mine tista lakota. To se tudi meni dogaja zdaj na začetku, pol pa kokr se spomnim se telo navadi in naj ne bi več smelo biti teh napadov lakote. ann
Visage, draga moja, jaz sem na istem :(((((((((((( To dieto sem delala že 3x (se mi zdi) in izgubila zelo lepe kilograme, a so se vsi vrnili. Zadnje leto nisem bila nič disciplinirana, dodatek 5 kg pa sem dobila z živciranjem zaradi pisanja diplome. Zdaj imam več kg kot sem jih imela, ko sem prvič začela s to dieto. Nekaj moram narediti s sabo, ker se ne počutim dobro. Okorna sem, brez energije, jezna nase. Danes sem prebrala nekaj zadnjih strani, da bi me navdahnile z novo energijo in močjo za odločitev. In že čutim, da prijema Vesela sem, da ta stran o dieti še vedno deluje. Še vas bom spremljala. LP
Pozdravljene punce.... Se kako se pridruzujem vasem pisanju.... En mesec mi je zopet slo odlicno potem pa en greh, pa drugi in tretji in sem spet vrgla pusko v kuruzo...Ja danes se trudim zaceti ponovno, ampak hudica, ko je to tako tezko, ce rad jes in ti je hrana se tolazba povrhu vsega.... Kot ste napisale ze same, grem tudi jaz sama sebi nazivce in vem, da moram nekaj storiti s sabo, ampak.... Ehh...Kaj naj recem kot da si moramo stati ob strani saj se najbolj razumemo.... Veliko uspeha vsem.... Lep dan lili82
Visage nič ni treba od začetka, nadaljuj, kjer si nehala, sicer boš vedno na začetku. Tudi na feštah in podobnim se da kombinirat s hrano, le potruditi se je treba in, glede na dieto, pač izbrati izmed ponujenega. Kar se pa sladkarij tiče, se pa ve - spadajo v OH večerjo ali pa nič. Nobena izkušnja ti ne bo pomagala, če se ne boš sama odločila - torej, si na dieti ali nisi, to je zdaj vprašanje... Za premostitev med obroki ti svetujem piti nesladkan metin čaj z malo limone. Kristalka
Jaz res ne vem no..tko če odkrito povem sem ful razočarana nad sabo, ker vem, da če bi shujšala da bi res dobro zgledala in se bolje pocutila, lazje bi si kupila za oblect..pa kar ne pa ne...dve leti nazaj sem bila tok ponosna nase, za dve konfekcijski st sem lahko manj oblekla..zdaj pa sam 44 in 46..halo pa 25 let sem stara, pa se otrok nimam..kako bo sele, ko bom noseca..se cez vrata ne bom mogla stopit...danes sem pa spet piskote jedla..kod da nimam discipline...pa zmer recem danes pa res grem na body attack, pol pa ne grem kdaj in spet nic ne nardim..pa zmer ko je treba telovadit mi kar nekaj ni prov..ampak suha bi pa bla..take stvari mi niso prav, ker se tako pocutim...tok sem jezna nase...joj Visage
LP! Visage,ti pa imaš ene tistih dni ,ki jim jaz pravim živčni dnevi .Ti dnevi so pri meni takrat,ko se bliza menza ali pa ko me v službi razjezijo.Prejšnji teden,ko sem imela dopust,je bilo super,včeraj sem pri tašči jedla mešano,vsakega malo ampak nisem pretiravala.Danes sem imela službo dopoldan in ritem se je zmešal.Tak sem danes do 4 pojedla dve mandarini in en kos kruha namesto makaronov...ampak jutri naj bi bil sadni dan in odločla sem se ,da bom nadaljevala.Prav tako svetujem tudi tebi ,pa začni jutri s sadjem tako kot jaz,pa bomo imele iste dneve,boš vidla da bo šlo.Si malo mlajša od mene zato vem ,da te motijo kg(35let imam),saj mene tudi pa še bolj pa mojo mamo ,pa tud mož včasih kakšno reče. Kristalka,vsi pijete metin čaj,ki meni ni dober,a je proti apetitu????????????? LP darja-
Tudi zeleni čaj zelo pomaga pri lajšanju "apetitnih težav"... pri postu blaži kruljenje v želodcu. Res! Eh, enkrat pred leti sem v to temo prepisala dva odstavka iz knjige o zelenem čaju, a ne vem, če bi to lahko našla. Zelo dobre lastnosti ima za hujšanje. Konec koncev njegov koncentrat dodajajo nekaterim tabletam za zmanjševanje teže. Imela sem proložnost piti pravi kitajski zeleni čaj z jasminom. Do takrat sploh nisem vedela, da je zeleni čaj lahko tako dober! Držte se!
Yey!!! Našla sem! Na tem linku si lahko preberemo pozitivne lastnosti zelenega čaja: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1619

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti