Ločevanje živil 90. dni - 5. del

HAJ PUNCE! Jaz pa sem si danes za oh dan spekla neke žitne polpete.Popekla sem jih na žar plošči tak da so bili nekam suhi .Sem pojedla,ampak brez pravega užitka... Za večerjo pa pečem Pecivo na suho recept št.1426 pa mislim,da bo super,ker že lepo diši dodala sem mak ne orehe. Tud jaz sem se odločla,da se do vodnega dne ne bom tehtala sam mislim,da ne bom zdržala. Lep dan ! darja-
Pozdravljene. Pa je res živahno postalo. Evo, da še jaz nekaj napišem za tiste, ki me mogoče še niste brale. Dala sem skoz prvi krog in izgubila 12 kg. Nadaljevala sem s 3-mesečnim vzdrževanjem in izgubila 3 kg. Sedaj sem v 3. mesecu ponovnega kroga - 6 kg - skupaj torej od začetka januarja - 21kg. Do zastavljenega cilja 65 kg mi hodi viška še 3 kg. Tretji krog se mi steče 20. oktobra, tako da bo treba še malo muke mučit, ker sedaj pa gre res počasi, ampak bom vztrajala. Sicer sem se pa tega načina prehranjevanja kar navadila, tako jaz kot moje telo, tako da mislim, da v bodoče ne bom veliko spreminjala, le ločevala bom manj strogo - nekaj takega kot na vzdrževanju. Za tiste, ki še vedno iščete knjigo, sem malo nazaj dala gor link, kjer lahko downloudate. Danes hodim pa vštric z lunco in ves dan pijem topel metin čaj. LP Kristalka
Čeer! Spet ste se razpisle, da to ni res. Super. Kristalka, vsega občudovanja vredno, BRAVO. Sicer sem tudi jaz izgubila približno toliko kg , samo v treh letih, ker tudi pod razno nisem tsk karakter, da bi se držala 3 mesece 100 %. Darja, kakšen recept imaš za te polpete? Jaz sem jih delala z ovsenimi kosmiči namočenimi v vodi z začimbami (bazilika, česen, peteršilj, majaron,......) malo paradižnikove mezge, malo moke, da je vse skupaj držalo skupaj......Pa je bilo zelo dobro. Vsaj zame. Lahko noč Hema Ps: Jutri pa sadje. Zakon!
Lepo pozdravljeni! Kristalka, seveda se te spominjam in če se ne motim, imaš nekaj čez 50 let in si tako lahko zgled, da nikoli ni prepozno za spremembo načina prehranjevanja. Če se motim, me prosim popravi. Kot sem pričakovala je bila danes spredaj OSMICA, ki sem jo tako težko pričakovala, torej vaga je pokazala 89,4. Jupiiiiiiiiiiiiiiiii. ann
Jutro, čestitke Ann, zdaj bo šlo samo še navzdol, boš videla! Kristalka, kako ti je šla "vodna luna"? Jaz nisem čisto 100% zdržala, popoldan sem pojedla jabolko, je bil želodec preglasen, tako da je bilo že malo nerodno:) Imamo lepo, sončno jutro, zgodaj sem že tekla, tako da sem polna enrgije. Želim vam lep dan, uspešno hujšanje LP darkad
Haj! Ker imam danes dopoldan obveznosti se ne bom veliko razpisala ,sam napišem ,da je pecivo uspelo .Danes imam sadni dan pa bom na jabolkih,ker mam ene ,ki jih imam zelo rada.Zdaj pa šibam v Celje po očeta,ki je v bolnic. Lep dan!!!!!!!! darja-
haj! Čestitke Anetta za vodni dan in to dvojni. Kapo dol! Kristalka res si karakter da zdržiš 3 mesece pa potem še 3 mesece vzdžuješ in takoj ponoviš dieto. Res si nam lahko za zgled ! Danes sem na sadju. Za kosilo sem si pripravila čežano popoldan pa bom odnesla v službo kar 100% sokove in se bom malo nacejala. Lep dan! any
Zdravo! Punce, takšno dobro vzdušje je tukaj na forumu, da nam gre ločevanje kar dobro od rok, da je veselje! Tudi jaz sem danes na zeljenjavnem dnevu. Ali ima katera kako dobro idejo za današnje kosilo - doma imam namreč še nekaj zelenih bučk. LP vsem! Anetta
Ojla! Sem tako vesela, da nam vsem skupaj tako dobro uspeva ločevanje, le da enim malo bolj! Jaz imam danes strašno slabo vest! V službi smo imeli praznovanje roj. dneva in sem pojedla kar dva kosa pice! Groza! Mogla bi pa kak krompirček al pa riž. Za kazen bom tekla ne eno, ampak dve uri! Samo se nisem mogla zadržat, je bil preveč mamljiv vonj. Najbrž se ostale bolj striktno držite, a ne? Kristalka tebi pa vse čestitke! Bravo! EditaS
Zdravo! Punce, takšno dobro vzdušje je tukaj na forumu, da nam gre ločevanje kar dobro od rok, da je veselje! Tudi jaz sem danes na zeljenjavnem dnevu. Ali ima katera kako dobro idejo za današnje kosilo - doma imam namreč še nekaj zelenih bučk. LP vsem! Anetta

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti