Ločevanje živil 90. dni - 5. del

LP! Anetta,če bi rada jedla dobre bučke,si jih prepraži.Jaz na žlici olivnega olja prepražim eno veliko čebulo.pa malo paprike,pol zelenjavne kocke ,pa rdečo papriko v parhu,ko boš to zdušila,dodaj naribane bučke pokuhaj in omaka je pripravljena.Da se ti bučke ne razkuhajo ,jih malo okisaj predno jih daš kuhat....To je zelo dobra omaka,na žalost pa zraven paše pire krompir,ki ga ti ne smeš danes jesti.Jaz danes jem sadje in sem tako lačna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ČAO! JOJA KO SE BOŠ PRIKLOPLA ,NAPIŠ KEJ. Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 12. okt 2007 15:14:34

Anetta, samo na hitro, ker se bom drugič bolj na dolgo oglasila, ker sprašuješ za zelene bučke, kako naj jih narediš. Jaz jih naribam, seveda neolupljene na rezance in podušim na olivnem olju s čebulo in česnom. na koncu dodam peteršilj. V dvajsetih minutah je narejeno.  Meni so bučke med najbolj priljubljenimi zelenjavnimi jedmi.

Čeprav si kosilo verjetno že pripravila, upam, da sem ti vseeno kaj pomagala, pa za naprej.

lep dan vsem  

emily

darja-, sva istočasno pisali, le jaz sem bila malo počasnejša. A je ta pripis bil namenjen meni? Se opravičujem.

lep pozdrav 

emily
Hvala vsem za čestitke. Ann dobro se spominjaš, res jih imam nekaj žez 50 (+10) ! Darkad, lunco sem ugnala, mi je uspelo. Tehtnica je sicer pokazala 1,5 kg manj, samo to vedno jemljem z rezervo - po izkušnjah bo to čez par dni pomenilo - pol kg. Gremo naprej. Lep vikend želim in naužijte se napovedanega sonca. Kristalka
ČAO DEKLETA. Sem nova na tem forumu in se vam bom pridružla. Joja
LP! Joja ,dobrodošla.Tu smo same take,ki si dajemo podporo ,da nam bo čimprej uspelo priti do željenega cilja Po tvojem sporočilu sodeč si že začela z 3md,pa me zanima kateri dan ti je .Jaz imam danes sadje ,p"a sem ravno pri eni dobri sosedi pojedla 5 kostanjev kar pa danes ne bi smela ,tak da mam slabo vest........... Emily ne pripis je bil namenjen drugi osebi . LP! sem že dvakrat napisala in po pomoti zbrisala darja-
Čer! Emily, tudi jaz pripravim bučke tako kot ti, njami. Joja, dobrodošla, pridruži se nam. Moj sadni dan je pa danes tudi padel v vodo. No, sicer ni bilo tako hudo samo sem se pa pregrešila. Dopoldne sem bila po dolgem času spet na obisku pri mami in je skuhala, no spekla dopoldansko malco - kremenateljci (svinske zarebrnice) in domač kruh in je nisem hotela užalit. No sem se malo ven izvlekla ker sem pred tem pojedla nekaj sadja in nisem bila tako lačna. Pa vseeno, imam malo slabo vest. Ves ostali dan je bil pa čisto OK. Meni pa vedno zmanjka idej za beljakovinski dan. Najbrž bo kaj s sirom. Lahko noč! Hema
dobro jutro Tudi jaz še ne ven kaj bom jedla za dan B mislim pa da bodo danes jogurti .Jutri pa moram na tastovo 70 letnico tam pa spet polno hrane .Ne vem kako se bom izmuznila da mi ne bo treba preveč jesti.Če ne jem, je tašča užaljena.CIAO!!!!!!! darja-
Kmalu bo en mesec moje diete in seveda tehtanje,komaj čakam. Upam da bo šlo vsaj 7 kg stran. Na začetku sem pozabila povedat svojo višino in starost ( 166 cm,38 let in začetna teža 75 kg) Strah me je ponedeljka (vodni dan) še nikoli nisem zdržala nobene lune. Joja dobrodošla in veliko uspeha ti želim. Lep dan vsem skupaj! Nataša
Nesty ka korajžno. Pri meni je tako, da lažje zdržim vodni kot sadni dan. Pij svoje najljubše čaje, seveda brez sladkorja, je lažje pit kot vodo. Pa uspešno! Darja, zamenjaj škrobni dan z OH, bo manj pregrešno, potem pa po vrsti naprej. Nič ni hudega, če kdaj kak dan zamenjaš. Hema, vsak izgovor prav pride a ne, - no saj se hecam, včasih je res težko pred drugimi vztrajat, ampak bo treba... Kristalka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti